Multumesc - un lucru uimitor. Predă important de observat, aprecia ceea ce ai, fii atent la viața și oamenii, și chiar și în zilele întunecate de a găsi partea luminoasă.
Și am continuat să scrie. Uneori, obiectele au fost ca „dormit“ sau „aproape strigat“, uneori - „Tata a avut o“ sau „Dasha a condus la locul de muncă.“ Am fost implicat. Zi după zi, căutând un motiv pentru a fi recunoscător și a încercat să se încălzească sentimentul în piept, să se simtă recunoștință, și să nu lase replicile într-un caiet. Această practică a ma ajutat să facă față, nu pentru a intra în nesfârșite auto-milă și nu devin supărat pe lumea din jurul. Da, uneori m-am simțit rău pentru mine. Da, uneori sunt foarte supărat. Dar este rulat și a mers, și obiceiul de a format lent.
Am aruncat înapoi înregistrarea și nu a putut scrie timp de câteva zile și apoi fluxul abonat la toate ocaziile. Efectuarea layflist, am scris un „jurnal grație de cel puțin un an.“ Și am vrut să se extindă limitele listelor obișnuite, scrie scrisori celor care sunt deosebit de dragi mie, și ale căror nume sunt mai probabil să apară în mea de zi cu zi „vă mulțumesc“. Este părinții, soțul, este un prieten. MUM scrisoarea sa primit la Jubilee. Tată, am venit cu o astfel de scrisoare înainte de layflista, merge mână în 55 de ani. N-am avut timp. În 54 papa a fost plecat. Dar eu încă mai scriu, eu scriu astăzi, în ziua nașterii sale, deoarece este important pentru mine.
Așa că am începe întotdeauna o scrisoare pentru tine, și este - nu excepția. Îmi pot imagina cum te-ai răspândit după o zi de naștere, în locația liniștită și retrasă. Ca și cum alunecare de-a lungul liniilor uite, aplecandu-se asupra scrierii de mână, m-am gândit ca de obicei, am scrie superficial, și piept vărsat de căldură. Se încălzește, mă simt mereu ca gândesc la tine și despre relația noastră. Se încălzește, pe care am pus în aceste linii. Tată, vă mulțumesc pentru:
1. Dragostea ta pentru mine, m-am simțit întotdeauna.
2. Grija ta care ma învăluit ca un cocon magic.
3. destrămare și podkoly care mi-a înfuriat teribil dvs. adus și, uneori până la lacrimi, dar acum am înțeles că ma învățat să apere și să nu ia lucrurile la inima. Sunt încă o învățare.
4. sprijin și înțelegere, care au fost în spatele meu dificile momente.
Nu sunt obișnuit. Era joi, am primit o dețin de telefon mobil mamei mele și a auzit salutul ei afectuos, imediat izbucni: „! Scoate-mă de aici“. Mama a plecat într-o călătorie de afaceri și linia a fost mort. După ceva timp în tabără a repetat apelul: „Nastya Yureva, vin la biroul directorului.“ Am concurat cu toate picioare. Tubul - vocea. Pentru o fracțiune de secundă mi-era teamă că vei întreba, ce sa întâmplat, de ce vreau să merg acasă, să ofere câteva zile pentru a rămâne și de a asculta te, amintindu-și că în zilele de vineri ai RAM, iar sâmbătă tu, de asemenea, locul de muncă, și, în cazul în care vin, a fost doar duminica. Dar meu „Tati, ia-mă acasă“ ai opri un moment și a spus, „Am înțeles. Mâine plec. " I-am scris acest lucru și plâng, pentru că acel moment a fost una dintre cele mai fericite din viața mea. Papa a spus - Plec mâine. Aceste cuvinte mi despre marșul triumfal toată noaptea bătut, și totuși eu le pot auzi în interior.
6. Viața principală hacking viața mea - când eram nervos în ajunul examenelor, absolvire și admiterea la gradul de master, ai spus: „Imaginează-ți cum te vei simți după aceea, ceea ce vrei să faci, o să te văd cu cineva pentru a sărbători, și să se concentreze pe asta.“ Această tehnică vă permite să se relaxeze și să se oprească scuturare.
7. Faptul că el nu a luat cureaua și a adus în sus, prin conversație.
8. Faptul că lecții de desen efectuate misiuni pentru schițele mele, și eu pictez numai.
9. vacanța mea în sat și pline de culoare, amintiri parfumate din acea vreme.
10. Faptul că el a mers cu mine la Kiev, în ziua ușilor deschise ale Facultății (și pictată în pisica broșură amuzant).
11. Ce ai să mă mute de la „Troika“, în „doi“ în cămin.
12. Faptul că am avut ocazia de a se bucura de studenți și să nu funcționeze.
13. Un ceai delicios pe care ați ales-o pentru mine.
15. Expresia „fără Tresărind lobeshnyu!“ (Nu pot! Și riduri pe frunte au apărut)
16. Toate modificările în camera mea. De fiecare dată când am vrut să facă schimb de cabinet și servantă, extinde tabelul sau pentru a muta pat, ai ajutat să realizez fiecare idee.
