7 Krasnoyarsk femei oameni de știință

Șef al Departamentului de Fiziologie patologica ei. prof. VV Ivanova KrasGMU. MD, un membru al societății internaționale a cercetătorilor în domeniul dermatologiei, Comisia problema privind medicina de bază, Krasnoyarsk Universitatea de Stat Medical, Consiliul Disertatie de la Universitatea de Stat Medical Novosibirsk.

Așa cum am ajuns la stiinta: In primul an Institutul Medical în timpul unui curs am o întrebare: de ce nu se poate diagnostica o boală genetică prin identificarea secvențelor ADN specifice afectată? Răspunsul la ea, am primit doar câțiva ani mai târziu, în timpul unui stagiu de la Universitatea din Niigata - da, acest lucru este posibil cu ajutorul reacției în lanț a polimerazei. Înapoi în Krasnoyarsk, am aflat că această metodă de cercetare în laborator propriu Fotobiologie Institutul de Biofizică SB RAS. Acolo am internați pentru aproape toate serile libere și în weekend, în al șaselea an, în cazul în care el a scris una dintre primele sale publicații științifice. Se aplică tehnologia în practica a reușit în școală absolvent sub conducerea AB Salmina și prof. VI Prohorenkova, precum și în mai multe laboratoare ale universităților străine.

Sunt mândru de ... Dar mai presus de toate sunt mândru de elevii mei absolvent, care au apărat dizertații lor și să se alăture mine să continue activitatea de cercetare.

Salmina Alla Borisovna

Așa cum am ajuns la știința: Ca un student de-al treilea an, am început să se angajeze în Societatea Științifică Student la Departamentul de Fiziopatologie din Krasnoyarsk Institutul Medical de Stat, condus de profesorul V. Ivanov și lector superior LV Fedyukovich. Aceasta a fost prima mea experienta de a efectua cercetări. După absolvire, am susținut teza și a plecat de formare în Universitatea Kanazawa, în cazul în care, sub conducerea profesorului H. Higashida sa implicat in cercetare in domeniul neurologiei si neurochimiei.

Sunt mândru de: cea mai mare realizare ca un profesionist, cred că crearea unei școli științifice, care a primit statutul de lider în domeniul medicinii în România. Se compune din studenții mei și partenerii de proiect. Suntem angajați în studiul mecanismelor moleculare ale funcției cerebrale în sănătate și patologii, cum ar fi boala Alzheimer, leziuni cerebrale perinatale, autismul. Este în acest domeniu al științei este acum concentrată cele mai interesante și promițătoare tehnologii. De asemenea, este o ocazie minunata de a lucra împreună cu colegii din cele mai importante centre de cercetare din România, Japonia, Germania, Italia, Marea Britanie. Sunt mândru că a fost în Universitatea de Medicina Krasnoyarsk a creat o infrastructură unică în domeniul Neurobiologie si de cercetare medicina moleculara. Și, desigur, am fost întotdeauna mândru și mândru de familia mea, datorită sprijinului pe care am luat în profesie.

Despre Spring: Spring - este întotdeauna începutul ceva nou. Proiecte noi, idei noi ... Pentru mine este un moment în care o nouă conștiință, de asemenea să fie din ce în ce mai aproape de cei care te iubesc și aprecia.

Așa cum am ajuns la știință: știință, am fost fascinat chiar ca student. Lucrarea a fost dedicat genetica de grâu de primăvară moale la Universitatea Agrară Novosibirsk sub îndrumarea de doctor în științe biologice, profesor Tsilke Reginalda Aleksandrovicha. Este mulțumită abordarea sa, am dat seama că lumea științei este fascinant și divers.

Sunt mândru de: Întregul punct al unui om de știință într-o căutare constantă pentru subiecte interesante pentru cercetare, urmărirea ceva mai mare. Apărarea mea a tezei, și mai târziu, iar elevii mei absolvent este, desigur, o indicație clară a muncii, dar și mai mult încurajată de rezultatele practice ale cercetării noastre. De exemplu, anul trecut, în corelație cu activitatea porumbului Vserumynskim Institutul de Cercetare a fost efectuat pentru a evalua materialul de reproducere de porumb pentru precocitatea și productivitate. Dintre cei 70 de hibrizi - 10 a dat știulete gradul de coacere completă, că climatul nostru este o adevărată descoperire științifică.

