10 motive pentru a nu juca Rage

2. Nu există nici un PvE.

3. Nu există nici un echilibru. Nu există deloc.

4. Nu există nici un conținut de breaslă.

6. Kutch și uniformitate Procedeul lent în toate aspectele legate de joc. Furia nu este un joc de lucru Allods.

7. Lumea nu este axat pe studiile sale, tot jocul la cap-lvl - un Qual tocit.

8. Nici o flexibilitate intraclasa de dezvoltare, fiecare clasă necesită doar un singur mod eficient.

Și te superi, nu un cuvânt despre Donat. ^ _ ^

Iată-mi 10 motive pentru care este posibil să se arunce jocul. Pot ca o femeie sunt un pic emoțională?

1. primăvară și soarele în curte.

2. Dezvoltatorii ucide clase. Dacă mai devreme alegerea de competențe și abilități vă puteți crea un caracter unic, acum alegerea nu este mare. Ca un exemplu, înainte de a fi fost posibil să se creeze garmoshechnika magician, magician kritovika, controlor Mage, acum, „te iubesc la orbit de ceea ce a fost.“ Ne închinăm sucursală mile ucis. Un an nu a văzut nici mile Lucar. Cred ca oamenii care cunosc alte clase pot fi suplimentate.

3. În plus, în al doilea și al treilea astrală set foarte limitat de haine. Întrucât haylevel conținutul disponibil anterior erau hainele și bijuteriile eroice și planul astral, și puteți experimenta cu articolul, dar acum avem un paralelipiped plat dezvoltatorii cioplite. La dracu 'cu unicitatea, nu ai de ales!

4. Dezvoltatorii ucis astrală. Și dacă mai devreme a fost interesant, este acum plictisitor.

Cea mai mare dezamăgire pentru mine în joc, este că, la un moment dat nu am putut să meargă la sfârșitul grădinari. Nu este timp suficient pentru a ucide patru gardieni și cauza fin. Deci, eu nu știu cum arăta atunci.

În planul astral vechi a fost mai mult de 12 de insule interesante vii. Acolo este un păcat.

Și acum avem de zece ori pe zi spiridusi Farma! Aici cineva stie de ce spiriduși sunt absolut în toate sectoarele. Da, și zbura la ei acum avem o jumătate de oră.

5. Am prostește nu interesant pentru a juca un joc în cazul în care numai coloana Scor. Nici zona de studiu este zonat pentru locuri ascunse, cache-uri rare. La acea vreme, cred că toată lumea a găsit quest-uri înăbușite. Ei bine, ca un exemplu de pierdut în munți Seaver lac și barca. Și acum, ca o locație în jurul mesei. Un centimetru pe misterul.

6. Eu nu sunt interesat în locații noi, care sunt reduse la căutarea vechi „ucide 500“

7. Sunt obosit de bug-ul astfel cum a fost modificat cu 92% in urma cu doua patch-uri, dar de fiecare dată când mă bântuie ca o fantomă.

8. Îmi pare foarte rău pentru imperiu în care balanța de putere 1: 5, deci probabil juca pentru imperiu, nu liga.

9. Nu înțeleg de ce toate de joc nu a fost emis nici un costum pe tema sau Orc. Există costum elfilor executiv, un costum de a giberlingov, kaniytsev ... au o mulțime de costume de oameni. Imperiul deoarece nu există în joc?

Și observați, de asemenea, nu un cuvânt despre Donat. ^ _ ^

Ciudat ... primul meu MMO Allods, probabil, de ce sunt aici și a rămas. Dar Rage este o parte obscură a jocului ... mai devreme sau mai târziu, este negativ, la toate să-l joace ... și dorința de a finaliza mai mult, care nu se va vedea.

Important în acest lucru în opinia mea:

Deci, a fost știrea despre tranziție și competență Astrum săpun, fraze specifice nu-mi amintesc, dar sensul era ceva de genul, „Astrum acum noua dezvoltare, compania săpun foarte competent și manageri cu experiență în promovarea produsului.“

Așa că am fost în speranța că săpunul nu va distruge produsul, ci, dimpotrivă, l-ar conduce afară din criză. De fapt ... da, sunt de acord cu fraza - „Săpun funcționează cu eleganța unui elefant într-un magazin de China“

Liayn, cred că nu este de vina, nu este nimic mai mult decât un „cap de vorbind“ (nu doare termenul de televiziune aplicat profesional la difuzoare, care a citit doar textul) .Deși după ce am primit o interdicție de-forum, pe comentariul meu „după fraza rade la tine toată comunitatea Internet“, ea a răspuns că ea a fost rău, toată lumea a înțeles teza ei nu este corectă și se poate vorbi cu PM. La naiba, dar era imposibil ca acesta să fie atent în expresiile lor în momentul publicării, este imposibil de explicat superiorilor săi ca alfabetizarea aplică această expresie pentru jucători? De pe forum nu este locul pentru ea de a arăta „I“, chiar pe cei cu care comunicați plătesc un salariu dumneavoastră, și nimeni altcineva. Și personal, nu vreau sa pentru banii mei am încercat să pun lohom și scrie „Nu înțeleg.“ Deci, vă rugăm să scrie într-un mod pe care am știut că nu au suficiente cunoștințe - du-te și să obțină educație și practică superior.

sunt de acord cu aceste 10 motive am aruncat AO =)

articole similare