10 cele mai bune citate Carlos Castaneda

Carlos Castaneda, îngrozitoare și teribilă. Domnitor al minților, a schimbat cărțile sale multe vieți. Un om fără o istorie personală. idol involuntari și inspirație revoluție psihedelică, care a dat naștere la o întreagă galaxie de paraziți imitatori. Și-a început cariera ca un tânăr om de știință, și a terminat prin dizolvarea în propriul mit său, sau nebunie. Toată lumea știe despre asta, dar nimeni nu-l cunoaște.

Cărțile sale pot fi negată corecte faptic, poți să-l vina în vulgarizarea propriilor lor idealuri, poți să-l acuzi de minciună, dar nu poate lua departe faptul că „Tales Force“ scrise de el sunt o expresie magnifică a poeziei și esența căutării spirituale.

În spatele toate capcanele mistice cărțile lui Castaneda ascunde un sistem complet simplu și clar credință. Kluber a luat primele 10 citate și sfaturi de la Carlos Castaneda:

1. Este inutil să-și petreacă întreaga viață pe o singură cale, mai ales în cazul în care această cale nu are nici o inimă.
  2. Nu explica prea mult. Fiecare ascunde o explicație scuze. Deci, atunci când explica de ce nu se poate face acest lucru sau că, de fapt, vă cer scuze pentru slăbiciunile lor, în speranța de a asculta, va fi un fel și să le ierte.
  3. Pentru a extrage maximum de viață, o persoană trebuie să fie capabil să se schimbe. Din păcate, oamenii se schimbă cu mare dificultate, iar aceste schimbări au loc foarte lent. Mulți petrec câțiva ani. Cel mai dificil lucru este să vrea cu adevărat să se schimbe.
  4. Am avut niciodată pe nimeni, nu supărat. Nici o persoană nu poate face nimic care ar merita acest lucru pentru reacția mea. Oamenii sunt supărați, atunci când simți că acțiunile lor sunt importante. Nimic nu e ca nu am simtit.
  5. Ar trebui să ne amintim întotdeauna că drumul - aceasta este singura modalitate de a merge. Dacă vă simțiți că nu ar trebui să treacă prin ea, nu trebuie să stai acolo în nici un caz.
  6. Pentru a înțelege realitatea familiară la alta, trebuie mai întâi te scape de propria realitate; dar omul nu este ușor de a scăpa de imaginea obișnuită a lumii, acest obicei trebuie să fie rupt prin forță.
  7. Se comportă ca și cum ar a fost un vis. Act cu curaj și nu caută scuze.
  8. Principalul obstacol cei mai mulți oameni - dialogul intern este cheia pentru tot. Atunci când o persoană învață să-l oprească, totul devine posibil. Proiectele cele mai incredibile devin fezabile.
  9. Oamenii de obicei, nu-și dau seama că, în orice moment poate arunca nimic viața ta. În orice moment. Instantaneu.
  10. Singurul cu adevărat înțelept consilier pe care o avem - este moartea. De fiecare dată când simți ca acest lucru se întâmplă de multe ori pentru a vă că lucrurile merg prost si tu esti pe punctul de colaps totale, virați la stânga și a cerut moartea sa, este. Și moartea vă va spune că sunt greșite, și că, în plus față de atingerea ei nu este nimic care a contat cu adevărat. Moartea ta va spune: „Dar nu te-am atins!“

articole similare