01 Ce este dragostea

Ce este iubirea?

Adevărata poveste a unui om care a fost în căutarea pentru dragoste

„În timp ce în liceu, am întâlnit mulți copii, iar aceste vizite de multe ori mi-a adus durere. Am fost fata foarte vulnerabilă, pentru că a vrut să găsească pe cineva care mă iubește cu adevărat.
Am vrut să găsesc pe cineva care va pasa cu adevarat despre mine. Dar cel mai greu lucru a fost de a găsi pe cineva care apreciază cu adevărat și să împărtășească cu mine bucuria dragostei.

01 Ce este dragostea
Când te duci la facultate am avut o dorință de a se căsători sau se încadrează în dragoste. Am motivat ca aceasta: „Vreau să se bucure de viață. Voi încerca cât de mult posibil, dar nu vreau sa ma dedic cineva sau ceva singur. Cu alte cuvinte, am deschis o pagină goală a vieții sale. Voi fi în termeni prietenoși, fără legături periculoase, și voi cunoaște bucuriile de colegiu. "
Totul a mers bine până când l-am cunoscut Dima. Nu cred într-un astfel de lucru ca dragoste la prima vedere, dar în timp am fost o fată romantică, iar când l-am văzut prima dată, a făcut o impresie irezistibilă asupra mea. El a avut un farmec foarte dinamic și fascinant. Și când mi-a cerut în cele din urmă, am fost nespus de mult.
În timpul primei noastre întâlniri, am vorbit mult și am încercat din greu pentru a te reciproc. Apoi, o lună a trecut înainte de a chemat și a făcut o programare. Cred că știa atunci ce vreau să-l văd. El a jucat în acest sens, ca și în multe alte lucruri mai târziu.

Am fost foarte vulnerabil, pentru că ea a vrut să fie cineva iubit.

Relația noastră de la bun început nu a primit de dezvoltare propriu-zis, pentru că am încercat să cucerească reciproc. N-am vrut ca el să plece de la mine. La acel moment nu am compromis principiile lor morale, doar face totul pentru a te și păstrați-l.
Suntem încă îndeplinite, în ciuda mai multor certuri serioase. De mai multe ori controverse ajuns aproape de luptă. El a fost numit nume și ma tachinat. Am încercat să vină la termeni, dar numai a devenit mai rău. Uneori, pur și simplu, el a mers la petrecere și mă lase în pace. El a încetat să acorde o atenție la mine, și prin asta, m-am simțit mizerabil.
Apoi mi-am dat seama că era relație în principal o singură față, așa că am început să încerc să trezească în el același sentiment că ea a simțit pentru el. Acest lucru ma condus la probleme. Am încercat foarte greu. Am început să facă ceea ce a vrut, doar să te rog. Aceasta implică o relație strânsă și sexuală. M-am gândit: „Dacă există acest lucru, atunci el va pleca, iar eu nu vreau să-l pierd.“
Când am fost cu el în același pat, am știut că era rău, dar sacrificat moralitatea lui să-l limiteze. Aceasta este cea mai mare greșeală, care poate face o fată tânără. Ea crede că dacă ajunge să facă ce vrea prietenul ei, el va merge din mintea ei. De fapt, nu este.
Știu că Dima a pierdut respectul pentru mine. M-am pierdut atât de mult. Prin propria sa vina, eu, ca un creștin, murind de o sută de ori. Dar eu n-am putut să rostească: „Iartă-mă, Doamne,“ pentru că în inima lui știa că voi continua să facă același lucru. Am fost dispus să facă orice să-l păstrați. Și dacă pot sfătui ceva tânăr, este acest lucru: atunci când introduceți o perioadă de date, uita-te pentru un tip credincios care nu este rușine să spună: „Eu sunt un creștin și să adere la moralitate.“ Știu că acest tip de curaj - să se întâlnească cu non-creștină, un fel de tip obraznic și obraznic. Dar, stai departe de aceste baieti - riscați să pierdeți prea mult.
Am avut Dima în mod constant probleme. de multe ori ne-am certat. El a fost numit nume și ma umilit, provocând durere considerabilă. Am încercat să-i explic că mă simt vinovat pentru că sa culcat cu el. Am încercat să-l oprească, dar el nu a vrut să asculte.
M-am aprecia relația noastră ca dezgustator! El ma tratat rău. Dar speranța încă mai pâlpâia în mine: „Dacă ne căsătorim, totul va fi diferit. El mă va iubi. El va avea grijă de mine, interesul său în mine vin înapoi. " A fost o mare greșeală din partea mea. Nu contează cât de mulți au încercat și fie plăcut persoana, nu-l schimba.
Dacă luați dificultățile care apar atunci când datează, le înmulțește cu zece sau douăzeci de ori, atunci vă puteți imagina ce vă așteaptă în căsătorie. Televizor, cărți, filme, melodii - toate care afectează viața noastră în aceste zile, te face să crezi că totul este transformat el însuși și se prezintă magic. Dar acest lucru nu este cazul. Căsătoria - este un lucru dificil. Căsătoria este dificil chiar și atunci când doi oameni iubesc cu adevărat și să încerce să se sprijine reciproc.

