Nu este nimic mai greu decât să-și piardă ultimele 2-4 kilograme.
Tu exercita cel puțin 3 ori pe săptămână, petrece o mulțime de timp pentru a găti mâncarea din dreapta, ai mers pe jos în sus pe scări în loc de excursii lift, etc.
Dar toată această muncă grea pare inutil atunci când te ridici pe cântar și să vedem că acul este în loc.
Sunt aceste ultime kilograme nu dispar niciodată?

În ciuda dezamăgirii, dovezile încăpățânată de solzi nu ar trebui să fie factorul determinant în încercarea de a pierde in greutate. Până la greutatea corpului este intr-o gama sanatoasa de IMC (indicele de masa corporala), nu trebuie să vă faceți griji.
Dar, dacă vă faceți timp pentru a pierde in greutate pentru a pune pe tinuta ta preferata pentru ocazie festivă viitoare, merită atenție la băuturile pe care le bea.
Vreau doar să rețineți: băuturile grăsime de ardere nu ar trebui să fie un substitut pentru o dieta sanatoasa!
Eu cu siguranță nu vreau să piardă în greutate rapid în încercarea de a adera la un regim alimentar lichid, care ar putea duce la eșec. Am văzut tot ce scop suc de dietă și de curățare. Adică, modificări ale dispoziției, iritabilitate si lipsa de energie.
Dimpotrivă, aceste băuturi super-eficiente din punct de ardere de grăsime (în cazul în care, combinate cu o dieta sanatoasa si exercitiile fizice regulate) pot ajuta pentru a accelera metabolismul și de a suprima pofta de mancare pe tot parcursul zilei, astfel încât vei arde calorii si de a reduce pofta nedorite pentru alimente.
Deci, aici sunt primele mele 13 de băuturi pentru pierderea in greutate, care va ajuta sa scapi de ultimele kilograme încăpățânate.
H2O pentru a ajuta la reducerea excesului de greutate

Știm cu toții că trebuie să bea o mulțime de apă, dar mulți încă nu.
Poate că nu-mi place lipsa de gust sau excursii frecvente la baie, dar dacă doriți să piardă în greutate, atunci acest lucru ar trebui să fie făcut.
Am menționat deja că numai 500 ml de apă se poate accelera metabolismul de 30% timp de 90 minute. Dar dacă încă îndoiesc, aici este încă o confirmare.
Un participanții la studiu au băut aproximativ 500 ml de apă înainte de fiecare masă. Ca rezultat, ei au putut să-și piardă 44% din excesul de greutate timp de 12 săptămâni!
Adică, poți scăpa de kilogramele trecut urât, schimbarea nu radical obiceiurile lor alimentare și program de exerciții fizice.
Principalul lucru este de a bea apa pe tot parcursul zilei, în loc de încordare, încercând să bea o rată de zi cu zi înainte de mese. Aș sfătui să bea o jumătate de litru de apă timp de 20 de minute înainte de a mânca. astfel încât să nu simți plinătatea stomacului și poate mânca în mod normal, și nu rămână foame după asta.
2. Apa cu lamaie

Știu că apa poate fi în stare proaspătă și suficient de atractive pentru a bea. Forteaza-te să-l bea în cantități mari, poate fi o problemă serioasă. De aceea, următoarele două băuturi, inclusiv apa cu lamaie, devine un salvator.
In loc de a ajunge la un suc dulce, se adaugă apă, suc de lămâie. Acest lucru va îmbunătăți în mod semnificativ gustul.
Dacă-l bea în timp ce mănâncă, va îmbunătăți digestia și de a ajuta, de asemenea, stimulează metabolismul pentru o lungă perioadă de timp după mâncarea prima.
Așa cum am spus, apa cu lamaie nu va duce direct la pierderea în greutate, dar numai pentru a ajuta la prevenirea balonare nedorite, astfel încât ne împiedică să poarte hainele tale preferate.
Apropo, uita despre o cina tarziu inainte de culcare, pentru că după masă necesită o anumită perioadă de timp pentru a digera alimente. Numai atunci poti sa te duci la culcare.
Vrei să fii într-o formă mai bună? Începeți ziua cu apă cu suc de lamaie!
De îndată ce te trezești, bea un pahar de apa calda cu suc proaspat de lamaie. Acest lucru va stimula metabolismul și de a îmbunătăți digestia, ceea ce este foarte important în procesul de a pierde în greutate.
Eu cred că această băutură mai bună cafea dimineața, deoarece aceasta din urmă poate duce la deshidratare.
3. Apa de nucă de cocos

