Vladimir, în vârstă de 31 de ani
Eu conduc o Toyota Allion
Komsomolsk-on-Amur, România
Poate că cineva va fi interesat de acest subiect. acoperiș de reparații am descris deja, cum ar fi scurgerea nu este. În timp ce el a fost în concediu observat că un colț al garajului foarte înclinat și merge în subteran ... În timp ce în vacanță, imediat a crescut cu cel puțin o duzină, nivelul de lene, Laje, și toate Tipo. În general, am decis.
Opțiunea pentru a ridica prost un colț și scoateți traversa vechi fără a îndepărta podeaua și înlocuită cu o nouă mitralieră a fost abandonat, deoarece nu numai că distanța dintre garaj un pic mai departe și un garaj plin de gunoi, care nu are unde să meargă.
În general, am tras toate străzile, și ca de obicei, este necesar să se lase unul, apoi altul, cum ar fi viața de zi cu zi, și în garaje laziet oameni, aici și acolo Toscana Shmatov aici, dar placa.
El a luat de pe podea, traverse erau într-o stare îngrozitoare, un deget poate fi înțepat de ele. Deschiderile pentru nebylo de ventilație, sau nu a furnizat proprietarul dintâi, sau tot satul și sunt strânse cu pământ și iarbă. Jack folosit 3t. si a fost 6m, dar uneori a fost prea leneș să renunțe la o gaura mare sub ea :). Traverse noi nu am găsit, b / a este, de asemenea, o problemă + dacă există ceva poate aduce la Guess, adică așa cum am înțeles că sunt în cazul în care tyryat și să vă aducă)) gândire - sens pentru a pune traverse vechi, neponyat ce stare, dacă este posibil, și o nouă cherestea - listvyak 150 * 150 * 4000. I-am cumpărat 4 bar, le-a băut în jumătate, face convenabil pentru a instala, deoarece 4 sooo greu în creștere și este dificil de a aduce de-a lungul garaj. Într-un colț, cel care sa scufundat mai pus o altă unitate pe 14T de fier)) Peste 2 pentru rigiditate. Sub grinzile cu ciocanul placi - listvyak, de asemenea, mai puțin grinzi putrezite. Am lăsat multe otversky pentru ventilație, chiar dacă podeaua va sufla în timpul iernii, dar nimic nu se va putrezi. Pe bună a fost necesar pentru a trata lemnul decât orice, deși deșeuri de petrol, dar timpul se scurgea, există planuri pentru a lubrifia marginea care se lipește pe stradă, pentru că el începe mai întâi să putrezească.
Puțin mai târziu, voi descrie cum și de ceea ce a luat lucrurile la fel de bine, și a schimbat podeaua. Ca de obicei, petrec mai mult timp pentru a pregăti. garaj Creșterea zi de afaceri, în cazul în care există o mufă și cravată sau un bar, bine, gol garaj))
Deja ridicat, gunoi eliminat
Bietul Ipsum, descărcat scândurile vechi și resturile rămase de la traverse :)
Chiar garajul meu, se pare că o mulțime de spațiu, dar la final se îngustează
Coșul de gunoi, care în cele din urmă situată în jurul valorii de garaj, dar există, dimpotrivă, în cazul în care sunt panourile, garaj ar fi abandonat a fost, și minunea oooo, ironia, proprietarul a venit și a decis să meargă la mașină, care, în mod surprinzător, a fost în picioare acolo, Karina, întregul 83g în polietilenă. Meschinăria ea a fost.
traverse și lag-uri vechi ale