7 modalități de a găsi furnizori pentru magazinul dvs.

Deci, vă decideți pentru a deschide propriul magazin online, iar principala problema - este mărfurile. Este un lucru dacă ai face-te (de exemplu, face accesorii pentru bijuterii sau de cusut din piele), și alta - să caute un produs care face altcineva, și poate nu chiar în orașul tău sau în țara dumneavoastră. În acest caz, căutarea pentru un furnizor de încredere devine o sarcină complexă și dificilă, care determină dezvoltarea afacerii dumneavoastră. În acest articol, vă vom arăta unde să găsească furnizori și start-up antreprenorii au unele subtilitate în această chestiune.

Fotografii din magazinul Magazinul urs albastru

Dacă introduceți în caseta de căutare numele produsului pe care doriți să cumpere în vrac, de a emite veți găsi cataloage online cu liste de furnizori de subiectul dorit. Nu așteptați pentru directoarele de web design modern sau bune fotografii ale bunurilor: cel mai probabil, nu doar merita cu prioritate de la companii en-gros. Este mai bine să acorde o atenție la raportul dintre calitate și preț de achiziție.

2. Mergând la conferințe, expoziții, târguri și piețe

Astfel de evenimente aduce noi contacte și cunoștințe. Te afli într-un cerc de antreprenori și furnizori care sunt interesați în comercializarea produsului și sunt dispuși să comunice cu clienții potențiali, negocia și de a se ocupa de aproape. Un alt avantaj al acestor locuri - posibilitatea de a vedea imediat și probele tactile pentru a vedea dacă vă plac produsele furnizor. În plus, accesul la artiștii locali originale sau designeri pentru a crea o gamă unică de magazine.

Aici este un exemplu de aprovizionare pentru Store magazin de urs albastru. Julia Shumskaya în magazinul său urs albastru Magazin colectează gadgeturi neobișnuite și calde de la diferite programe de masterat.

Întotdeauna am fost o persoană foarte creativă, idei roire în capul meu în mod constant. Nu am timp să se gândească un gând, așa cum a fost deja difuzate pentru a înregistra unul nou. Și știu că mai devreme sau mai târziu, toate pot fi realizate. Ideea de a înființa magazin nu a existat nici un accident. Inspirat de fotografii ale creații realizate manual, magazine atmosferice, în cazul în care fiecare detaliu respiră maestru de energie, întotdeauna am visat că vizita cu siguranta aceste locuri magice. Și odată ce am crezut - că e timpul să se adune într-un singur loc, tot ceea ce îmi place și care mă inspiră. Pentru a continua să se bucure din plin și de a permite altor persoane să vadă, să învețe, atingeți și iubire, cu toată inima acest lucru extraordinar. Deci, a existat un proiect de urs albastru magazin.

3. Se aplică direct producătorului

Puteți căuta produse în orașul tău sau din apropiere și să încerce să meargă la ea fără intermediari. Dacă găsiți - este un mare succes, deoarece cooperarea directă preveni costurile suplimentare pentru revânzare. Rețineți că, atunci când se lucrează cu producătorul poate fi limitat în mod direct în ordinea minimă. Aflați în prealabil această problemă pentru a evita situațiile în care, de exemplu, doriți să comandați un total de 100 de articole de mărfuri pentru a rula magazin, și cel puțin pentru achiziționarea producătorului de 1000 de posturi.

4. Pentru a stabili un contact cu furnizorii externi

Două lucruri, fără de care nu este în măsură să facă față: Excelente abilități lingvistice și răbdare pentru a descuraja furnizorii străini că antreprenorii români este mai bine să nu funcționeze :) O altă problemă - vămuire în tovar.Zdes în avans trebuie să înțeleagă complexitatea legii, astfel încât să nu piardă mult timp și bani în transportul de mărfuri prin vamă. Evidentă plus, pentru care este început totul - magazinul dvs. primește ca urmare a produs într-adevăr de înaltă calitate, și este posibil ca acesta nu este nici unul dintre concurenți. Găsiți furnizorii este posibilă prin căutare, dacă limitați cererea dvs. la livrarea de rezultate, numai în limba engleză. În plus, site-urile de magazine online din străinătate, puteți găsi, uneori, informații cu privire la furnizori.

5. frunze prin cataloage și reviste tipărite

6. Examinați angrosiști ​​din China

7. Coborati la furnizorii de concurenții lor

Avantajul evident în această situație - veți obține un produs de dovedit și de calitate cu care sunteți familiarizați. Dar există un minus - cu greu condițiile pentru tine de a fi la fel ca este pentru concurent. Deci, vă rugăm să aveți răbdare dacă sunteți încă nou în această afacere, loialitate și condiții avantajoase de la un furnizor puteți obține imediat.

După ce încercați unele sau toate aceste metode, aveți la îndemână, este probabil să fie o listă impresionantă de potențiali furnizori. Dar grăbește-te cu ordinea, atâta timp cât nu este necesar: este doar „finaliști“ de concurență. Asigurați-vă că pentru a contacta fiecare dintre ele, pentru a discuta detaliile de cooperare, dimensiunea minimă a comenzii și o oportunitate de a obține un lot de probă. Lăsați procesul de căutare vă va lua o mulțime de timp, și nu toți candidații vor trece selecția finală, dar în cele din urmă va alege pe cel care va satisface cel mai bine nevoilor dumneavoastră și de a oferi cel mai bun produs. Forțele care te și inspirație! Noi credem în tine!

articole similare