Cei mai mulți dintre clienții mei nu consideră apa cocs ca o băutură de ardere de grăsime.
In acest experiment, șobolanii hrăniți cu o cantitate mică de apă de nucă de cocos a fost observată scăderea în lipoproteine cu densitate scăzută și trigliceride (colesterolul rau).
Dacă vi se pare dificil să renunțe la băuturile cu zahăr aromate sau suc de portocale, apa de cocos va fi pentru tine o alegere excelentă.
Trebuie să vă avertizez că unele mărci de apă de nucă de cocos contine zahar, ceea ce ar nega toate beneficiile băuturii, astfel încât să fie atenți atunci când aleg.
Pierde greutate cu ajutorul ceaiului și cafelei
În ultimii ani, o serie de „miraculoase“ băuturi de ceai care ajuta pierde in greutate. Cu toate acestea, nu cheltui bani pe ele.
Este mai bine să acorde o atenție la unele dintre soiurile de ceai, care sunt într-adevăr în măsură să reducă greutatea și crește rata metabolică.
4. Ceaiul alb

Ceaiul alb este una dintre băuturile mele preferate. l apreciez pentru gustul și aroma ușoară. În acest sens, el - exact opusul de ceai negru.
Ceaiul negru poate fi amar, și alb, este întotdeauna un gust delicat.
Studiile au aratat ca ceaiul alb este capabil de a rupe în jos de grăsime și pentru a preveni formarea de noi celule adipoase.
În afară de faptul că ceaiul alb ajuta să piardă în greutate, și conține cantități mari de antioxidanți, acesta are un alt mare avantaj - nu este supus la o astfel de adâncime prelucrate ca alte ceaiuri.
În cazul în care este pur și simplu să fiarbă în apă (fără aditivi suplimentare dulce) fierbere, se va dezvălui pe deplin proprietățile sale gustative. Băutura ideala pentru pierderea in greutate!

Oolong si rooibos - doua ceaiuri, care preferă să nu prea mulți oameni. Și în zadar! La urma urmei, ei sunt deosebit de utile pentru cei care doresc sa scape de kilogramele in plus.
De asemenea, studiul a aratat ca in grupul de subiecți care au baut ceai, s-au înregistrat o creștere a gradului de oxidare de grăsimi de 12%. Acest lucru se dovedește util pentru proprietățile de pierdere în greutate de ceai Oolong.

Ceaiul rooibos are aceleași avantaje ca și Oolong.
In contrast, alb, verde, oolong si ceaiul negru (acestea sunt o foaie de o plantă - Camellia sinensis), rooibos este un ceai de plante, care este derivat din frunze zdrobite de plante Rooibos.
Cu toate acestea, rooibos are o facilitate care unește ceaiul verde deosebit - contine flavonoide. Este, de fapt, antioxidanti care ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi formați ca urmare a malnutriției și zgurificării a corpului.
Rooibos contine, de asemenea, alți antioxidanți pierdere în greutate de ajutor - catechine.
Intr-un studiu, cercetatorii au examinat efectele catechine și a constatat că consumul lor zilnic reduce semnificativ greutatea corporală, reduce circumferința taliei și grăsimea corporală (inclusiv subcutanat).
Catechin este nu numai Rooibos bogate și ceai oolong, dar ceai verde.
7. Ceaiul verde

Îmi place ceaiul verde și chiar l utilizați ca principal ingredient pentru prepararea băuturilor dvs. de ardere de grăsime, care va vorbi despre mai târziu.
Conform unui studiu, din cauza galat epigallocatechin conținute în ceaiul verde, oxidarea de grăsime în organism este de 33% mai rapid.
Iată câteva proprietăți utile ale băuturii:
- Îmbunătățirea metabolismului
- Prevenirea dezvoltarea de tesut adipos
- Stimularea dezintegrarea celulelor adipoase
Ceaiul verde contine, de asemenea, o cantitate mica de cofeina, care poate acționa ca un accelerator de metabolism.
Și acum să vorbim despre o băutură mult mai aromat. Vreau să spun ceai de menta.
8. Ceaiul de menta

Ați încercat vreodată să ia o inghititura de suc de portocale, după perie dinți?
Da, gustul nu este plăcut!
Despre același lucru este valabil de ceai de menta. Se schimbă percepția receptorilor de gust, contribuind astfel pentru a suprima pofta de mancare.
Acesta va arata ciudat, dacă deveniți mentă miroasă pe tot parcursul zilei, așa că am recomanda să beți ceai de menta. Acesta va ajuta să piardă în greutate și pentru a evita situații jenante.
Bea-l după masa de prânz și cină, pentru a suprima dorinta de a gustare înainte de culcare.

Nu m-am simțit nevoia de a bea cafea în fiecare dimineață. Dar eu știu că mulți oameni pur și simplu nu se poate face fără ea.
Dar când vine vorba de a pierde în greutate, ar trebui să ia în considerare includerea acestei băuturi în dieta ta.
Asta e ceea ce acest proiect de lege spune nutriționistul Kathy Taylor:
„Unele studii au aratat ca consumul de cafea cu cafeina poate accelera pierderea in greutate (într-o mică măsură), precum și de prevenire a stabilit prin suprimarea apetitului. Cafeaua, de asemenea, ajuta la arderea caloriilor prin stimularea termogeneza, procesul de generare a energiei prin corpul digera alimente. In plus, cafeina are un efect diuretic, adică poate provoca o reducere temporară a greutății datorită îndepărtării apei din organism. "
Nu, nu este o scuză pentru a mânca doar o cafea, din cauza lipsei necesare pentru funcționarea normală a nutrienților corpului poate încetini metabolismul. Pentru a retrage excesul de apa din organism suficient zilnic ceașcă de băut 1 al băuturii.
Amintiți-vă că un beat o ceașcă de cafea ar trebui să reprezinte un pahar cu apă bei. Acest lucru este necesar pentru a evita deshidratarea.
Alte băuturi pentru pierderea în greutate
10. Reteta mea personală pentru băutură arderea grăsimilor

Am înțeles că, uneori, vrei ceva mai mult ceai gustos sau apă. În astfel de cazuri, va veni în ajutorul meu bea arderea grasimilor.
Pentru a face aceasta, eu folosesc ceai verde, castraveți, portocale, lămâi, ghimbir, menta proaspata si apa filtrata.
Urmați link-ul pentru a afla rețeta.
11. Chia fresca

Din cauza dragostei lui pentru sămânța chia, eu le folosesc pentru prepararea multor feluri de mâncare, de la budinca de chia antice băutură energizantă mexican numit chia fresca.
Acest cocktail poate fi, de asemenea, utilizat ca pre-antrenament.
Pentru a găti aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 căni de apă de nucă de cocos sau normal
- 1.5 lingură semințe de chia
- 1.2 lingurițe de suc de lămâie proaspăt
- îndulcitor natural la gust (sirop de arțar sau miere sunt ideale)
- Presarati Semena Chia într-un pahar sau alt recipient cu apă și o mișcare bună. În cazul în care semințele se scufunda, utilizați un recipient cu capac, amestecul poate agita.
- Dă băutura o infuzare timp de 10 minute.
- Se adauga sucul de lamaie si îndulcitor gust.
- Cocktail gata!
În stomac, Semena Chia va crește într-un ritm care va oferi un sentiment de plenitudine și sațietate, iar sucul de lamaie stimuleaza metabolismul.
Când gătiți, veți fi folosind apă de nucă de cocos, aceasta va provoca o lovitură triplă la ultimele kilogramelor!
12. Aloe vera suc

Mai devreme am vorbit despre proprietățile benefice ale aloe vera, dar atunci când vine vorba de a pierde în greutate, devine o armă puternică reală în lupta împotriva excesului de greutate.
Cum rămâne în detrimentul corpului uman?
Într-unul dintre experimente, subiecții care suferă de obezitate și diabet (sau pre-diabet), au fost împărțiți în 2 grupe. În termen de 8 săptămâni, un grup a fost dat cu gel de aloe vera, iar celălalt - un placebo. Cei care au consumat aloe au pierdut mai multa grasime corporala decat cei care au luat placebo.
Dar, înainte de a le include în dieta ta, va trebui să ia în considerare un singur lucru.
Faptul este că aloe vera este un laxativ natural. Acest lucru poate părea ca o caracteristică utilă pentru pierderea în greutate, cu toate acestea, poate duce la deshidratare și electroliți reduse.
În afară de aceasta, unii oameni în utilizarea de aloe vera au observat efecte secundare, cum ar fi diaree, greață, vărsături, crampe stomacale. Deci, fii atent.
13. Sucuri de legume

Nu este nimic surprinzător în faptul că am recomanda sa bea sucuri de legume pentru pierderea in greutate, deoarece acestea sunt extrem de importante pentru corpul nostru.
Un studiu a constatat ca „adultii care beau cel puțin 250 ml de suc de legume pe zi și să urmeze o dietă specială, a pierdut in greutate de 1,8 kg în 12 săptămâni. În timp ce cei care au urmat doar dieta si nu bea suc de greutate a pierdut doar 500 de grame. "
În plus, subiecții din primul grup au crescut semnificativ nivelurile de vitamina C si potasiu din organism, și în general a redus aportul de glucide.
Sunt un mare susținător al consumului de suc, dar înainte de a cheltui bani pe o dieta de suc, ia în considerare câteva lucruri.
În primul rând, nu toate sucurile sunt bune pentru sănătate.
Ar trebui să consume mai mult de 2 portii de fructe pe zi, în timp ce unele dintre sucurile vândute în magazine conțin la fel de mult ca 5 portii. Dacă doriți să piardă în greutate, e prea mult.
Dar, dacă da preferință sucurile, care sunt baza pentru produse, cum ar fi varza, castraveti, lamaie, piper cayenne, telina, mere, atunci acesta va fi capabil să-și piardă câteva kilograme în plus.
În timpul șederii dumneavoastră trebuie să fie atent la dieta suc este, de asemenea, datorită faptului că nu se va consuma coji de fructe bogate in fibre.
Este nevoie de fibre pentru asigurarea unui sentiment de sațietate, iar funcționarea normală a tractului digestiv, asa ca ai multe de pierdut dacă el nu mananca coaja este potrivit pentru utilizare.
Aș dori, de asemenea, să adopte o abordare precaută la alegerea suc de legume concentrate, cum ar fi «V8», pentru că de multe ori acestea nu sunt la fel de utile ca ei pretind producătorii lor.
Acum puteți vedea că adăugarea unui regim alimentar sănătos și de a exercita aceste benefic al 13-lea pentru băuturi pierdere în greutate, puteți obține rapid rezultatele prețuite.
Înarmat cu această listă, și nu va avea nici o problemă în procesul de ardere ultimele rezerve de grăsime încăpățânate. Tu atinge obiectivul cât mai curând posibil!