Problema de eliminare a deșeurilor, în timpul nostru de mai clare de consum accelerat și a crescut confruntă omul modern. Odată ce recenz coș de gunoi și reflecție, și ce se întâmplă conținutul său următor, nu va fi capabil să arunce această problemă din cap.
Renumitul fotograf californian Gregg Segal (Gregg Segal), a primit numeroase premii internaționale, publicate în mod regulat în timp reviste populare, Fortune, prin cablu, și ESPN, a creat un proiect controversat „7 zile de gunoi“, îndemnând oamenii să se gândească la cantitatea și calitatea consumului acestora.
Potrivit lui Gregg însuși pe site-ul său. el ...
“... inca din copilarie gândit la ceea ce se întâmplă în coșul de gunoi și ce se întâmplă cu el, după ce cade în afara casei. Media american generează aproximativ 2 kg (4 livre) de deșeuri pe zi. În concluzie, națiunea, cifra este de 4 milioane de tone (!) De gunoi pe săptămână. Sunt preocupat nu numai de cât de mult gunoi ne arunca departe, dar de cât de mult distractiv avem despre acest lucru.
Pentru fotografii, am creat trei tipuri de condiții în curtea lui în Altadena (Altadena): apă, pădure și plajă. Am fotografiat participanții pe partea de sus, aliniind camera direct deasupra obiectului. Scopul meu a fost de a arăta modul în care praful omniprezent.
Până în prezent, unii dintre noi trebuie să ia pași mici în direcția reducerii crizei. Reflectând pe fotografii, am mers atât de departe încât să vadă „7 zile de gunoi“, cum ar fi arheologia instant - un record nu numai a deșeurilor noastre, ci și a valorilor noastre. - valori pe care ar trebui să evolueze treptat "
Auditeze și bin acestuia. Estima cât de multe lucruri inutile pe care o achiziționați. Că de la aceasta poate fi refolosită, care pot fi luate pentru reciclare, și că - pentru a trimite la groapa de gunoi a putrezi și poluează mediul înconjurător. Fă-o pentru tine și copiii tăi.
Să fie fericiți toate ființele vii! 🙂
A se vedea, de asemenea, ecobeing: