9 luni crema pentru vergeturi corecție comentarii

Cred că ei nu sunt

Minunat crema. Am începe să o utilizați imediat ce ea a aflat că ea era însărcinată. Crema pentru corectarea vergeturi ma sfătuit prietenul meu, care-l folosește, de asemenea. Am văzut efectul, așa că a decis să-l cumpere. L-am provocat pe instrucțiunile de două ori pe zi. Pe pielea curata, masand mișcări. Compoziție cremă bună nu conține substanțe care provoacă reacții alergice și nu duce la excitabilitate adverse ale pielii. Efectul Sunt foarte fericit. A lăsat un cuplu de vergeturi din cauza neglijenței mele, aceasta nu este o problemă, deoarece produsul a lăsat / dor de el destul de mult timp. care este, de asemenea, o parte pozitivă. Eu cred că va fi util pentru femeile insarcinate, precum și sportivi și gimnaste, care au o astfel de problemă /

A fost revizuirea utila?

N-am găsit încă nimic.

Am știut chiar înainte de sarcină pe care am avea nevoie de a utiliza o crema de 9 luni, ca măsură preventivă și pentru a preveni vergeturile. Am citit multe comentarii bune despre el. Din moment ce mama in timpul sarcinii, au avut vergeturi severe pe picioare, coapse, sani, etc. Și, desigur, nu am vrut să strice corpul tau. Am început să se aplice de îndată ce a aflat despre situația sa. Se aplică de două ori pe zi, pe tot parcursul sarcinii. În crema este structura foarte delicată, și este perfect absorbit de piele, aș spune aproape instantaneu. Nu are miros, și știi că este important 4) tubul este suficient pentru o lungă perioadă de timp, în mod ciudat suficient de crema se consumă foarte economic pentru ei înșiși gravide. Personal, îmi place într-adevăr a ajutat pentru a evita problema de vergeturi si acum am recomanda tuturor celor care planifică o sarcină. Și modul în care ginecologul meu, de asemenea, să-l preamărit. Acesta a vândut în orice farmacie și un preț destul de rezonabil. El nu face rău copilului și mama insarcinate. Da, și am încercat să sprijine producătorii interni.

A fost revizuirea utila?

Comentarii: 2 rapid. 9

Mântuirea pentru cifra

Ei bine, aceasta ajută la prevenirea vergeturilor

Nu este disponibil în toate farmaciile

Am o dimensiune foarte mică, subțire, squattish. Sarcina mi-a părut întotdeauna vag - că voi umfla ca un balon, vergeturi va fi teribil să fi pierdut toate recurs. dar copilul, cu siguranță încă foarte de dorit.

Când gravidă, a început să folosească o cremă pentru vergeturi 9 luni. L-am ales pentru că este în mod special pentru femeile gravide și pentru ei, desigur, toate oferta de înaltă calitate. Am început să folosească mai mult în luna a doua. Sunt pătate pe noapte, crema se absoarbe bine, mirosea prea frumos, rata este destul de economic. Am folosit-o după ce a dat naștere un pic.

Întinzându unii au rămas, dar practic se pare foarte, foarte bine. Vergeturile a apărut pe mâinile ei - Îmi place că nu am observat că au completat și nu uns cremă. În general, să fie atent, să trateze toate domeniile, ai grija pentru acele locuri care îngrașă, iar apoi rezultatul va fi, în general, un mare succes.

A fost revizuirea utila?

nu orice farmacie

Când am mers gravidă, nu am fost prea îngrijorat de apariția vergeturilor, pentru că eu nu câștig în greutate. Pe toată durata sarcinii am câștigat un pic mai mult decât un kilogram, dar în ultimele două săptămâni, am fost îngrozită. După trezirea și se uită la burta ei am văzut-o bandă de culoare albastru inchis in jurul buricului. Ei nu au fost mari, dar în mod clar vizibile. A existat astfel de „frumusețe“. Dimineața m-am dus la farmacie pentru o crema. Am decis să iau doar în farmacie, pentru că există într-adevăr este de a obtine farmacist, așa că cel puțin un sfat dat. Și el mi-a dat, arătând spre crema „9 luni“ pentru prevenirea și corectarea vergeturilor. Mazan kremikom de 2 ori pe zi. Instant efect nu a fost, a fost început să se gândească la vergeturi nu a ajutat, dar stretchingul început să se estompeze după câteva ei. Slavă Domnului am găsit o cale pe care am început să ajute. L-am sfătui acum prietena lui.

A fost revizuirea utila?

Dezavantaje: farmacist atunci când cumpără nu mă poate consulta.

M-am dus la sarcină și este responsabil pentru prevenirea vergeturilor crema „9 luni“ a fost de a utiliza imediat ce a aflat de sarcina. Am sfătuit prietena lui, de asemenea, ea sa bucurat multumita kremikom burta ei a fost curat. Acum sunt în ultima lună de așteptarea unui miracol, și vergeturile pe piele nu a fost! Crema proteja perfect pielea de dungi urâte pe abdomen și picioare! În același timp, el este, de asemenea, o bună îngrijire a pielii este, probabil, un rol în care acest lucru este jucat de compoziția naturală cu unt de shea si grapefruit. După fiecare aplicare pielea este destul de moale si hidratata. Crema este usor de absorbit, nu există nici un sentiment de adezivitate. Plyuyuyusik miros minunat prea! Preț de la smântână prea fericit. Am pus un solid top cinci, și am sfătui toate mamicile potențiali !!

A fost revizuirea utila?

• nicio corecție;
  • foarte lichide

În cazul în care nu toate, cele mai multe dintre femeile gravide trece printr-o asemenea probleme ca întindere. Acesta este motivul pentru producătorii de produse cosmetice de îngrijire s-au grabit pentru fabricarea de toate tipurile de creme pentru vergeturi.

Când am mers gravidă, nu am fost prea îngrijorat cu privire la aspectul lor - nu am câștigat în greutate (pentru întreaga sarcină am câștigat un pic mai mult decât un kilogram), dar în ultimele două săptămâni, am fost îngrozită. După trezirea și se uită la burta ei am văzut-o bandă de culoare albastru inchis in jurul buricului. Ei nu au fost deosebit de mari dimensiuni, dar au fost în mod clar vizibile. Această noapte a urcat stretching, de asemenea, ma prins o „boală“.

Fără ezitare, m-am dus în dimineața la farmacie pentru o crema. Am decis să iau doar în farmacie, pentru că există într-adevăr este de a obtine farmacist, așa că cel puțin un sfat dat. Și el mi-a dat, arătând spre crema de 9 luni pentru prevenirea și corectarea.

Prevenirea mă ții în brațe era prea târziu și m-am repezit la lupta împotriva vergeturilor. Așa cum era de așteptat, unse de 2 ori pe zi (zi de livrare numai a ratat - într-un fel nu a fost de până la ea în mod specific). Apoi am încă un prieten tub cu aripi în spital, el nu avea nevoie de ea, ea a evitat problema.

În principiu, în sine, o cremă nu este rău: miroase bine, bine aplicat și se absoarbe rapid. Cu toate acestea, este destul de lichid, că am fost foarte înfuriată.

Ca urmare, pot spune: l-am folosit timp de aproximativ 4 luni, dar numai acum nu a atins nici un rezultat (și asta în fiecare zi!).

Șase luni mai târziu, se întinde vysvetleli, probabil din cauza crema, deoarece se produce în mod natural într-un an sau doi, dar ei au rămas în direct în stomacul meu în jurul buricului. Poate începe să utilizați înainte, aș fi în măsură să le prevină, dar cine gândit la asta atunci. Între timp, eu pot pune crema doar trei și un verdict că el este inutil în lupta împotriva vergeturilor!

A fost revizuirea utila?

Când a început rapid burta în creștere, m-am gândit cu groază, că va fi după naștere. Și vrem mereu să fie frumos. Familiar sfătuit la 9 luni crema pentru prevenirea și corectarea vergeturilor. Văzând rezultatul, am decis să încerc. O surpriză plăcută a fost că mirosul nu provoacă greață la un toxicoza, cu toate că am aruncat o jumătate de produse cosmetice și creme sale. Remedii hrănește și hidratează pielea, în uleiurile naturale de compoziție și extract de - shea, jojoba, grapefruit și germeni de grâu, Hydrolat. L-am pus pe coapsa, abdomen, piept in fiecare zi, dupa dus. Acesta este absorbit rapid și ușor. Pielea apoi plăcut la lschup. Rezultatul meu - piele bine îngrijită, fără vergeturi! Și da, kremushek foarte economic. toată frumusețea))

A fost revizuirea utila?

Am folosit intreaga crema sarcinii pentru prevenirea și corectarea vergeturilor de „9 luni“. Destul de fericit. Crema cu un miros plăcut. Moderat gras. Nici o senzație de greutate și gras pe piele. Acesta este absorbit imediat, dar până la sfârșit. La fel ca și compoziția naturală: uleiuri diferite. Ei bine hidratata. Le-am spus si pielea uscata pe coate unși, le-am întotdeauna dur. Valoare pentru bani foarte bun. Crema este destul de mult pentru o lungă perioadă de timp, în ciuda faptului că au bucurat de zi cu zi. Da, și pot fi cumpărate de la mai multe farmacii.

