10 cele mai bune citate Vadim Zeelandă cu privire la ceea ce se află Convingeri creatorul realității voastre

Vrei crearea site? Găsiți Free teme WordPress și plugin-uri.

1. Aflați baldet de vreme rea, așteptare, congestie, probleme de orice negative. Aceasta de aici este un fel de masochism clar treptat cerul peste lumea ta. Ar trebui să se gândească numai asupra a ceea ce beneficii va avea ca rezultat într-una sau o altă circumstanță nefericită pentru tine. Și va fi așa - pentru tine este de a face în mod repetat.

Ce beneficii va avea ca rezultat - e drept! Doar nu baldet și să accepte, nu rezista. M-am nu ma vrut acolo este un fel de vreme, și acum încă ce. Singurul lucru pe care mi-am comandat, așa că o să plouă când eram în cameră, prea leneș pentru a transporta o umbrela cu tine))) Cel mai simplu mod de a se muta cu ușurință

3. Cel mai dificil lucru - să fie în măsură să aștepte, păstrând în același timp maestru calm situația. Este necesar să reziste testului de o pauză, în timpul căreia nu se întâmplă nimic.
Unii spun că este necesar să avem răbdare, atunci „nu alerga înainte de motor!“. -Am dat seama că pe mine tot timpul, și cel mai bun mod. Tu alegi ce vrei si tot ceea ce trăiesc calm cu plăcere, și „nu pentru a rula în fiecare minut, în grădină pentru a viziona morcovi cultivate plantate sau nu ...“

5. Lasă-te să fii tu însuți - este de a te accepta cu toate imperfecțiunile. Se lasă celălalt să fie diferit - apoi să ia de pe proiecția lui așteptărilor sale. Ca urmare, o situație în care o vrea ceea ce celălalt nu acceptă, în mod inexplicabil rezolva in sine.
Nu există nici o imperfecțiune, pur și simplu nu înțeleg favoarea minte să renunțe la nimic. Și la punctul 4, renunta la nimic, este chiar mai mult se strecoara in viata ta, asa ca a luat și a constatat beneficiile și valoarea a ceea ce a creat inconștient pentru el însuși.

6. În realitate, aveți un film care transformă dvs. „proiector“. Această remiză, apoi vezi. Singura problemă este că oamenii fac contrariul: ei văd și trage. Vezi diferenta?
Da, încerc să schimbe imaginea de pe ecran, atunci când imaginea trebuie schimbată pe bandă, pe care proiectorul! Nevoia ta de a face! Chiar nu copia altcuiva!

7. Un miracol se va întâmpla doar dacă rupe stereotip și nu se va gândi despre mijloacele de a realiza, și intenționat.
Vino la „totul este acolo“, dar cum? Nu e treaba mea, este cel mai bine știu. Nu știu ce procese au loc atunci când plantarea o sămânță în pământ? Deci, aici! Știu și eu sunt sigur de asta, voi ajunge gata să-l recolta!

8. În cazul în care, uneori, crezi că ești „nu din această lume“, și cu lumea „ceva greșit“, atunci aveți puțin sau treaz - minunat.
Sentiment de sine, a fi tu însuți, fii tu însuți atunci când nu sunteți în exterior, ci mai multă atenție pentru a se dezvolta abilitățile de „un live“! Manifestările sale.

9. Dacă sunteți încăpățânat și va transforma inexorabil gândurile în film și merge la Obiectivele de o realitate devreme sau mai târziu vin în linie cu ei. Realitatea pur și simplu nu au unde să meargă - este proprietatea sa. Nu numai ca vei depinde de realitate, dar este de până la tine. Întrebarea este cine are inițiativa.
Pot depinde de realitate, dacă m-am pus la mila de ea, și să interacționeze într-un fel manifestat, așa cum îți place - poți, de ce nu? Realitatea - asta e ceea ce numește el în jurul meu și că am fost separat de tine? De fapt, realitatea este că eu văd - acest lucru este, de asemenea, eu, este tot una!

10. Ceea ce nu ar trebui să facă în mod unic, așa că - dezamăgit în viața mea. Nu trebuie să crezi că a eșuat. La orice varsta nu se poate gândi așa. În această viață, tot nu este în zadar. Și încă la început de drum - în orice moment, în orice condiții sau circumstanțe.
Asta-i drept! Totul este doar începutul))

Ați găsit apk pentru Android? Puteți găsi noi jocuri și aplicații Android gratuite.

articole similare