Uneori trebuie să fugi, pentru a vedea cine va rula după tine. Uneori trebuie să vorbești mai încet, pentru a vedea cine ascultă cu adevărat pentru tine. Uneori, trebuie să faci un pas înapoi pentru a vedea cine este încă în picioare de partea ta. Uneori trebuie să ia deciziile greșite, pentru a vedea cine a fost cu tine când totul se prăbușește.
Omul face totul invers. O grabă să crească, și apoi oftează copilăriei trecut. Cheltuielile de sănătate de dragul de bani și apoi cheltui banii pe ceva pentru a imbunatati sanatatea lor. Cred că despre viitor cu astfel nerăbdarea încât neglijează real, din cauza a ceea ce nu are nici prezent, nici în viitor. El trăiește ca și cum nu mor niciodată, și mor ca și cum el nu ar fi trăit.

De îndată ce am găsit toate răspunsurile la toate întrebările schimbat.
Cine nu ar spune asta, dar scriitorul este cu adevărat unic. Nici o persoană care nu a auzit de Paulo Coelho. mai mult de 86 de milioane de cărți Coelho au fost traduse în 67 de limbi au fost vândute în 150 de țări din întreaga lume - aceste cifre pur și simplu nu se potrivesc în capul meu! Lucrările sale sunt incluse în lista celor mai bine vândute cărți, nu numai în Brazilia, dar, de asemenea, în Marea Britanie, SUA, Franța, Germania, Canada, Italia, Israel, Finlanda și Grecia. Poate că Coelho și nu un geniu, dar el știe o modalitate de a aduce genial oamenilor obișnuiți. Împărtășește citate scriitor favorit din timpul nostru cu prietenii săi.
Share on Facebook

Despre rochie, în care Melania Trump urmarit eclipsa de soare, nu doar leneș scris.

16 cercuri de iad! Aici sunt în așteptare pentru pedeapsa păcătoșilor, potrivit religiei budiste.

15 mame stele care nu sunt rușine să alăpteze în public.

săgeată Astounding Jade: acesta este modul în spatele scenei fac machiaj eroina din seria „Clone“.

Care a fost viața băiatului care a jucat liderul Redskins și băieții răi. Nu cred că totul este atât de trist!