Mi-a placut prima parte ooooooochen, în general, am impresionat și am revizuit săptămâna poliory 5. O dată sa! Nu conta pe mine nebun numai))))), dar când a aflat că două săptămâni mai mult, iar a doua parte este, nu am putut aștepta! Dar dezamăgit eu și pasiunile mele au murit în jos! Nu mai cauta acum!
Pentru fete adolescente pubertate))) Despre dragoste, motociclete, probleme cu părinții și koneeeeechno cu băieți drăguți, în rolul principal)
Verdict - la un moment dat, dar fără soțul ei, astfel încât să nu rușine))))))))
în primul rând nu am uita, dar al doilea doar cu cea a filmului este din nou! Și sunt atât de entuziasmat! principalul actor pentru o lungă perioadă de timp pentru mine în vise vise erotice vor fi, asta e sigur! uhhhh!))))))))
Am literalmente l la sfârșit de săptămână descărcat și vizionat o tona aici beybike l-au lăudat, bine-a plăcut filmul, dar asta ar fi o plăcere cât mai multe sunt, nu am primit, probabil, l-au privit în anii 16-18 cursul a fost destul de altul. Și modul în care mi-a placut a doua parte decât prima, deși există multe din contră, și am fost doar bucuros că el nu a fost de această Babi, în general, gustul și culoarea.
și am trecut într-un fel fialetovo, prețiozitate era ridicol, desigur, nu am uitat, nu-mi amintesc, el a cumpărat o casă și așa chtoli „în serie“ vorbind ...
Uită-te! Și părerea sostavte! Dar aici este o capodoperă, ea nu poate fi numit cu exactitate!
Sunt aici astăzi timp direct identificate, descarcat, urmarit ambele parti! Cinema, cum ar fi un film ... despre dragoste. Doar aici Nu înțeleg de ce totul este mai mult ca prima parte, și de ce toată această experiență, pentru personajul principal din prima parte. în a doua parte a mea interesantă, iar fata de prima parte capra egoistă.
Ei bine, personajul principal, care este o bucată de super macho, același drept prea, astfel încât să saliveze la șpriț monitorul, nu dependent! Corp frumos, nimic mai mult!
Fan club al acestui film nu va intra. ))))))
Ei bine, mi-a placut filmul, chiar și scufundat în suflet, plâns când a uitat, bine, desigur, există opțiunea pe care nu le place, pentru că gusturile noastre nu pot fi la fel. Prin modul în care este că există o similitudine cu filmul „The Notebook“ este, de asemenea, o iubire disperată, etc ... pot să vă spun un singur lucru ambele filme am urmărit într-o singură respirație. Al doilea film, „trei metri. „O mai bună, dar trebuie să ne uităm mai întâi)))
Ei bine, eu de asemenea, nu am vrut să smotert doare o mulțime de a vorbi a fost despre el, și-l ... Postotrela respins. 2 buc foarte mult, în primul rând - poti sa te uiti la. Doar știu că al doilea încă mai caută ... Ei bine, desigur, cu greu o capodoperă, dar mă întreb ... Deci, Mario Casas - o capodoperă)))
Sunt de acord că filmul este vizat la vârsta de 17-23 de ani ... de când este vorba despre prima iubire, despre prima noapte ... despre aceste aceleași sentimente ... cu privire la modul în care părinții sunt împotriva alegere (că sa întâmplat fiecare) cu privire la diferența dintre lumi, etc.
Am privit cum ea a făcut acest film au revizuit de 100 de ori cu un fel de a spune înțelegerea experienței lor ... dar am o prietena in '23 ei - stie pe de rost.
și pentru mame căsătorite - doar o melodrama cu sensibilitatea spaniolă) nu mai =)
Ei bine, mama lui pentru că el nu a putut ierta trădarea - a prins-o ... și tatăl ei „a crezut“, că ea și prietenii ei.
mai degrabă, el nu despărțit cu ea și Babi cu el ... ea ia cerut să-l lase ... atunci e moartea unui prieten.
Eu nu cred de film pentru copii, pe mama Aceh a fost jignit, ea îl tipa.i semyu.ottsa trădat. Este mai bine să vorbească cu ea și a încercat să înțeleagă. Babi acest lucru este ceva tot ***, ea, de asemenea, sa despărțit de el și, în general, sincer, nu pentru mine filmul. El învață nimic, și nici măcar nu cred că mărcile
Cred că ar fi logic să doarmă în același pat cu părinții și fiica - singur ...))))
Imaginea perfectă!
Oamenii sunt atât de frică de aceste povești, ia în considerare acest nonsens. Cred că pur și simplu nu înțeleg esența scrisului, ei nu pot simți ceea ce este scris. Această stare neobișnuită în care oamenii sunt ciudate. Sunt normal, dar am de gând să provocat o aceeași stare. E într-adevăr atât de minunat! Și cuvintele nu pot descrie. Există într-adevăr este mai bine. Este o condiție similară cu hipnoza, și oricine poate merge acolo, dacă doriți. Și oameni neobișnuiți că lumea este mai bine dezvoltat, au o realitate în considerare. Dar lumea noastră este acasă nebun pentru ei! Pe aceasta înainte de a condamna, și scrie că acest lucru este un nonsens. Trebuie să ne gândim mai întâi și popytatsya să înțeleagă ceea ce este scris. În cazul în care o persoană este diferită, aceasta nu înseamnă că el este bolnav, el vede doar realitatea în mod diferit, poate fi în propria sa lume, cu atât mai bine ca persoana medie nu chiar vis de! Și totul în mod constant încercarea de a trage afară de acolo.
Toate mesajele citite. Vă mulțumim Pct interesant.
Ce e prostia asta?
Pochityvayu uneori diferite bloguri și unul dintre ei doar astfel de temku găsit))) Poate fi așa? Și ce depășire gravidă?))) „Sunt insarcinata cu șoferii de microbuze înjurături. Specialități îmbrăcării ...
Ei bine, sunt atât de a reacționa brusc?)) Aici cazurile tot drumul de la total diferite. Dețin ca să spunem așa - așa că soțul ei undeva în noapte pentru a ridica - aceasta eu cu siguranță nu ar fi avut loc în viața mea)) În primul rând, este într-un fel de crud un iubit, și în al doilea rând, eu chiar leneș pipi ea timp de noapte stativ)))))
Și astfel, într-adevăr, un pic sentimental este că ea a devenit. Soțul și îmbrățișare iubit înainte de sarcină, mash, sarut mai des, să spună cât de mult îl iubesc. Și apoi direct, uneori, el se află în pat, și îmi place instinctul matern al unora - Vreau să cânt un cântec de leagăn aproape (exagerarea desigur)))), în general, pret iubitor)) din alimente - perioade doresc foarte bine înghețată. Dar m-am du-te și cumpără-l singur. plombirnoe Desigur, cu căpșuni. Se pare că nu mai există nici o astfel de caracteristici ...
mult prea târziu), dar nu pot spune) acest lucru nu este gravidă, nu hormoni, și nimic altceva ca propria sa Quirk în cap.
Multe femei gravide nu au auzit de multe ori de la ascunde lor gravide, așteptând începutul acestei perioade minunate, care nu este un normal și doar ce mai devreme nu s-ar fi făcut sub masca armoniei. Am vrut doar să fac ceva Bad Boys (retard) și găsi cauza - sarcina. Tipul care nu s-ar crede că doar priduroshnyh.
Deci, așa că isteric pot spune doar că nu va veni, nu se comportă ca niște proști. Nu este ceea ce hormoni nu sunt obligați să se comporte în acest fel. Totul este doar în capul meu.
Am mânca lămâi, se curata precum portocalele și a mâncat, scufundare în zahăr. Și totuși, pentru mine a fost o mare bucurie pentru a merge la buticuri cu produse de curățare de uz casnic, am trudged din mirosurile de pulberi si geluri pentru suflet)) și totuși, încă o dată, soțul meu și m-am dus la magazin și apoi de vânzare jucării lucrate manual, și a existat o astfel pisica urât din pâslă. De îndată ce am fost plâns acasă, de ceea ce a văzut ... să-i convingă pe soțul ei, așa că am ieșit și a cumpărat-l că nimeni nu va cumpăra și aruncați-l în coșul de gunoi. Da, rușine să-și amintească))
Noi întotdeauna călătorit și va)), care zboară cu un nou-născut și o mașină, a zburat gravidă și a mers cu mașina la poezdki.Osobenno la distanță convenabil cu copii mici, pentru a merge în Europa) confortabil, în condiții de siguranță! Călătoria cu copii este întotdeauna și peste tot)!
Eu, de asemenea, și gravidă și a călătorit foarte mult, cu puțin, desigur, nu toți medicii l aprobe, dar eu personal nu văd nimic în neregulă ... Sunt la agenție Easy Life a emis rapid o viză Schengen și concediul de maternitate are loc nu este chiar plictisit))