O persoană nu poate fi schimbată. deoarece nu este iubire

Dacă am crescut mental dificultățile noastre în relația din zece sau cel puțin cinci ori, aș ști ce mă așteaptă în viitor, împreună cu Dima. Mi-ar vedea cum ar fi să dormi cu alte fete, după cum va ieși din noi înșine, să mă bată, că nu m-ar trata ca cu soția sa legală, și că el nu va să-și asume responsabilitatea pe care trebuie să le suporte soțul .
Dar nu am făcut-o. M-am grăbit. Am fugit și am căsătorit. Eu nu dau vina pe nimeni în acest lucru, dar eu, pentru că știam că nu ar trebui să facă acest lucru. Dar, la momentul am luat destul de o decizie pripită. Am simțit că, dacă nu face acest lucru, am va pierde. Mi-ar trebui să se gândească la faptul că, din moment ce el nu se poate aștepta pentru mine, nu merită să meargă pentru ea. Dar nu am sentimentele mele proprii, și a fost plină de ceață. Sunt complet confuz. N-am vrut să sufere. Și am sărit căsătorit, total conștient de faptul că aceasta va fi cea mai mare masă a vieții mele.
Când ne-am spus părinților noștri despre tot, au fost destul de dezamăgit și supărat. A trebuit să renunțe la colegiu pentru a da soțul ei posibilitatea de a termina. Mi-am luat nici un loc de muncă, ceea ce ar putea găsi. Am fost o chelneriță. A lucrat într-o noapte un cocktail bar, loc oribil, dezgustător. Am lucrat ca un magazin. Fac totul doar pentru a ne menține pe linia de plutire.
Căsătoria noastră a fost doar nimic. El nu-i place de mine. Acest lucru l-am iubit, a încercat să-l facă să mă iubească, mereu încercând să-l pe plac, chiar sacrifica sentimentele lor. Dar toate acestea nu a ajutat. Și nu ar putea ajuta. Nu poti forta iubesti pe tine insuti. Ori iubești sau nu. Am trăit într-o teamă constantă că el va și va găsi un alt, și a făcut doar asta. Pur și simplu nu am vrut să-l recunoască, pentru că a vrut să se asigure că sa format căsătoria noastră.
Cinci luni după ce ne-am căsătorit, am rămas însărcinată. Apoi sa născut un copil frumos mic. Acest eveniment a făcut o schimbare în relația noastră, dar numai pentru o vreme. El a fost foarte entuziasmat de faptul că el a avut acum un copil. Dar, o lună după nașterea unei fete, totul a fost din nou la un pătrat - el a început din nou să-și piardă cumpătul, lăsându-mă în mod constant cu fiica mea, oferindu-mi cel mai trage de povara de nesuportat de îngrijire a familiei și creșterea copiilor.
Când am fost căsătoriți timp de trei ani, în cele din urmă am deschis ochii și am văzut în mod clar că el nu a iubit și nu mă iubești, el a fost un tată rău și un soț iresponsabil. Nu mai puteam sta, așa că am divorțat.

