Mai întâi am testat scuter pliabil, cu roți mari de 200 mm. mijloace foarte convenabil de transport, care este compact, în transportul public. Scooter nu are nevoie de un management de învățare lungă, nepretentios în serviciu, dar după șase luni de utilizare zdrențuit prin intermediul frânei aripa spate. Încercările de a găsi o frână de schimb nu a reușit, piese de schimb nu a fost oriunde, în orice magazin. Sa dovedit că era necesar sau o nouă aripă a fermei colective, sau să cumpere un scuter nou. Am ales să cumpere un skateboard.
Skate a fost mijloace foarte dificile de transport în formarea roților sunt mici, nu în orice nereguli în asfalt. O plimbare cu câteva săptămâni, am învățat să păstreze echilibrul, dar distanța, era încă 15 km. plimbare distracție, dar pentru o lungă perioadă de timp, așa că nu merge. Picioare obosit puternic, și a fost, după o zi pe un skateboard pentru a ține odihna de picioare pentru cel puțin o zi, astfel încât acestea au revenit. Scuterul patina de viteză a pierdut, deoarece a avut mai bine încetini, deoarece vale înfricoșător de mare viteză. Dar plimbare mai lungă, cu atât mai mult a permis să fie dispersată. În zilele de odihnă de skateboarding, de asemenea, ceva a trebuit să călătorească în jurul orașului. I-am cumpărat o bicicletă pliere cu un super compact jante de 20 inch.
La o plimbare cu bicicleta lovituri, tu știi: frânele, roți gonflabile, cross-country. Lauda poate fi orice număr, dar ... nu contează cât de compact nu a fost, el nu se încadrează în autobuz, și eu nu opțiunile necesare pentru a trece la transportul public pe autostradă. El se potrivește condus doar la autobuze și apoi a trebuit să stea tot timpul pentru a viziona, că bicicleta nu este fixat pe piciorul cuiva la următoarea frânarea de autobuz. Nu a fost dispus să sacrifice timp și nervi. În timp ce va aștepta un autobuz conduce 10 microbuze. Atâta timp cât plimbare cu autobuzul mai obosit decât atunci când de formare într-un scaun balansoar. A trebuit să fie abandonată. Sezonul a ajuns la capăt.
La începutul sezonului următor, am fost de acord cu mine pe role. Sa dovedit acest lucru tranșant decât patina, vă spun. Picioare trebuie să se adapteze mai mult pentru a frana mai greu, nu există nici o posibilitate de un salt și rula pe asfalt ca să patineze. Mușchii încep să rănesc pe cei a căror existență nu este chiar imaginat. Gândit, nimic pentru a învăța. În cele din urmă, am decis soarta tuturor: în timpul unei alte excursie pe a 2-a săptămână de stânga a căzut de pe rama cu role, rola de luat, recunosc căsătoria și returnat banii. Era deja al 2-lea an, eu sunt implicat mai mult în sport, și deja cântărit 95 kg. Bănuiesc că rolele nu sunt proiectate pentru o astfel de greutate ... Inițial, ceva pilot în mine a fost de 85, atunci când am cumpărat primul scuter. Deci, din nou, am decis să cumpere un scuter nou, dar cu înțelepciune, astfel încât a fost posibil ca el să găsească piese de schimb.
Și am cumpărat scuter cu roți mari gonflabile, frâne cu discuri manuale, pliabile. Scumpo, nu un scuter. Piese de schimb sunt în multe magazine, dar ... dar din nou, am devenit mai greu față de anul precedent. Roțile scuter numai 4 rulmenți sub greutatea mea, au căzut în fiecare săptămână. Diverse încercat să instaleze, în continuare a căzut. Ei bine, acest lucru nu este cazul, în fiecare lună pentru a cumpăra un pachet de rulmenți. Aproape am renunțat, disperat, aproape a fost de acord pentru a merge cu metroul, dar a decis să încerce ceva ce nici măcar nu ar fi vrut să ia în considerare - longboard.
Acest lucru sa dovedit a fi ceva minunat. După patina prinde echilibrul și să păstreze echilibrul este foarte ușor, roți mari largi depăși neregularitățile asfalt 99 la sută, de funcționare convenabil. Piese de schimb au în magazine specializate, ceea ce este foarte mult posibil pentru a proiecta întregul bord în sine, un număr mare de forme pe placă - punte. Transportul public nu ocupă mult spațiu, nu deranjează pe nimeni. 8 rulmenți face perfect cu 95-100kg de sarcină. Salt am sari pe Longboards, dar tăiate, se deplasează fără probleme și fără criza. Pentru vechiul său patina am cumpărat o roată de longboard largi, set, și a obține ceva mediu - patina cu trafic mare, în cazul în care vă puteți (convenabil), chiar sari. Așa că trebuie să se mute pentru a obține 2 placa: longboard clasic de croazieră și longbordoskeyt extreme. Apropo, mi-am 15 km trec pe Longboards timp de 10 minute mai mult decat un scuter, dar în fiecare zi trebuie să recupereze timp de câteva secunde, și va fi același rezultat ca un scuter. Mult noroc în căutarea ta!
Mesaj de navigare
Mai interesant, discuția de frecare și comentarii uita-te la canalul meu intelgear RU - sportul neprofesionist. Abonați-vă, faceți clic pe imagine cu logo-ul YouTube de mai jos: