Med. surorile se comporte nepoliticos. Pacienții se tem de ele. când a venit la mama ei, ea le Shugan. Ei au venit, ce să facă în teorie, nu ar trebui, ea a început imediat să vorbească spunând, „miere de albine. Surorile sunt bune, mancarea, toate bune, toate distractiv“ cu ei a luat un pic de alimente, mama se ocupe de acest lucru în doar un minut (deși în trecut, această foame pentru ea n-am urmărit) brațele și picioarele acoperite de vânătăi. Când am întrebat medicii ce au tratat mama lui, ei nu au răspuns. Confuz cu alți pacienți. Ei au argumentat. Când a plecat, primul lucru. mai departe ›
Dragă Vladimir! Aș dori să vă adresez o problemă, dar după cum văd eu, după ce am citit alte comentarii, inclusiv pe alte site-uri, nu am fost primul! Deci, într-adevăr vreau pentru a obține răspunsul la întrebarea ta: pe ce bază personalul spitalului, și anume asistente medicale, se lasă atitudine mitocănesc pacienților, inclusiv folosirea forței fizice? Este un lucru atunci când pacienții sunt legați de pat și, probabil, asistente medicale au instrucțiunile corespunzătoare, asta e doar modul în care acțiunile lor legitime. mai departe ›
O rudă a fost în departamentul 12. Am venit tutore, asistentă nu adecvat. Am aflat despre proprietatea și finanțele pacientului. Am arunca noroi gardian timp prima a văzut uitându-se la un colț în cameră, și a zis, Dumnezeu te va pedepsi. Imitarea și de a face chipuri (deși ei sub 80). La externare, pacientul, pantofi a dat-o (rupte). Și lovit fața ușii închise. După aceea un gardian a suferit o cădere nervoasă. Întrebarea este, cine ești tu, atunci? Medicii?
În cuvintele copilului meu zace acolo, atitudine foarte nepoliticos față de copii, pentru preparate injectabile pentru a injecta defecte au dormit și nu a intervenit. La copii. Compartimentul 13, nu există nici o finanțare, tot ce este necesar de la părinți de săpun și tuals. hârtie la o pulbere de detergent și detergent.
7 compartiment. Astăzi a venit la soțul ei. Nu știu în fiecare zi, dar astăzi - fete, femei, femei - mulțumesc! Sunt foarte frică de raportul obișnuit în orice spital, dar, în mod special pentru mine și soțul meu foarte sincer - nu este un cuvânt aspru, scurt nu rezkouo, nu e doar politicos, dar este într-adevăr uman! Vă mulțumesc că nu a pierdut inima la munca mea!
Aș dori să spun un cuvânt special de mulțumire număr GBUZ MO PB 5, și anume: Fresh NA, Sichinava MR Nazarova T. N. Dunaeva S. Gavrilova IV Proskurnikova O. V. Deryugina GG Suntsova S. S. Borisova G. F. Petrova E. Grekov O. Chernova lA Fedorov N. Avilova L. Ruhlitskaya T. - pentru mine ajuta în momentele dificile de îngrijire medicală. Sunteți nu numai competente profesioniști, specialiști, medici și medici cu o scrisoare de capital, și chiar un fel și cu inima caldă oameni, mereu atent. mai departe ›
Nu cu mult timp în urmă a luat copilul din departamentul de 13 copii. În timpul șederii sale în unghiile copilului au fost ca o femeie adultă sub murdăria (poate fi cartofi au fost plantate). Par ca și cum ar ceva pătate. Zgârierea degetul ca și în cazul în care s pielea bucata de dimensiune fier rupt undeva 1, 5 cm lățime și 5 cu 2 - 3 mm. Pijamalele în care era murdar. Cererea în personalul medical care sunt tăcut cu copilul. Despre păr asistenta a spus că în curând baia. Aceștia sunt copii care au nevoie să se spele și spele. La urma urmei, ei, cum ar fi bumbacul ei înșiși. mai departe ›
Acesta este cel mai rău loc de pe planeta! Îmi amintesc cu groază ce se întâmplă! M-am întins o săptămână, dar mi se părea în acel an. Familia mea cu mare dificultate m-au târât. Întregul personal nebun. Am prins până la o stare de legume și este în depresie normală. Doamne ferește ca cineva să ajungă acolo.
