Bună tată! Mergând pentru o lungă perioadă de timp (mai mulți ani), pentru a scrie o scrisoare, dar după un vis în care ești mort, în cele din urmă m-am așezat. Anterior, nu am scris astfel de scrisori. Va fi dificil prima dată să nu facă greșeli și să nu obosească sau „în“ sau „peste“, dar permiteți-vă să facă greșeli. Încă de când am început dezvoltarea mea activă din ultimii 8 ani și-a lungul anilor am avut o mulțime de vise, că ești mort, în diferite variante. Imediat a fost o teama mare de pierdere este un semn, dar cu timpul și de dezvoltare, am dat seama că acest lucru nu este adevărat. Și oricum, am înțeles că acest lucru nu este doar un vis. Ce anume mi-au spus, nu știu, destul de ciudat, și în curând țara nu este nimic, există încă teama de pierdere, și cred că nu va fi aici, astfel încât să nu va trăi la bătrânețe, eu pur și simplu nu cred că chiar vreau! De aceea, „Eu nu înțeleg“ ce vise spun ei. Cu toate acestea, uneori fac spasatelstvom. Cu mama mea eu lucrez, așa că te ajută, ca soție și spate, și să nu moară ajutat neînțelegere și resentimente ei. Cam un an sau mai mult au avut astfel de vise, iar acum din nou, apoi criza din nou. Ai sănătate precară, și ați lucrat foarte greu (pentru uzura), nu se păstrat. Cât de greu este atunci când copiii înțeleg mai mulți părinți atunci când nimeni să apeleze atunci când aveți nevoie pentru a explica ceva, astfel încât să nu strica viața ta și a vedea modul în care tu ești chinuit. Cu mama mea, eu încă mai pot vorbi într-un fel, și ascultă și auzi tot ce nu vrei, nici nu vrea să verifice inima lui, tot corpul pentru a fi diagnosticate. Există mai multe probleme, consecințele sunt, dar știu la ce anume, și ce să facă. Chiar și dinții timp de șase luni, nu a făcut, m-am dus îndurat durerea! Dar tu ești în zbor, în mod constant de conducere. Acum am dat seama că niciodată în visele mele nu au văzut mort, dar am fost informat cu privire la aceasta, cum sa întâmplat. Ultima dată a fost stră-bunica într-un vis, ea a fost slab, iar mama mea a fost. Și acum, pentru un motiv oarecare am știut că n-am visat astfel de vise de tine mai mult de un an, pentru că fiica ta a fost gravidă și mai târziu a dat naștere la nepoții dumneavoastră că ați fost de așteptare pentru. Acum, știind situația, orice ați merge pe tine din nou, a început să se gândească gânduri rele. Tu ești mama țipă când jur, dar ea nu înțelege gravitatea și profunzimea acestor cuvinte.
Tată, știu cum ai un suflet doare, cât de mult ai bătut, cât de mult ai fost greșit în viața ta și nu-și dau seama ce faci. Cum trăiești cu mama ei. Cât de mult ai baut, de ce sa întâmplat, amândoi sunteți responsabil pentru viața ta împreună. Pe de o parte, mama mea a făcut totul pentru a face să renunți la alcool, dar pe de altă parte - că atitudinea ei a afectat pentru a se asigura că sunteți de băut. Cum vă pur și simplu nu se taie în gât atunci când nu eram acasă. Și noi toți întors spatele pe tine, a făcut mama mea să divorțeze de tine. Înainte astfel încât el nu a realizat, dar apoi a fost limita. agresivitatea în această stare a trecut linia. Chiar și mama mea a fost de acord să divorțeze, mai ales de când eram adulți, aveam 15 ani deja. Apoi ai dat seama că a pierdut-o familie, copiii întors, și nu au nevoie de rudele lor. Atunci ai lăsat de băut. Și acum urăsc pe fratele mamei mele, că el bea și de a crea ei înșiși și ai probleme. Nu vrei să-și amintească propria sa, vorbesc cu el ca un om, să nu-l vina pentru tot. Este necesar să se pună limite și să le respecte și să fie una cu mama. Și își va da seama că nu este atât de ușor și simplu, că trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru viața lor. Și tu ești doar în război unii cu alții și se îndepărtează. Mama suferă, jignit și mulți nu vor să înțeleagă, ceea ce nu este corect în cazul în care ai dreptate. Tu cu încăpățânare nu doresc să iasă din problemele lor, care pur și simplu nu poate fi. Aceasta este nici o problemă, doar fapte neplăcute. Și ei ar trebui să se schimbe în acest sens ar fi fost. M-am săturat de auz de la mama lui cum nu vă place comporta, știu ce încerci pentru o familie, dar de multe ori nu știu cum să fișier, mama jignit, supărat. Am încercat în repetate rânduri să lucreze cu sufletul pe TP, dar mi aruncă groaza și frica de negri pe care îi întâlnesc. Trebuie încă să lucreze cu această rezoluție, și, astfel, Forța. Cât de mult furie și agresiune ai acumulat, și este ca un efect negativ asupra sănătății. Și ai vrea să fii fericit, bun și iubitor, dar oprește și deținerea. Știu că ești foarte cool, distractiv, știi cum să glumească, viața amoroasă, iubire și aprecia familia ta. Ai fost întotdeauna dispus să omoare pentru noi. Și nu doar pentru a dovedi că suntem protejați.
