6 sutime, sau ideea unei zone mici de îmbunătățire

Ea a vrut mult timp să vorbească cu mine pe dimensiunea zonei suburbane. Deci, am este foarte mic, doar 6 acri. Iartă-mă, proprietarii de terenuri mari, dar cred că până la urmă este un pic mai dificil pentru a aranja. Este foarte dificil de a pune pe ea ce vrei. este foarte important pentru mine a fost să creeze o zonă de relaxare unde puteți sta, bea ceai, gătesc ceva delicios. Aici am ajuns la acest chioșc, bănci, BBQ, chiuveta.

Noul nostru de achiziție - pentru tandoor! Acest cuptor miracol magic, pentru a găti o masă delicioasă!

Aici este o altă zonă de relaxare în apropierea casei. Aici îmi place să aibă micul dejun dimineața, pentru că pe această parte a casei în dimineața nu există nici un soare.

Dar punctul meu de vedere al mic iaz.

Întotdeauna a vrut să creeze în țară, cel puțin un mic iaz. Un vis, după cum știm, au devenit realitate. Asta e adevărata mea! Acesta este mic și, în opinia mea, se potrivesc perfect!

In casa nu avem facilitățile, toaletă și duș sunt pe stradă. Aceasta este toaleta am transformat renovat.

Mai mult pentru mine a fost important să avem un loc unde puteți sta nu numai, ci să se întindă, leagăn astfel achiziționate. Ele sunt mici, dar ele se pot relaxa pe deplin, cu toate că acum aș fi cumpărat mai mult.

Desigur, am o grădină de legume. Firește, este mic. Încerc să pun pe ea toate elementele esențiale.

Se roșii, ardei, castraveți, dovlecei și ierburi. Ei bine, încerc altceva, cum ar fi usturoi, sfecla, morcovi, vinete.

Și, desigur, eu sunt un fan de flori și arbuști ornamentali. Ei ocupă o mare parte a parcelei. Aici Arborvitae Emerald și Rose.

Aici este un pat de flori în apropierea casei.

Aici este o grădină de flori în apropiere de centrul pistei.

O alta langa casa.

Mai ales Îmi place când bujori mei floare.

Aici este favoritul meu - Goat Willow.

O altă grădină de flori in apropiere de magazine.

Posada physocarpus și diferite plante perene lângă gard.

Și acest pat de flori iubit cu conifere.

Sunt foarte, desigur, doresc să crească fructe de pădure în zonă. Deja am plantat tufă de coacăze negre 3 aici, într-un astfel de pat-box.

Și agrișe (clasa Chernomor), și-l Shtambovji în creștere.

Am plantat niște prune albastre.

Un măr (soiul Melba).

Cumberland zmeură neagră.

Visul meu este să crească căpșuni. Noi o facem sub doar un astfel de pat.

Totuși există o tufă de coacăze roșii și doi copaci vechi de mere. Toate acestea am fost localizat, cu condiția ca masina am pus pe stradă, în cazul în care spațiul permite. Am stânga doua secțiune mică de 3 tese departe de sol, dar nu vine în jos până când mâinile tale, și nu știu ajunge la ea? Cu toate acestea, mi se pare că este de 6 acri pentru realizarea ideilor lor, desigur, nu este de ajuns! Dar, pe de altă parte - este mai ușor să se uite după aceea, și eu, uneori, nu au timp să se ocupe de tot. Uneori chiar vreau să aterizeze un pic mai mult, dar apoi calmat și mă bucur că mi-a făcut la mic!

Cât de frumos. Soțul meu și cu mine, de asemenea, au visat întotdeauna de o casă mică. Și, în sfârșit, un vis devenit realitate, orașul a cumpărat într-o casă veche. Prea mult la casa pentru a lucra. Ei bine, 6 acri de teren, desigur, să fie difuzate.
Cum ai făcut tot planul atât de frumos aranjat. Pentru mine problema - a pus toate în locurile lor. Pentru a fi corecte. Dar eu nu vreau să urmăriți puternic răspândit. Vreau să fac pas cu pas. Cum de a planifica totul corect? Ce ai ghidat?

La început, am fost ghidat de nimic. Am făcut-o acolo, în cazul în care a căzut ochiul. Apoi am început să cred că ceva ar acum lucrurile se fac în mod diferit. În primul rând, aș veni cu tot ceea ce ar desena un plan, și apoi am început să facem totul. Și deja ceva refacuta de mai multe ori, este transplantat ceva.

Olga, spune-mi, ce fel de tine de plante în fotografie, în cazul în care gazdele cu bujori mai aproape de gard, și în spatele, o planta arata ca un mop? Chiar mi-a plăcut.

Când am fost Dacha 6 acri, cumva reușesc să facă totul organizat, a existat o frumusețe care din toți oamenii din sat au venit să facă un tur, astfel încât toată lumea a plăcut, deși, și a lucrat în țară a fost doar în week-end. Acum am o casă de țară 15 hectare, m-am retras de dimineața până seara în grădină, dar nu au timp. În timp ce în frumusețe un colț navedesh într-o altă buruiană deja agresiv, dar, de asemenea, frumos :. Trasee, creste, paturi, arbuști ornamentali, gradina, etc. Dar eu sunt cel care face totul, soțul ei o sută de ani, nu este necesar, unele planuri în minte, dar care ei vor auzi voploschat.tolko și de ce ai nevoie de ea, și-a tăiat gazon și stai de odihnă.

Cred că capra - soția caprei))) mai frecvent numite băieții lui lei)))) Ei doar aranjate diferit. Aceasta este ceea ce putem face trei lucruri, și trei „în minte pentru a păstra.“ Barbatii au nevoie pentru a pune o anumită sarcină. Foarte specifice. Apoi, acesta va fi un rezultat mare. Și laudă de multe ori. Mai ales în fața altora))) Fără ele, soții noștri, chiar și patru sute, cel puțin 44 do frumos. )))

Noi trebuie să plătească tribut pentru soțul meu și eu niciodată nimeni nu se discută, știu sigur. El nu-i place să discute astfel de probleme cu bărbații, suprimă dreptul, cutiile din dreapta. Mat nu jura, chiar și cu oamenii, nu atât de mult cu femeile. Și eu pot să o critice și să discute numai acei oameni care nu l-au cunoscut, și în fața unor străini remarcă el nu. De ce jignesc. Singur pot ciocni.

Vă mulțumesc foarte mult, eu sunt foarte bucuros să aud asta, pentru că eu fac cu adevărat totul cu un suflet și iubire. In fiecare an, ceva pentru a modifica, falsifica, și doriți să-l facă frumos și confortabil. Numai sprijinul și aprobarea oricărei, dar fără el, și, uneori, aripile sunt omise. Dar nu încerc să limp.

articole similare