10 modalități de a găsi cazare buget în călătoria

Vom continua excursia noastră în lumea de pregătire pentru călătorie. Cititorii noștri sunt interesați în multe aspecte, variind de la modul de a cumpăra bilete de avion ieftine. Ce să ia o călătorie - o valiza sau rucsac, ce lucruri pentru a lua cu tine, și, desigur, o parte importantă din bugetul familiei: (. De hotel, pensiune, vila sau cabana) găsi și de închiriat bugetul, dar bune de cazare. Astăzi vom împărtăși experiențele lor, cum să găsească bugetul de cazare în călătoria sa.

Scoaterea cazare buget într-o vacanță sau o călătorie lungă?

1. Sisteme de rezervare.

Modul clasic este de a utiliza un motor de căutare, prin care puteți rezerva propria cazare - hoteluri și case de oaspeți. Cunoscut sistem de căutare rezervări hoteliere: booking.com, agoda.com, și motor de meta-căutare și disponibilitate hotelssombined sau română roomguru.ru portal pentru copii.

Noi folosim un motor de meta-căutare HotelsCombined. Este convenabil, care reunește cele mai multe dintre sistemele de rezervare existente, permițându-vă pentru a vedea mai multe opțiuni și mai multe hoteluri, citi recenzii și vezi poză. HotelsCombined este disponibil în 39 de limbi, oferă informații cu privire la prețurile de 120 de valute diferite, include mai mult de 2 milioane de oferte de la sute de lanturi hoteliere.

În ultimii ani, devenit foarte popular pentru a folosi zona de închiriere de camere, apartamente și case din www.airbnb.ru proprietarului Pe acest site puteti inchiria o casa direct de la proprietar, este foarte convenabil. Aceasta este, în orice țară din lume, vă puteți găsi în chirie propriul apartament sau casa cu o bucătărie sau o grădină. La un cost de propriile lor apartamente nu sunt mult mai scumpe decât decola într-o cameră de hotel.

Și având o casă cu bucătărie sale, vă puteți simți mult mai liber. Puteți merge la cina la un restaurant, iar pentru cină pentru a găti ceva special și de familie, cumpără alimente de la magazin local.

Noi ne folosi acest site pentru închiriere de locuințe, pentru că este mai convenabil, cu un copil mic de a trăi într-un apartament separat sau casa, dedicat contractul de închiriere de master. De exemplu, recent, în praf și zgomotos capitala Sri Lanka, Colombo - în cazul în care toate hotelurile încep de la un cost de 1.000 de ruble (pentru Asia foarte ciudat) și sunt camera de claustrofobie puțin fără dotări. Noi, cu ajutorul Airbnb. Am găsit o cameră cu o cameră de zi și o mică grădină într-o casă cu gazdele mentale. Am fost multumiti cu șederea noastră în Colombo, și a avut un moment bun în timp ce de așteptare pentru executarea vizei noastre indian.

Caută cazarea pe Airbnb chiar acum!

3. Pensiuni.

Hostel (engleză Hostel -. Hostelul) - o unitate de cazare buget pentru tineri (și nu numai), care este un dormitor-camere cu mai multe paturi (4-10 în aceeași cameră). Pensiuni în special comune în Europa, în cazul în care prețul este destul de mare pentru hoteluri, hosteluri și pe cheltuiala de a trăi împreună, oferă un preț de buget.

În plus față de dormitoare - dormitor, de obicei, în cămine sunt camere frumoase comune cu TV, calculatoare, canapele, adesea există o bucătărie comună. Cămine sunt evaluate pentru prețul lor de buget, pentru oportunitatea de a întâlni călătorilor din diferite țări și de a face noi prieteni. Îmi amintesc, într-o pensiune confortabilă în Chengdu (China), chiar și cu bicicleta și tururi gratuite ale orașului sunt oferite pentru oaspeții de la pensiune.

4. CouchSurfing.

Pentru tineri și nu numai, există deja o lungă durată și respectat un loc de joacă Couchsurfing (couchsurfing.com). În opinia mea, acest lucru este o platformă unică pentru furnizarea de locuințe în liberă lor de origine gratuit. CouchSurfing - aceasta este o mare alternativă, liber la hoteluri în cazul în care proprietarul oferă o cameră în casa lui la orice călător.

Cu CouchSurfing, puteți rămâne timp de 2-3 zile, în aproape orice parte a lumii, întâlni oameni interesanți, să învețe despre un loc, în care călătoresc, din gură în gură, și se simt mai profund viața populației locale.

grupa vkontakte 5. operare sau facebook.

De asemenea, rezidenții care închiriază case mari, podele chirie în ele Varkala vorbitori de limbă rusă. Uneori, poate fi mai scumpă decât închiria o casă de la o gazdă locală, dar există avantaje: vă oferă bucătărie deja utilată, lenjerie de pat bun, internet de mare viteză și alte lucruri mici, care ar trebui să cumpere, dacă te trage în gazdă din Asia.

În Facebook, am vizualizat întotdeauna grupurile de informații de închiriere de apartamente și case în Bali. Prima sa casa balinez am găsit în acest fel. Dar trebuie să ținem cont atunci când închirierea unei case astfel încât să aibă o șansă mai bună de a găsi casele lor prin intermediari, și că este prețul casei va fi mai scump, sau veți plăti o anumită sumă de mediator.

6. Găsiți o casă sau un hotel de pe site-ul pe cont propriu.

Metoda cea mai utilizată vom găsi cazare buget. Am ajuns într-un loc în prealabil de rezervare a unui hotel pentru câteva zile (dacă știți bine locul, nu rezervare în avans). Pe parcursul acestor două zile, am inchiriat un scuter, o masina sau de a lua un șofer de taxi (ei știu întotdeauna totul) și vom merge în jurul cartier și locurile unde au vrut să trăiască.

7. Citiți mai populare de călătorie-bloguri.

Noi încercăm să facă schimb de informații despre casele în care am trăit, facem o mulțime de imagini și de a scrie o mulțime de text explicativ. Cred că e minunat că cineva va fi capabil să trăiască în casa noastră după noi. Aproape toate casele în care am trăit, și care au descris - acum întotdeauna rândul său, la decontare, proprietarii nu știu mai multe probleme. 🙂

Iată câteva exemple pe care le-am descris casa unde am trăit:

8. vile și cabane.

Puțin mai mare, am scris că prin intermediul platformei Airbnb poate fi îndepărtată și un apartament sau o casă, dar nu au întotdeauna o alegere bună, în unele zone. În căutare de vile si vile sisteme de rezervare care este posibil pentru a găsi o locuință adecvată, care va satisface toate preferințele. De exemplu, o vilă cu o piscină sau o vilă grădină pe plajă și așa mai departe. Uneori elimina o vilă mare pentru 2-3 familii în intervalul de preț nu merge mai scump ca și cum ați închiriat hotel de 4-5 *. Cu aceasta aveți zonă privată, bucătărie, piscina, gradina si chiar un grădinar care are grija de flori in gradina ta. 🙂

Aici este un exemplu, o dată la un hotel, oferind companii de turism de pe insula Bali, costurile de la 100 $ și mai sus. Pentru bani turistul devine o cameră frumoasă de 20 de metri, cu toaletă și duș, cu vecinii, piscină comună și plajă publică.

Pentru aceeași 100 de dolari pe zi în Bali, chiar și în mod indirect, de fapt elimina vila superba privata cu una sau mai multe dormitoare, o bucătărie, o piscină privată, într-o zonă frumoasă, în cazul în care va exista o mulțime de turiști. Vezi diferenta? Pentru același preț, dar mult mai distractiv.

Aici este un exemplu de unul dintre motoarele de căutare pentru căutare și rezervare de vile si cabane, de la creatorii de rezervare: villas.com

Luați în considerare un mod interesant de cazare la preț atunci când călătoresc. numita „haussiting“, poate fi casa bine întreținute sau iaht, sau chiar un castel în țara viselor lor, din care va trebui să aibă grijă în timp ce proprietarii sunt departe (și apoi trebuie să plătească pentru că nu este nevoie de cazare). Cu haussitinga poate avea un moment bun în orice țară, mă simt acasă.

puteți trăi și să mănânce gratuit la mai multe ferme, care lucrează acolo și efectuarea unui număr de sarcini (muls vaci, la plante, la apă, să se ocupe).

WWOOF - este o platformă care reunește agricultorii care doresc să lucreze la ferma (voluntari). Esența programului este schimbul de muncă pentru cazare și masă. Voluntarii lucrează la o fermă de 4-6 ore pe zi, iar în schimbul muncii sale de agricultor îi dă cazare și masă. Acest mod de cazare buget ar putea fi de interes pentru fanii mod rural și ecologic a vieții, iar în timpul liber de la fermă puteți explora zona înconjurătoare.

• www.wwoof.net (muncitori doritori fermele ecologice, sau World Wide Oportunitati pe Organic Farms)
  • Sistemele de rezervare sunt un stoc atunci când prețul de camere la hotel este amplasat foarte „gustoase“ preț pentru a atrage clienții. Și acesta poate fi utilizat.
  • Nu este necesar pentru a rezerva un hotel pe termen lung, pentru un maxim de 2-3 zile. Dacă vă aflați în acest hotel va fi confortabil și bine, puteți prelungi șederea în ea la fața locului. Pretul pe site-ul poate fi diferit de rezervare la cele mai bune.
  • Consiliul rezultă din anterior - rezervați la hotel timp de 2-3 zile și în timpul acestor zile, ne găsim un alt hotel - un confortabil, situat convenabil, și așa mai departe. Fotografii de pe internet și chiar la recenzii ale altor oameni - aceasta nu reflectă gusturile și preferințele.
  • Unele hoteluri au propriile site-uri web - uita-te la tarifele camerelor de acolo.
  • Pentru călătorii care sunt în străinătate timp de câteva luni, este mai profitabil pentru a schimba călătorie activă pentru ședere mai lungă într-un singur loc. Este întotdeauna de a minimiza costurile.
  • www.airporthotelguide.com - site-ul spune toate hotelurile situate în apropierea aeroporturilor.
  • www.tripadvisor.ru - site-ul cunoscut pentru călătorii care oferă o mulțime de informații despre hoteluri, atracții și restaurante. Site-ul conține 125 de milioane de utilizatori comentarii.

Dragi cititori, sper că sfaturile noastre cu privire la modul de a găsi o unitate de cazare buget într-o vacanță vă va fi de ajutor. Și scrie concluziile lor în acest domeniu. În prezent, am tot ce dorim mult noroc! 🙂

Prieteni, oferim alte servicii importante pentru prepararea calatoriei:

ZY Unii dintre cititorii noștri sunt rugați să emită instrucțiuni ca pe Internet pentru a rezerva un hotel sau a cumpăra un bilet, am promisiunea de a face acest lucru pentru tine (mai târziu). Și la următoarea ordinea de zi a englezilor în călătorie și asigurarea pentru călătorii. =)

Pace pentru casa ta ...

articole similare