5 motive de comportament jignitor prietenului

Mulți prieteni - sunt maeștri de sarcasm. Ei pot folosi ca o glumă sau pentru a ofensa. Cineva se poate comporta sarcastic plictisit sau dacă nu vă place. Sunt momente când sarcasmul este folosit pentru a respinge, iar uneori are ca scop atragerea, de exemplu, în momentul în care unul este de gând să-ți spun o glumă cu caracter personal, se referă doar voi doi.

Chiar daca esti uneori sarcastice, comunicarea constantă cu celălalt poate fi dat Colca ușor. Muscatul claritate poate face sa razi uneori atunci când vine vorba de alte persoane. Dacă cineva ia sarcasmul lui spre tine, poți fi insultat atât de mult încât trebuie să se gândească la sfârșitul relației. Intelegerea motivele pentru care persoana sarcastic, poate ajuta la determinarea modului corect de a rezolva problemele implicate în relația.

Toate ar fi foarte ușor dacă prietenii ar putea spune doar unul altuia „te repeta“, „Nu mă mai întrerupe“ și „nu pot insera cuvântul.“ Dar, uneori, una, care purta conversația începe să se comporte cu rea intenție.

Inițial, nu poți înțelege de ce, dar în această situație, prietenii se deplasează într-o conversație pe un ton sarcastic. Astfel, în această situație, vei umbla în jurul cercului, pentru a continua dialogul în același mod, continuând să provoace o altă atitudine sarcastică față de tine.

Dacă știți că o vorbesc cu rea intenție, încercați spunând: „Eu nu înțeleg ce ar putea fi sarcasm. Te-ai săturat de a vorbi? De ce ar trebui, în acest caz, nu se schimba subiectul? "

Sarcasmul este uneori folosit ca mijloc de apărare. Dacă cineva este grav rănit și nu vrea să recunoască, din cauza fricii de a aparea slab sau prea emoțional, el poate evita remarci sarcastice într-un discurs pentru a menține imaginea lor în ochii interlocutorului. Oamenii încearcă să apară puternic în acele situații în care cei puternici nu sunt.

În acest caz, încercați să privească dincolo de coajă și sarcastic auzi ceea ce este într-adevăr până la tine încercarea de a obține peste. Nu este dificil de a discerne adevărata imagine a omului, care acoperă cuvintele jignitoare sarcastic. Puteți încerca să spună: „Vei vorbi cu rea intenție, dar am dat seama că te-am rănit. Îmi pare rău că sa întâmplat ".

Oamenii, care pot fi de așteptat un comportament sarcastic, cel mai probabil - ei sunt prietenii și cunoscuții. Atunci când oamenii încearcă să cunoască mai bine unul pe altul, ele tind să efectueze un dialog direct, astfel încât să nu fie înțeles greșit. Sarcasmul, la rândul său, de obicei are loc între oameni suficient de aproape care înțeleg glumele reciproc (chiar dacă nu este o glumă), și cu prietenii mei care nu le place.

Dacă un om se permite să sarcasm familiare, să fie atent la detaliile de cunoștință. Unii oameni par prietenos, dar indiferenți, și ne provoacă să încercăm să arate cât mai mult posibil, pentru a câștiga prietenia lor. În primul rând, pune o întrebare, cum ar fi „Ai spus ceva prea sarcastic. Există probleme?“. O astfel de întrebare poate da o persoană de conștientizare a comportamentului lor și necesitatea de a reveni la politețe, chiar dacă celălalt nu vrea să fie.

Sarcasmul poate fi amuzant, dar după mersul pe jos sarcasmul, de regulă, este dincolo de domeniul de aplicare al glume.

V-ați făcut vreodată o altă remarcă despre sarcasmul lui și a primit răspuns, „Ești prea sensibil! Sunt doar glumesc!“. oamenii răutăcios le place să dea atacurile lor pentru o glumă și nu le place să se ocupe de callback, preferând să folosească stima de sine scazuta, pentru a se scuti de responsabilitate pentru cuvintele lor. Pentru tine poate fi evident că unul sarcastic, dar pentru acești oameni este important să se atingă, astfel încât să nu mai dau seama. Când ceri o explicație, încercând să se întoarcă situația împotriva ta, și ei l - au reușit deja să se scuture responsabilitatea pentru comportamentul lor. Și nu înțeleg gluma ...

Dacă un prieten a fost doar glumesc, nu ar trebui să fie jignit, dar pur și simplu nu merită să păstreze tăcerea. Ați putea spune: „Glumești, deși, dar știu că, în același timp, mă atinge. Nu-mi place. " Dacă după aceste cuvinte cealaltă persoană încearcă să reemitem o glumă, păstrați-l la fel ca asta cu ea. Astfel, vă va da să înțeleagă că vă trateze în mod normal, și că sunteți mulțumit de poziția de sacrificiu.

Unele foarte dificil de a construi relații, din cauza circumstanțelor existente în procesul de creștere. Poate că le-a lipsit dragostea și atenția în copilărie, care a lăsat pe relații cu oameni resentimente permanente. Sentimentele de prietenie sinceră și de îngrijire poate părea străin acestor oameni, din cauza a ceea ce chiar și atitudine bună poate fi percepută inadecvat.

Cu astfel de oameni este dificil de a comunica, dar cu atât mai mult le depăși atacuri intepaturi, cu atât mai bine este dezvăluit faptul că Regula de Aur - este un semn de putere, nu slăbiciune. Astfel, cea mai bună opțiune - nu lasa împingerile negative pentru a te bat de pe orbită, dar în același timp, nu-l ignora, și să acorde o atenție la problemele interlocutorului. Cine știe, poate ajuta doar să-l ocupe cu propriile sale gândaci, dacă poți sta în picioare pentru ei înșiși. Toată lumea va fi în negru.

articole similare