Am folosit pentru a trăi în două extreme ale timpului în raport cu iubirea
Numai acum nu face nici un adevăr? Este dragostea noastră adimensionale? Ea, cu toate acestea, nu are limite? Sunteți sigur că sigur? Dar nu sunt. Pentru că dragostea - este, desigur, sentimentul. Dar sentimentul că este asociat cu procesul. Fără un sens al procesului ne-ar fi luat plictisit după o lună sau o săptămână. Trebuie să iubim nu se simte la fel ca noi trebuie să iubim la iubire. Un efect (în acest caz - like) - acest proces. Orice proces este o perioadă de timp. Prin urmare, în dragoste, de asemenea. Noi pur și simplu nu se spală pe ea.
Am folosit pentru a trăi în două extreme ale timpului în relație cu dragoste. Am aprecia un flash luminos, un moment. Sau cel care ar trebui să dureze o viață, una care „și au trăit până la adânci bătrâneți și a murit într-o zi.“ Și la acel moment între cele două puncte de referință? O ceartă între ei, luptă, divorț, împărțirea cupe și gadget-uri, blesteme și tratamente silențioase - o viață între ele. Și cine participă apoi la ea, dacă nu noi? Ce se întâmplă cu acei oameni care au jurat pentru totdeauna? Ei demasca ce? Sau dintr-o dată taie un ochi, iar ei încep să evalueze în mod obiectiv?
„Eu te voi iubi toată viața mea“ - semnul cel mai evident al imaturității
Cele mai simple, semne că este timpul să se oprească
De exemplu, dacă observați de un astfel de punct, ar putea fi în valoare în considerare dacă să continue să tortura tine si partenerul tau trebuie sa prezență silită:
1. Minți din ce în ce
Cu aceasta nu doar pe teme de zi cu zi. Anterior, ai mințit, că nu am făcut astfel de achiziții, care nu mănâncă ultima bucată de tort. Și acum dintr-o dată ai mințit pe cineva petrecut seara și care vin la întâlnire. Cum ar fi, s-ar părea, deci ce? Trăim în epoca multitudinii de adevăruri, acum totul unul de altul un pic FIB - este o ocazie de a renunța? Nu, nu o scuză, dar gândiți-vă dacă aveți nevoie de o astfel de relație, merită. Dacă înțelegeți că îndoiți sunteți interesat, vă simțiți există o reală și vie, atunci ar putea fi în valoare și să rămână acolo? Sau nu merg nicăieri. În cele din urmă, nimeni nu a spus că un om trebuie să fie în mod necesar într-o relație și de a trăi cu cineva.
2. Sunteți mereu striga
Deja uitat atunci când se discută ceva în liniște, toate conversațiile merg mereu plângând și isteric. Deci, spune-mi, nu ai înțeles că ați crescut din relația, atât de la pantaloni scurți pentru copii? Da, ai picioarele în ele abia urca și agățat de stomac. Este timpul pentru a schimba garderoba.
3. Esti enervant
Mai multe cuvinte de iritare decât complimente? Este timpul să ne gândim la asta. Anterior, ai fost obtinerea prietenii la povesti interminabile despre partenerul său magic și relația ta cerească, iar acum nu-mi amintesc despre asta sau se plâng la nesfârșit. Nu este aceasta o ocazie de a reflecta?
4. Nu se grăbesc acasă
Și, în general, în ultimul timp veți observa că sunt mai bune decât unul. Nu te supara cand partenerul tau va dispărea pentru o lungă perioadă de timp într-o călătorie de afaceri. Mai mult decât atât, chiar esti fericit despre asta. Vei găsi întotdeauna ce să facă, chiar și fără prezența sa.
5. Nu mai ești de râs
Absolut! Și acest lucru este foarte gravă. Atunci cum trăiești, băieți, dacă nu râzi împreună? Și există nici un sens într-o astfel de relație?
În orice caz, relația - nu este o cruce. Nu trebuie să trageți viața ta amoroasă. Uneori, mult mai uman pentru a da drumul unei persoane decât să încerce să forțeze ceea ce nu este. Țineți dragoste atunci când ea cere să plece. Nu o ține cu forța, nu-i legat legat de bucătărie. Pentru că nimic bun nu iese din acest lucru va fi plecat. În cazul în care cel puțin o dată a conceput ideea că era timpul să-l oprească, atunci se va întoarce din nou și din nou. Nu așteptați pentru vulcan la o parte frumos. În cele din urmă, acest lucru nu este ultima persoană de pe planetă. În plus, aveți întotdeauna pe cineva să iubească - că ești tu. Aceasta este tocmai această dragoste pentru viață. Nu pentru totdeauna, ci pentru o viață sigur.