Se crede că, odată ce copilul de la tata numele și patronimicul, dreptul de prioritate de a alege este numit pentru mama sa. Cu siguranță, nu! Eroina noastre devin victime ale opiniei publice.

Olga: „Soțul meu este foarte rugat să numească fiul ei Vasya (care era numele bunicului său), am crescut în satul cu același nume și a fost numit pisici și porci. Numele unui frumos, cineva nu vreau să jignesc pe nimeni, dar am avut o asociere clară cu animale de companie. Am fost de acord numai pentru că soțul ei a promis să renunțe. Primele șase luni undeva - am spus, „John“, și se întrebă sunete și faptul că se aplică copilului meu. Vasya aproape trei ani, l-am afecțiune numesc „pisicuță“, și soțul ei nu a renunțat la fumat, deși a încercat. "
Isaia: „Eu locuiesc într-o țară în care copiii sunt numite nume de bunici sau, mai rar, moartea prematură a altor rude (sau cei care promit bani). Acesta poate fi numit într-un mod diferit, dar există riscul de a fi lăsat fără milă părintească. Cu primul copil am insistat asupra faptului că copilul a avut un nume dublu (primul - de fapt, al doilea - soț al mamei), dar al doilea am avut un război de viață și de moarte. Won, probabil minte. Când fiul a fost de 3 ani, am renuntat - era o rușine că documentele a apărut fără un nume. Dar, cu un nume eu nu pot accepta niciodată. "
Cristina: „Numele a ales un soț pentru o lungă perioadă de timp, chiar înainte de concepție, și într-adevăr, chiar înainte de planificare. Am văzut că soțul meu într-adevăr vrea să numească fiica în acest fel. Așa că am fost de acord. Am crezut obișnuit. Dar aici a fost ținut sarcina si fiica timp de mai multe luni, dar eu încă nu mă pot obișnui cu acest nume. Eu numesc prin diferite cuvinte dulci, dar după nume - foarte rar (cu soțul ei, și în clinica). Sevilla - numele, în general, este frumos. Multi oameni spun ca nume neobișnuit. Și eu încă nu cred că fiica mea a fost numele. Întotdeauna am cutremurat când am auzit ".
Citește și: Nanny McPhee, și am fost mama slabă voință