5 va avea în gospodărie care cred

Nu sunt o persoană superstițioasă. Dar, cu toate acestea, unele semne cred. Acest lucru este valabil pentru a lua în gospodărie care mă trec de mama și bunica mea. Ei trebuie să se conformeze acestora, iar în casa noastră întotdeauna a fost pace și armonie.

1. Nu folosiți vasele ciobite.

Îmi amintesc că am renunțat o dată cana lui preferată. Ea nu a rupt, dar a fost un pic de clivaj. Bunica mea a spus că l-am aruncat imediat. Așa că am învățat că nu poți mânca și bea din vesela rupt, aceasta duce la certuri.

La părinții prietena mea școlii certat tot timpul, scandaluri, în general, casa a fost aproape întotdeauna situație nefavorabilă. Prietena mi sa plâns, îngrijorat. Și, o dată la celebrarea ziua nașterii ei, am observat că au acasă o mulțime de feluri de mâncare sunt ciobit.

I-am spus asta unui prieten. Ea și mama ei a trecut peste si a aruncat toate farfuriile turtite. De atunci, au fost mai puțin probabil să se certe în casă a devenit mai liniștită. Poate că este auto-hipnoza, dar un prieten încă își amintește cazul.

2. Nu scoate gunoiul pe timp de noapte.

Acesta este, de asemenea, un semn dovedit. Mama mea mi-a spus că atunci când au fost mai întâi căsătorit cu tatăl meu, atunci ambele lucrat șapte zile pe săptămână. Mama a lucrat Curățarea seara. Și, în ciuda faptului că au lucrat neobosit, starea financiară nu vrea să se îmbunătățească.

Mama a spus acest lucru la bunica mea, și ea a spus că serviciul de curățenie se poate face, dar luând gunoiul pe timp de noapte nu se poate! Și mama mea a început să părăsească casa gunoi și aruncă-l în dimineața, pe drumul spre locul de muncă. Și, știi, o lună mai târziu, Papa a ridicat salariile și a oferit o poziție bună.

Cineva ar putea spune că acest lucru este un nonsens, dar, de asemenea, am gunoi pe timp de noapte nu pot sta. toate în timp ce în mod constant cu bani. Dar a verifica modul în care nu doriți!

3. Este imposibil de a elimina firimiturile și resturile de la masa cu mâinile.

Acest semn in-lege mi-a spus. Familia noastră a avut întotdeauna prosoape, cârpe și bureți în bucătărie în cantitățile corespunzătoare. Și când am venit să viziteze tatăl ei, nu am găsit în zdrențe de bucătărie și a început să curețe mâinile.

Atunci am aflat că e ghinion - bogăția nu va. Din nou, nu sunt în grabă pentru a verifica eficacitatea semnelor, pur și simplu, deoarece am colecta doar firimituri cârpă.

5 va avea în gospodărie care cred

4. Banii sunt la colțuri.

Dar știu că unele semne bune pentru a atrage bogatie. De exemplu, avem în colțuri ale apartamentului sunt monede. Că eu, de asemenea, bunica a învățat. Și banii avem în casă este stabilă. Eu cred că funcționează această monedă!

5. Oaspeții aduc fericirea.

Știu că dacă după recepție se agită din fata de masa pe stradă, vor exista pierderi, iar in casa va fi pace, armonie și fericire!

Crezi în prevestiri? Ce semne știi, dragi cititori?

articole similare