Mamă, știind că am putea de câteva ori încearcă să mă acuze de faptul că, dacă sunteți plecat (în acele momente când erau proaste, congestionarea ochilor au fost turnat din vasele de sânge de spargere, și a rămas tăcut și nu a vrut să facă), voi fi vinovat pentru că nu vreau să vorbesc cu tine, să te intimideze ceea ce știu și de a lua pentru a merge la doctor. dificil. a fost dificil într-o astfel de situație să nu fie jignit la mama mea. Deci, ea a încercat mine și Max ajunge să vorbesc cu tine, ajunge pentru a merge la doctor. Maxim ca și fratele său mai mare, el știe cum să vorbească de bine, de asemenea, știu cum, plus cunoștințele mele și am o fiică. Dar eu vă spun, când te rămăsesem, astfel încât o dată, dar suficient pentru mine să înțeleg ce se întâmplă și vezi că nu te poate auzi. Și asta e bine. Ai o soție, tu și ea trebuie să abordeze toate problemele asupra copiilor, este imposibil să flip, și nu aceste lecții, nu este tartinabile. Înainte, am fost supărat liniștit pentru sine, s-ar putea plânge chiar, că eu nu pot face nimic pe care le pot viziona doar ceea ce faci cu viața ta. Ca o mama se plânge despre tine că nu vrei să mergi la medic, deoarece ea a fost cu tine era obosit, iar cel mult câțiva ani în urmă uzist a spus că, ca o suspiciune de cancer de femeie (re-UZI a făcut doar 2 ani mai târziu, nimic nu a fost confirmat, dar la ginecolog încă nu a fost), ulcer trofice deschis și putrezeste, și periodic la medic nu este. Ei bine, cum te duci, cum poți asculta-l astfel. și am încercat să dea vina, dacă nu veți, voi fi vinovat. Coșmarul pare să fie, și nu este cazul de obicei, lecțiile pe care trebuie să plec. Și așa că trebuie să accepte, să înțeleagă, nu se simt rău, nu salvați. Deci, de data aceasta după somn, sa alăturat imediat mecanismul de oferindu-vă puterea mea, încep să pună paie, nu acordând o atenție la ceea ce se spune prin simpla ignorarea. Dar timpul a venit rotund, a fost o slăbiciune de moment.
In trecut, mama ta a murit de cancer, bunica a trei ori mi-a fost. Aceasta nu este o campanie în cele mai bune lumi, ea are nevoie de ajutor, este foarte rău acolo. Ceea ce am citit o săptămână înainte de moartea ei, la cererea ei, a ajutat-o să moară doar în liniște, dar în lumile ea a mers greu și întuneric. Tată, aproape că nu știu nimic de acest lucru, pentru că doar fragmente și mulți pur și simplu nu cred sau nu vor să creadă. Tată, eu chiar dificil. În cei 20 de ani de la moartea bunicii ei (mama mamei) sa încheiat brusc viața mea obișnuită și viața a început neobișnuit pentru această lume, în cazul în care nimeni nu mă înțelege din mediul înconjurător și se teme de ea. Primii ani mi-am fost speriat de spitale de psihiatrie a venit, dar am reușit să treacă încă lecțiile pe „paduchi“ suflet, așa cum le numesc eu. Acum puteți ști o mulțime (deși ea a devenit mai puternică, ea mereu am avut-o, ea nu crede greu), am o relație cu persoana decedată, care era aproape de mine inima, știu despre plecarea lor iminentă, numai să-l asculte nu doresc să (nu a fost încă învățat să accepte această informații), am o relație cu familia, chiar și cu Isus (încă nu-l înțeleg, dar atunci când ceva în mod necesar vor înțelege). Bunicul meu acum 2 ani mi sa spus că sunt un sfânt, a fost forțat să spună că soțul ei (înțeleg încă acest concept). O mulțime de lecții trec în vise, atunci ele sunt repetate în viață, numai în interpretarea lumii noastre. Știu cum să trateze mâinile tale, nu te doar curățat durerea. apoi m-am pregătit pentru ceva, dar încă nu știu ce. dar toate acestea de învățare este umbrită de modul în care și mama nu sunt fericit.
Tată, vreau să știi este ca ea este, chiar dacă pentru scurt timp. Trebuie să știi ce ai cu adevarat nevoie de noi, și nu lăsa gândul că nu avem nevoie de nimeni să te ia peste partea de sus! Nevoie de tine! Noi te iubim, și la fel de bine pentru tine, ca esti pentru noi toti! Și tu știi asta, dar în momentele de slăbiciune, de a accepta alte idei în cap. Chiar încerc să vă luați pentru cine sunteți, luați alegerea ta, și ușor de a iubi. Amintiți-vă, tată, suferința - este voluntară! Totul depinde de tine și pe responsabilitatea pentru viata ta! Te iubesc tată! Întotdeauna gata să ofere ajutor și sprijin, dar eu văd în ochii tăi un indiciu că ai nevoie de ea. Dar eu nu locuiesc cu tine, atât de mult trebuie să faci cu mama mea care trece. Vă doresc în lumina evoluției, ci pentru a vă ajuta bunicii noștri! Lasă-ți inima deschide!