M-am uitat link-ul. Super-decizie număr punctul 1, numărul-Changeling, înlocuind camerele originale false. Codul administrativ, punctul 12.2, punctele 3 și 4:
Instalarea pe vehicul cu bună știință fals :. 2,5 mii GRZ ruble amendă asupra cetățenilor de la 15 la 20 de mii de ruble pentru funcționari și de la 400 la 500 de mii de ruble pentru persoane juridice ..
Controlul TC cu evident fals GRZ: Privarea de gestionare a vehiculului drept timp de 6 luni. Până la 1 an.
Elementele din link-ul de sub numerele 2, 3, 4, 5, 6, 8. este echivalentă cu o defecțiune tehnică (punctul 2.3.1 din SDA, punctul de aplicare al 7,15), în care se interzice utilizarea TC. $ De 100 fin sau un avertisment. (CAO 12.2, partea 1), sau o amendă de 5 mii. Ruble sau cu privarea de dreptul de gestionare a vehiculului timp de 1 până la 3 luni. (CAO, punctul 12.2, partea 2). Știind cum inspectorii MRF a primit o astfel ciocănitoarea, 100%, echivalentă cu o a doua variantă de realizare pentru ao preda data viitoare.
soluții abrupți numerotate 7, 9, 10, sunt egale cu aceleași elemente, care top (CAO 12.2 părțile 1 și 2), dar aceste exemple de realizare nu funcționează. A fost verificat în programul „The Road Home“ pe canalul NTV, precum și de dragul de curiozitate sa externat. Metodele nu funcționează, vopseaua nu se manifestă înainte de aparatul de fotografiat în nici un fel, un filtru de polarizare denaturează suficient de puternic pentru camera echipamentului. ochiul uman nu poate distinge numărul, tehnica poate. Ia aparat de fotografiat HDTV de calitate și să se convingă.
În cazul în care este un alt cadru super-mod cu diode în infraroșu? Poate că e timpul să crească și să înțeleagă responsabilitatea care se află cu șoferul mașinii? Sunt metode de astfel de probleme mari cu legea?
Camerele nu pot fi acoperite de orice pahare, materiale plastice, precum și orice alte acoperiri
Este vorba despre cadru, care este deviat de forța vântului)
Ei bine, fiecare polițist ar împiedica ce-ai fi corectat numărul, am luat-o
Comanda cadru. Închis cu telecomanda. Sunt 5t.r. mult mai grave, și cu această idee a scăzut posibil.
Nu, de asemenea, pentru că puteți închide în timp și nu se poate face
Un cadru, de asemenea, nu se știe când să se închidă, iar când polițiștii otkrytsya.Esli prosekut acest chip, iar apoi putem ajunge acolo.
și cu partea din spate să fie făcut?)
noroi pentru a acoperi în mod alternativ)
aahah))) sau Changeling în Mythbusters)
un vis de mult timp), chiar și în garaj camera de aburi două role de cealaltă)
Changeling Nu-mi place) este kontruktsiya prea mare, am tras în sus de-al doilea mod de a le face, dar nici măcar nu ne imaginam cum)
ca firul cu ajutorul pian balamale ... poate se amestecă)
versiunea completa