Vă mulțumesc foarte mult șeful de departament 16 Aleksandru Aleksandrovichu Romanovu pentru profesionalismul și înțelegerea inimii. Numai medicamente nu ajuta la psihiatrie. Vă mulțumim pentru amabilitatea asistentă medicală senior Svetlana Yurevna Pratasovoy, tot personalul medical și sanitarochkam. Aici am găsit înțelegere, sprijin, tratament adecvat. Vă mulțumim încă o dată întors la bucuria vieții! An Nou fericit! Să toată voia bună, și cu siguranță cel mai bun vorvotsya în viața ta!
Am fost culcat într-un compartiment 4. Chiar mi-a plăcut. De trei ori a mers pentru a vizita. Există o astfel de cool, super-Duper Doctorul Larisa. Ea este Zeita! Și totuși, există mari frumoase asistente medicale asistenta medicala! M-am îndrăgostit de o asistentă medicală ea este doar rănit Popsy mea! Tanyushka numele ei! În general, eu le doresc tuturor sănătate și noroc prosperitate toate cele bune de noroc!
Med. surorile se comporte nepoliticos. Pacienții se tem de ele. când a venit la mama ei, ea le Shugan. Ei au venit, ce să facă în teorie, nu ar trebui, ea a început imediat să vorbească spunând, „miere. Bine sora, hrănite, toate bune, toate distractiv“ cu ei a luat un aliment mic, mama se ocupe de acest lucru în doar un minut (deși în trecut, această foame pentru ea n-am urmărit) brațele și picioarele acoperite de vânătăi. Când am întrebat medicii ce au tratat mama lui, ei nu au răspuns. Confuz cu alți pacienți. Ei au argumentat. Când a plecat, primul lucru. mai departe ›
Vă mulțumesc foarte mult șef de departament 7 - Anatoli Vsevolodovich. Inteligent, optimist și vesel profesionale. M-am întins acolo pentru o lungă perioadă de timp, dar nu din vina proprie (admise în stare gravă). De asemenea, doresc să mulțumesc asistente medicale și infirmierii de la birou. Multe mulțumiri pentru ajutor, eu sunt mulțumită ție sănătoși. Și contra sunt mereu acolo, dar în cele din urmă te obișnuiești și să înceapă să aprecieze pe cei care sunt ajutându-te din nou pe picioarele lor. De asemenea, mulțumiri speciale Vera Ivanovna, Elena. mai departe ›
Dragă Vladimir! Aș dori să vă adresez o problemă, dar după cum văd eu, după ce am citit alte comentarii, inclusiv pe alte site-uri, nu am fost primul! Deci, într-adevăr vreau pentru a obține răspunsul la întrebarea ta: pe ce bază personalul spitalului, și anume asistente medicale, se lasă atitudine mitocănesc pacienților, inclusiv folosirea forței fizice? Este un lucru atunci când pacienții sunt legați de pat și, probabil, asistente medicale au instrucțiunile corespunzătoare, asta e doar modul în care acțiunile lor legitime. mai departe ›
O rudă a fost în departamentul 12. Am venit tutore, asistentă nu adecvat. Am aflat despre proprietatea și finanțele pacientului. Am arunca noroi gardian timp prima a văzut uitându-se la un colț în cameră, și a zis, Dumnezeu te va pedepsi. Imitarea și de a face chipuri (deși ei sub 80). La externare, pacientul, pantofi a dat-o (rupte). Și lovit fața ușii închise. După aceea un gardian a suferit o cădere nervoasă. Întrebarea este, cine ești tu, atunci? Medicii?
În cuvintele copilului meu zace acolo, atitudine foarte nepoliticos față de copii, pentru preparate injectabile pentru a injecta defecte au dormit și nu a intervenit. La copii. Compartimentul 13, nu există nici o finanțare, tot ce este necesar de la părinți de săpun și tuals. hârtie la o pulbere de detergent și detergent.