12 Scheme metrici broderie

Când sa născut fiica mea cea mai veche, am început să brodeze o valoare pentru ea. Chiar și fiind însărcinată, am ales o schemă adecvată. Brodate prima valoare în camera copiilor, am văzut prietenul ei. Îmi place această idee părea bine, din moment ce o astfel de broderie nu este numai un excelent pepinieră decor interior, dar, de asemenea, un lucru memorabil pentru părinți și pentru copil adult.

Când fiica mea era încă destul de firimituri, timp pentru a broda, am avut foarte puțin. Prin urmare, metrica am terminat broda doar fiica lui jumătate de an. Ea a fost foarte blând și frumos. Pe un fundal alb am brodate botine de culoare bej deschis, și lângă ei - suzetei. In partea de sus, am brodate numele fiicei, precum și greutatea acesteia, data și ora nașterii.

Când m-am născut fiica cea mai mică a ei, am decis, de asemenea, să brodeze metrica. Ca primul care oricare dintre fete a fost rănit, am brodati același model. Am căutat-o ​​pe Internet, dar căutarea mea încă încheiat cu succes. Cu toate acestea, de data aceasta nu papuceii brodate fire bej și roz pal. A fost foarte frumos!

În opinia mea, să nu găsiți cele mai bune decoratiuni pentru pepinieră decât brodate metrice! Mulți dintre prietenii și rudele care vin să ne viziteze meu, întreabă-mă valorile brodată pentru copiii lor. Nu-l cred, dar la momentul respectiv acești copii au fost mai mult de 10 de ani!

O dată, când am fost în concediu de maternitate, valorile de broderie pentru a comanda chiar mi-a adus un venit suplimentar mic, care a fost foarte la îndemână.

Și copiii au brodate valori?