10 idei pentru o noapte de absolvire

Anterior, am scris cu tine despre labirintul de selectare rochii pentru bal. Cu toate acestea, nici eu, nici tamil nu a menționat despre bal.

Și astăzi, vă voi solicita să 10 idei interesante care vă va ajuta nu numai să-și diversifice bal, dar pentru a face de neuitat!

Sunt de acord că părăsesc școala un pic trist. La urma urmei, aici este prima ta doua, prima iubire și prietenie sinceră mai întâi. Este în scopul de a aminti toate aceste lucruri, am scris un articol de azi.

Cum sa faci luminos bal?

1. Creați o capsulă a timpului cu prietenii săi apropiați școală. Time Capsule - este orice recipient, în cazul în care va fi capabil să stabilească Memorabilia și fotografii, dar cel mai important - o notă despre ceea ce te astepti de viitor. Profitați de această ocazie pentru a scrie scrisori la mine în 10 ani și le-a deschis la una din aniversările școlii verifica ale cărui planuri au mers prost.

2. Asigurați-un cadou pentru un profesor favorit. Colecta album de fotografii, aduna cele mai luminoase momente ale studiilor dumneavoastră și lăsați-le pe paginile de carton, combinându-le cu cele mai bune urări.

4. Pentru a pregăti prezentarea bal în cazul în care colegii de clasă pus toate fotografiile în ordine cronologică. Acest lucru va face un moment emoționant despre modul în care totul a crescut și a ajuns la scadență, timp de 10 ani.

5. Scrieți piesa de clasă pentru managerii săi și cântă-l la absolvire solemnă.

6. Pentru mai puțin partea oficială a restaurantului vă puteți gândi la un flashmob masiv - nu este prezent doar un sentiment ireal de sărbătoare, dar, de asemenea, vă permit să se distreze în orele de repetiție.

7. Faceți o sedinta foto unic, în cazul în care fundalul este consiliul școlii - întruchipează ei visul său drag.

8. Decoreaza clasa sau de a face o zonă privată de fotografii, în cazul în care puteți face fotografii cu părinții lor, profesorii și colegii de clasă.

9. Lumina cu clasa, „Focul cunoașterii“ - lumanari plutitoare mici, care pot începe în zori pe râu. rit simbolic și frumos, care se poate face nu numai liric, dar, de asemenea, distractiv.

10. Dă prietenii ei „brățări de prietenie“, care se poate face manual.

Sper că sovetiki mi permit să lase cele mai vii amintiri de la bal!

articole similare