Despre primavara: I - agronom de formare și de vocație, determină în mare măsură atitudinea mea față de acest moment al anului. Pentru oameni de alte profesii - de primăvară este doar o schimbare de vreme, eu, împreună cu trezirea pământului și pregătirea pentru noua recolta simt dezgustata și așteaptă cu nerăbdare să o mare cantitate de muncă în domeniu.

Șef de laborator Biomolecular si tehnologii medicale le KrasGMU. prof. VF Vojno-Yasenetsky. Held prezentari 6 spectacole orale si 44 poster la conferințe internaționale: aptamerii Bordeaux (Bordeaux, Franța), Reuniunea Anuala a oligonucleotidului Therapeutics Sosciety (Leiden, Olanda), aptamerii Oxford (Oxford, Velikobetaniya), Conferința de Chimie din Canada 98 și Expoziție (Ottawa, Canada) și altele.

Sunt mândru de: Pentru a avea succes în știință, la fel ca în orice alt domeniu de activitate este necesară, mai presus de toate, optimismul și credința în succesul, munca grea și persistența, prietenia și sprijinul oameni ca-minded (mulți dintre noi pentru a ajuta, vă mulțumesc să-i!). Și noroc, desigur, bine, fără a în nici un fel! Dar cel mai important lucru pentru mine - meu mai mare, familie fericită, ei inspira mereu, da putere!

Spring: Spring este doar începutul anului, în momentul nașterii tuturor bucurie pentru mine, o viață nouă, ambiții, pozitive și, cel mai important, entuziasmul pentru rezolvarea oricăror probleme! Vă doresc tuturor fericire!

Așa cum am intrat în știință: am dat seama că aș fi un om de știință în al 4-lea an de formare de la Universitatea de Stat din Novosibirsk. Fizică, matematică, biologie, limba engleză - tot ceea ce am fost predat la Facultatea de Științe ale Naturii. Dar, mai important, nici unul dintre profesorii nu a avut nici o îndoială în supradotați și talentele noastre, iar din aceasta a apărut încrederea că voi fi în stare să se realizeze ca cercetător profesionist.

Sunt mândru de: Principala lui realizare științifică este crearea unei noi direcții științifice - biotestare enzimatică. Pentru aceste scopuri, tehnologia pentru producerea de reactiv de dozare multicomponent „Enzimolyum“ este în esență un model de celule de bacterii luminescente. Potrivit agentului de intensitatea luminescenta, putem determina gradul de contaminare a obiectului de cercetare. Astăzi, această tehnologie începe să fie utilizat pe scară largă pentru monitorizarea mediului, evaluarea stării corpului uman, pentru a identifica produse care nu corespund sau contaminate, precum și de a dezvolta programe educaționale eficiente. Este foarte important în viața mea, cred că echipa de conducere al Departamentului de Biofizica si Biotehnologie bioluminiscente de laborator, care a creat o atmosferă de încredere și bunăvoință, asigurând succesul nostru. Sunt recunoscător pentru dragostea și sprijinul familiei mele, profesorul meu - Academicianul Gitelzonu Iosifu Isaevichu, colegi și studenți. Sunt mândru de părinții mei, copiii și nepoții.

Despre Spring: Spring - aceasta este vineri, înainte de sâmbătă și duminică, acesta este un moment de speranță că vara va deveni realitate, și toate au timp pentru a termina toate lucrurile de iarnă. Și de data aceasta de renaștere și înflorirea naturii și a societății.

asistent profesor de istoria Rusiei le KSPU. VP Astafieva, candidat de științe istorice. Ea a participat la săpături în Angara de Jos, parcare paleoliticului Listvenka în Divnogorsk, siturile paleolitice din rezervor Krasnoyarsk.

Așa cum am intrat în știință: Cariera mea profesională a început cu locuri de parcare Ust-Kova în Kezhemsky Districtul Krasnoyarsk Territory. Apoi, toți studenții Facultății istorică a Institutului Pedagogic Krasnoiarsk a lucrat prin practica arheologică sub îndrumarea NI Drozdov. Majoritatea lucrărilor off și du-te în oraș, și îmi place copilul, captivitate ... Locuri extraordinar de frumoasă lucrare extrem de romantic, fascinant, și, prin urmare, a început să practice arheologie.

Despre primăvară: arheologii primăvară - timp de anticipare. De data aceasta planurile pentru vara, potrivit planurilor de colectare pentru expeditii echipa, speranța pentru vreme bună, noroc, de data aceasta la convingerea că totul va fi stabilit, și în cele din urmă trebuie să iasă.

articole similare