17. Toate scrisorile și cărțile tale pentru sărbători. shore și cuvintele tale.
19. Momentul nostru special înainte de a merge la locul ceremoniei de nuntă.
20. Și pentru dans. M-ai întrebat, „Cum vă place o vacanță“, am zâmbit și a răspuns sincer: „Excelent! Numai trece repede. " Și ați întrerupt și a spus: „Nastya, toata viata trece repede.“ Și, tată, ai dreptate!
1. Cât de mare am fost în Morșîn - ați cumpărat un munte de cărți, și le-am înghițit unul câte unul, situată sub un copac lângă lac, în seara de joc badminton, și înainte de a merge la culcare vizionarea un film de acțiune cu „creierul pe perete.“
2. excursie noastră în week-end în oraș și merge la picioare bâzâitul.
3. prânzuri noastre „Atlyase“, și o dată ce ați comandat pentru mine lichior. Cum a fost delicios!
4. Cum încep o durere în gât în vacanță, și mi-ai cumpărat două porții de înghețată și bere rece cu cuvintele (yy încă nu-l place!): „Va mai bine sau mai rău.“ Se simte mai bine, și eu încă place să-și amintească această poveste.
5. Cum foșneau fân în hambar, unde am dormit în sat. După o zi lungă, încântătoare, frumos pe aer, nalopatsya plăcinte cu afine cu lapte proaspăt, urca pe scara de lemn la Hayloft și poartă pe la moale nor, parfumat de iarbă uscată. Uită-te la stelele prin fisuri alene vorbi și de somn în extaz.
6. drumeții noastre în pădure de mure și afine. Am mâncat fructe de padure, ascultând scârțâitul de pini și a umblat desculț prin pajiștile de mușchi.
7. Cum mă imersat în canalul cu apă rece ca un copil.
8. Cum mă iei, un pic, la locul de muncă, și a permis pounding cheile unei mașini de scris.
9. Cum vă simțiți de conducere, congelate într-o poziție dificilă pe partea inferioară a raftului, pentru că am avut o durere de stomac și nu va lăsa partea mea toată noaptea.
10. Cum singurii de pe întreaga plajă scăldat în apa de mare, la o temperatură de 14. Și a râs!
11. Așa cum am bucurat când mă iau de la școală și a luat cu videoclipurile mele.
13. Așa cum ne-am dus la concertul „Okean Elzî“. Ai ascultat-l pe balcon și am mers Natasha în zona ventilatorului, iar apoi a cântat cu voce tare melodiile preferate in masina pe drum spre casă.
14. Așa cum am plecat dis de dimineață în sat, ascultând aceeași „Okean Elzî“, Zemfira, „Scorpionii“, iar apoi totul la radio, iar soarele inundat interiorul Opel noastre, a concurat singur cu câmpurile, copaci, și sate, și am alergat pe .
15. Ca în fiecare toamnă a mers la ziua de Uman a orașului, mersul pe jos zi în dendrologic și pe timp de noapte se uită la focuri de artificii explodează peste cap. Și selectează din mulțime, se țin de mâini.
16. După cum este aproape întotdeauna sărbătorești ziua de naștere la tabără cu prietenii și familia, glume și pâine prăjită complicate, joc volei și badminton, înoată sub stele pe catamarane și să vorbească. kebab la grătar, scăldate în râu, pelerin în nisip fierbinte, așezat până târziu în noapte pe bănci în casă și au adunat buchete de flori sălbatice.
17. Ca o zi am petrecut noaptea prietena mea si am vrut cu adevărat să vedem închiriat o casetă cu filmul „Stăpânul Inelelor.“ TV a fost în camera de zi, a fost prea târziu, filmul a fost de trei ore, iar mama mea a fost a merge la culcare. Și ai târât în camera mea și cabinetul TV, iar trei dintre noi a petrecut o seară de neuitat cu Frodo, elfii și alte creaturi uimitoare.
18. Ce ai purta pe mâinile mele acasă în clasa a doua, când piciorul meu a fost pus în ghips.
19. Ce purtați pe mâinile mele de la stația de autobuz când ne-am întors cu întârziere după ce oaspeții și am vrut să dorm.
20. Ce fel de persoană (și rapid!) Tu s-au grabit acasă de la locul de muncă la spital atunci când am fost pregătirea pentru o intervenție chirurgicală.
22. Așa cum am dansat la muzica anilor 80 în meu bal de liceu.
23. Cum mi-ai dus la stația de duminică seara, înainte de tren la Kiev, ca luminile fulgeră în jurul valorii de, și cum am fost cu căldură doar tăcut lângă altul.
24. Ce minunat și amuzant sms-ai scris ca răspuns la călătorie meu de la.
25. Care este favorita ta, m-am simțit de fiecare dată când ma îmbrățișat.
Tată, vă mulțumesc pentru meu de 24 de ani, 1 luna si 5 zile pe care mi paternă dragoste saturate, sensibilitate, îngrijire și sprijin - astfel încât să nu se simt abandonat. Me furios a spus cineva cuvintele: „El ne-a lăsat,“ ca și cum a fost alegerea ta.
Mi-e dor. Foarte. Eu vorbesc cu tine - uneori, înainte de culcare, și întotdeauna - la momentul decolare. Sunteți mereu cu mine, în inima mea, amintirile mele, ochii mei. Și sper că vei fi cu mine până la ultima mea suflare. Îmi place.