10 populare ghicitul mirele

Toată lumea vrea să privească în viitor, făcând planuri, și de a face planuri de dorințe prețuite. Amintiți-vă cele mai populare ghicitul mirele.

1. Dacă ai plecat în vacanță sau care călătoresc au decis să rămână noaptea la o petrecere după petrecere de vacanță, înainte de a merge la culcare, trebuie să spui: „Eu dorm într-un loc nou, visat mire la mireasa. Se pare cu persoana care va merge cu ceea ce la altar. " Mai cu voce tare înainte de culcare, nu pot spune nimic. Se credea că, după această fată va visa la logodnicului.

2. În general, există atât de multe moduri de a vedea mireasa în somn. De exemplu, în seara pentru a mânca ceva sărat rapid (și nu vă faceți griji cu privire la modul în care te uiți după această dimineață), și în pat el a spus: „Cine este logodnica mea, care rochia mea fantezie, el va da-mi să beau“ soluție mai puțin extreme - pus sub pernă pieptene, centura și săpun și întrebați: „îngustare-deghizat, spală-mă, și de a face părul mi-mă lega la mijloc.“ Și dacă ai pus patru cărți cu regi sub pernă și să spună: „Cine este logodită mea, care rochia mea fantezie, pe care am visat un vis,“ atunci mirele trebuie prividetsya in tinuta regala.

3. Pentru aceasta divinație trebuie să se închidă, nu a fost unul dintre outsideri. Ea a aranjat masa pentru doua, se aprinde două lumânări, dar nu pune cuțite și furculițe. Pe la miezul nopții, trebuie să stai jos și să spună: „Mummers.Un, logodită, vino la mine la cină.“ Apoi, la miezul nopții, mirele trebuie să apară în aceleași haine în care el va fi la nunta.

4. în mod alternativ, două oglinzi suficient de mari trebuie să stabilească unul față de altul și la lumină două lumânări - pe ambele părți. Dacă în miezul nopții uita greu în adâncurile coridorului infinit care formează imagini în oglindă, în cazul în care puteți vedea caracteristicile logodnicul ei.

5. Puteți lua chiar și o sticlă transparentă cu un fund plat, trei sferturi pline cu apă și fixați verigheta. Dacă mult timp să se uite în mijlocul ei, puteți vedea fața soțului ei.

Citiți în continuare pe pagina următoare

articole similare