22) Instalați direcția de 2107

Salutări tuturor cititorilor și vizitatorilor BZ mea!

Cu mașina în acest moment nu este nimic interesant ... așa că am decis să renunțe în trecut, și amintiți-vă ce am făcut ultima iarna ... beneficii interesante de material fotografic acolo.

Ei bine, voi începe cu o modernizare foarte util - director 2107 (2105).

Cred că pentru mulți proprietari clasice știu că în „cinci-Sevens“ este setat un pic mai mult de direcție, și anume:

- Folosiți mecanismul de direcție cu un arbore lung
- mecanism de direcție arbore kardanchikovym
- O altă formă a coloanei de direcție, și un arici capac de plastic cu el. Convenabil locație „bandă de urgență“.

Bazat pe acest lucru, pentru mine, am observat de mult această revizuire la îndemână, iar capul meu se învârte beneficiile sale:

1) Nu sunt probleme cu concentricitate ax și instalare convenabil reduktoraBolee și reparații \ analiză. Relativ vechi - Rotating mai ușoare roți (subiectiv)
2) arbore Kardanchikovy - până la + bezopasnosti.Val pliat în jumătăți în accident, și nu provoacă daune conducătorului auto, cum ar fi „lanceolate“ din data de 6/3/01.
. 3) capacul coloanei modificate cu o locație convenabilă „bandă de urgență“ „Semerochno-pyateroshny“ capacul coloanei este convenabil - întotdeauna banda de urgență „sub brațul drept“, el estetic - Pochi acoperă întregul arbore la pedala + ascunde cabluri și teh.uzly de direcție.

Deci, „a finalizat“ roata nativ vechi, și nu va suferi o reacție uriașă mare și bate la ușă, am decis o schimbare \ actualizare. În același timp, sa schimbat și trapezul cu pendulul.

Aici este o listă a ceea ce trebuie să cumpere (I):

- cutie de viteze de direcție 2105-07 (ax lung)
- 05-07 arborelui de direcție în două părți (superioară și o jumătate inferioară)
- coloana de direcție ( „binoclu“ - oamenii)
- Doi rulmenți cu ace pe suportul de cauciuc
- carcasa din material plastic 05-07
- o etanșare a arborelui de direcție (care este sub pedale)

- Ansamblu de direcție legătură
- Pendulul direcție (rulment)

Totul a fost achiziționat cu succes.

piese trapez (ca originalul)

articole similare