5 motive foarte bune pentru a planifica o vacanță în avans

În Malaezia, am întâlnit o familie din Marea Britanie. Împreună ne-am dus într-o excursie la Peșterile Batu pentru timpul excursie pentru a vorbi chiar și face prieteni. Ei au dovedit la fel cum am fost în Malaezia pentru câteva zile, în urma destinațiile lor au fost Singapore și Australia.

„Cum se poate călători cu ușurință astfel încât, chiar și cu un copil mic?“ - am întrebat noul meu prieten, o mamă tânără. Apropo, aici este, în fotografie.

La care ea a răspuns: „Totul - în planificarea corectă, și cu cât mai repede aveți de gând să călătorească, mai bine și mai sigur pentru tine și mai bine pentru bugetul dvs.!“

Experiența familiei poate fi de încredere, deoarece activ, interesant și plin de vacanta - este o parte necesară a vieții lor. Apropo, ei au un copil în creștere. El nu este, de asemenea, prima călătorie de timp, de bună voie comunica cu oamenii și îi place să pozeze în timpul sesiunilor foto.

Sfatul ei, am decis să împărtășesc cu voi, și astăzi am să vă prezint cinci motive bune pentru a fi sigur de a planifica călătoria dvs. în avans.

Cele mai bune opțiuni de bilete de avion

Într-adevăr, uneori, toti vom merge atât de a cumpăra un bilet, merge, merge. După ce toate se așteaptă ceva. Și asta pentru că, așteptările pierd o mulțime de oportunități. De exemplu, v-ați dorit întotdeauna să meargă undeva, dar nu au îndrăznit, pentru că îngrijorat directe și așteptările din cauza lipsei de zboruri directe. Și a anunțat deschiderea de zbor charter directe. Desigur, mulți sunt în mod activ să reacționeze la această știre, așa cum a fost, de exemplu, atunci când au fost anunțate zboruri directe charter de la Tașkent la Karlovy Vary. Biletele au început să cumpere imediat. Și unii oameni cred, „Nimic, stai un pic, este acum o mulțime de cazuri, nu ...“.

Și în fiecare caz (așa cum a fost cu același Karlovy Vary) sunt extinse zboruri charter. Iar cei care nu au cumpărat un bilet, va fi necesar, în cele din urmă, pentru a acoperi cu transferuri.

Printre Tatil.uz mulți clienți care deja încep să-și planifice o vacanță de familie în timpul sărbătorilor de toamnă, și chiar (atenție!) Alegerea opțiunilor de cazul în care pentru a sărbători Anul Nou!

Tu nu va crede cum este corect! La urma urmei, de exemplu, aceleași destinații de iarnă - Malaezia, Thailanda, Dubai, Bali - ales de turisti din intreaga lume. Și atunci când o faci cât mai curând posibil, și oportunități pentru tine de a alege cele mai bune oferte de hoteluri din care călătoresc mult mai mult!

Gama de cazări, desigur, va fi întotdeauna. Dar, în primul rând, hoteluri cu prețuri rezonabile și propuneri de costuri vor fi mult mai puțin. Deci, grăbește-te, prietenii mei!

Desigur, el va, de asemenea, și foarte mari. Dar numai atunci când, din nou, a rezerva o camera de hotel în avans. Și cu cât mai repede, cu atât mai bine. Și amintiți-vă: hoteluri au oferte speciale, care sunt pentru rezervare timpurie este mult mai mic.

Nici o grabă de a întocmi documente

De fapt, în momentul plecării din timpul deplasărilor în scop turistic necesar pentru înregistrarea documentelor necesare. De exemplu, pentru a merge la Karlovy Vary sau Italia au nevoie de viză. Ușor pentru a obține o viză, precum și toate celelalte documente. Dar, în orice caz, este nevoie de timp, și este necesar să se gândească la asta în avans.

Echipa Tatil.uz să aibă grijă de vacanta ta! Ne dorim foarte mult să fiecare excursie a fost pre-planificate și l-au dus la tine, ca întotdeauna visat! Deci, pentru a alege excursii, care merg în toamna și iarna, acum! mare week-end pentru tine!

P.S. Iar cei care au vacanță de pre-planificate, în acest weekend se vor întâlni în Antalya;)

articole similare