Nu poți forța pe nimeni să te iubesc

Ce este pasiunea?

01 Ce este dragostea
Pasiunea - este o stare atunci când sunt complet acoperite de sensul lor. Uneori, oamenii spun, „orbit de iubire“. Cu alte cuvinte, o persoană care trăiește o astfel de atracție puternică la alta, care nu este conștient de ceea ce face.
Un bărbat îndrăgostit nu este de obicei gândesc la nimic altceva decât „obiectul său.“ Hobby - este un incitant sentiment de ridicare emoțională, dar nu dureaza mult, pentru că nu este iubire adevărată.
Un semn de entuziasm este ceea ce aspiră la idealiza omul care te iubesc. Toate cuvintele și faptele sale par să vă înălțimea de perfecțiune. Nu observați orice defecte. Alții s-ar putea indica o mulțime de „alarmă“, dar nu le poate vedea pentru că „orbit de iubire“. sentimentele romantice obține cele mai bune din mintea ta.
Atunci când sunt absorbite în pasiune romantica, esti de obicei bombardați cu toate lucrurile. Nu te te, vei deveni iresponsabil să-și neglijeze îndatoririle lor.
Atunci când cineva cere o fată care zăbovi și viseaza cu ochii deschisi: „Ce este, Caroline? Nu-ți place ei înșiși. " Ea zâmbește misterios la el și spune: „Sunt în dragoste.“
Dar acest lucru nu este dragoste adevărată! Fata asta doar dornici. În cazul în care ea a găsit într-adevăr dragoste, ea va avea grijă de responsabilitățile lor, să fie pregătit și un plan pentru viitor.
Cele mai multe hobby-uri nu durează mult timp. Cât timp sunt fructele amare ale erorilor făcute în timpul acestor romane scurte. Amintiți-vă că atunci când ești pasionat, nu deranjează regulile acțiunile tale, și sentimentele tale romantice. Și când se întâmplă acest lucru, puteți face o mulțime de probleme, cum vei regreta pentru viață.

01 Ce este dragostea
Dasha a fost nebun despre Leni. El a fost oameni foarte frumos, frumos tineri. Iar faptul că el a fost un star de fotbal, facandu-l irezistibil în ochii ei.
Și într-o zi visul ei a devenit realitate. Lenya sunat și a invitat-o ​​la o dată. Dasha a fost teribil de emoționată! Când sa oprit, ea a întrebat unde mergeau. Ca răspuns Lenya a spus ceva vag. Au urcat în mașină și a ajuns la un loc pustiu. Când s-au oprit, Leonid a început să-i spun cât de mult este ea „iubește“.
caz a fost în curând să ia o turnură serioasă, dar ea îl opri. Dasha gândit: „O mică experiență nu mă va răni.“ „Un pic de experiență“, a avut ca rezultat faptul că au „mers tot drumul până la sfârșit.“
Dasha mai târziu a recunoscut: „A fost teribil. Am fost atât de speriată. Pur și simplu nu simt nimic. Capul lui a avut doar un singur gând: „Dintr-o dată, cineva se va apropia și ne vede?“ În câteva secunde, am tras bluza, eu urandu pentru a fi scăpat ceva prețios la picioarele lui tipul care într-adevăr nu a fost până când am fost făcut, și că este deja Aceasta nu înseamnă nimic pentru mine. "

Ce este pasiunea?

Pasiunea - o dorință puternică de a satisface nevoile lor sexuale. Pasiunea apare adesea sub numele de „dragoste“, dar ele sunt lucruri complet diferite. pasiune Egoist. ea caută întotdeauna să obțină ceva. Pasiunea cere satisfacție imediată. Ea spune: „Vreau asta pentru propria mea plăcere, eu doresc, indiferent de consecințe, și o vreau imediat.“

Iubirea este altruistă, dă. Dragostea este decis să vă asigure că este mai bine pentru altcineva. Dragostea este dispus să aștepte. Adevărata iubire va aștepta până în momentul și circumstanțele corespunzătoare.
Biblia oferă exemple și pasiune, și dragoste.

01 Ce este dragostea

articole similare