Vergeturile nu în timpul sarcinii unei singure. Cred că este în mare parte din cauza crema. Deși calitatea pielii și nutriție în timpul sarcinii, de asemenea, depinde. Data viitoare când îl utilizați, de asemenea.

A fost revizuirea utila?

Când am fost însărcinată, am vrut să păstreze pielea lor de vergeturi. Sunt în acest fel a ajutat Cream „9 luni“. A cumpărat-o pe sfatul prietenilor, ea sa bucurat când eram în poziție. Pentru prețul pe care el mi-a dat o foarte, eu personal cred că va ieși mai scump. Aplica-l zilnic, pe tot parcursul sarcinii. Mirosul de ea placut, bine absorbit de piele. Ca parte a uleiurilor și plante naturale, pe care eu cred că sunt beneficia doar pielea. Vergeturile nu apar, iar pielea devine netedă. Eu cu siguranta recomanda tuturor la această facilitate minunat. Ceea ce nu are numai gravidă, ci și toți ceilalți care suferă de vergeturi.

A fost revizuirea utila?

Comentarii: 0, rapid. 205

Vergeturile nu a fost

Ei bine absorbit, miros plăcut

Sunt într-o poziție, gândit pentru a menține pielea vergeturi. Doctor în consultare Recomand aceasta crema. De-a lungul celor 9 luni le-am folosit numai. După ce a luat un duș este aplicat pe corp, uneori chiar de două ori pe zi. Cremă într-un tub convenabil, are un gust frumos discret. Alb, textură ușoară, nu creează un sentiment de adezivitate sau senzație de apăsare a pielii. Ei bine absorbit. Un alt avantaj este costul său, este foarte atractiv, în timp ce altele cost cu crema de acest scop de multe ori mai scumpe. Am evita vergeturi. Nu pot spune dacă este un merit de cremă sau genetica afectează, de asemenea, aspectul lor, dar pielea de aceasta crema a devenit moale și netedă. Cred că, probabil, utilizarea sa, și nu numai atunci când sunt în poziție.

A fost revizuirea utila?

Comentarii: 0, rapid. 3833

Salvarea frumusețe în timpul sarcinii

Uleiurile și plante în compoziție, poate fi utilizarea pe termen lung, eliminarea completa a vergeturilor.

Toate sarcina si pentru ceva timp după ce, draga sora mea a aplicat această cremă și a fost îndeplinită. La fel, de fapt, că producătorii de cosmetice în căutarea după cele din urmă a decis să aibă grijă de femeile gravide și a creat o cale de atac corectă și în condiții de siguranță. Privind la componentele, putem vedea că există ulei de germeni de grâu, ulei de jojoba, grapefruit, precum și extracte din plante.

ea a pus-o în a doua lună de sarcină pentru piele curată două ori pe zi. Nici o iritație sau roșeață nu a fost, de acoperire carne devine condiții umede pe, moale și proaspătă. Si cel mai important, că după ce a dat naștere sora mea recuperat foarte repede, a fost implicat în doar o lună burtă, iar în cazul în care nu a fost, iar pe piele nu se formează nici o întindere.

Este păcat că nu știam despre această cremă, atunci ar evita cele mai multe probleme.

A fost revizuirea utila?

Comentarii: 0, rapid. 23

Ea ma ajutat la prevenirea vergeturilor

Eficiente, face pielea supla

Nu le-am găsit

Buna ziua! In timpul sarcinii ei, am încercat să păstreze un ochi pe pielea ta. Foarte îngrijorat dacă sunteți sau un cos un cucui. Odată cu creșterea vieții mele în creștere burtă, și cu ea, și vergeturile. Am intrat în panică, am avut nici un fel de a opri intinderea pielii.
După o excursie în datele farmacie a început să frotiu crema (care ma sfătuit acolo). El a uns pe tot parcursul sarcinii, dar rezultatele vizibile nu sunt resimțite. Doar un miros plăcut și un efect de masaj mic încălzit sufletul. Dupa ce a dat naștere la surprinderea mea, am descoperit că urmele de entorse abia vizibile. Apoi am continuat să ung zonele cu probleme, în timp ce face un masaj puternic. După patru săptămâni de utilizare, am observat că problema mea a dispărut aproape, chiar și urme de aproape nu a fost acolo.
Asta e modul în care acest remediu minune ma ajutat pentru a mentine pielea supla si tineresc. Un componente naturale care alcătuiesc nu mine și copilul meu ar face rău. Vă sfătuiesc pe toți să încerce această cale de atac. Este acceptabil în preț și are o compoziție hipoalergenic și ușor are grijă de corpul tau!

A fost revizuirea utila?

Acesta este site-ul dvs., companie, produs sau serviciu?

Ceea ce scrie azi?

informații
Contactați Imho24.Ru

articole similare