15 Referirile extraordinare Chulpan Khamatova

Chulpan Khamatova - o actrita uimitoare, orice proiect cu participarea ei - întregul eveniment. Din moment ce folosește cel mai bun regizor de film și teatru, dar opera sa cea mai importantă ea găsește de lucru într-o fundație de caritate pentru a ajuta copiii care suferă de leucemie. Și Chulpan - mama fericită a trei copii și o femeie foarte inteligentă.

La 40 de ani de actrita remarcabila AdMe.ru colectate cele mai valoroase din declarațiile sale.

1. Pentru mine este important sa te respecti, altfel ar fi dificil de a trăi.
  2. Eu cred că o persoană ar trebui să accepte daruri ale sorții.
  3. Omul inteligent nu se teme să arate ridicol.
  4. Dragoste - este în primul rând lucrarea de creare a lumii iluzorii.

1. Fiecare persoană are un buton, iar dacă o faceți clic, acesta va fi respins ca o floare.
  2. Am fost întotdeauna mai în vârstă de vârsta, care a fost inventat de critici și de public.
  3. Problema de a trăi împreună cu mine, dar în primul rând eu trăiesc, și este undeva în apropiere.
  4. Starea de singurătate publice comune tuturor actorilor, în general, toți oamenii creativi.

1. Ziua Femeii a fost dezvoltat pentru piticii - oameni care sunt în restul timpului le pasa de femei.
  2. Este ridicol să transfere responsabilitatea pentru oamenii care au bani, și cere de la ei că au decis să toate-toate-toate problemele care există astăzi.
  3. În natură masculină - iubitoare doar el însuși. Prerogativa femeii - iubi o altă persoană, mai mult decât tine. Pentru că, probabil, că noi purtăm copii, și ei - nr. Din aceasta, toate diferențele și contradicțiile noastre.
  4. În cazul în care o persoană este în măsură să râdă de ei înșiși, se vorbește despre libertatea interioară.

1. Știi, eu sunt în aer există un deficit de clasici. Deci, orice ocazie de a asculta această muzică profundă - greutatea sa în aur.
  2. Dacă vrei să trăiești fără teamă, vei trăi fără frică, sunteți gata pentru ceea ce vine. Dar acest sentiment interior de libertate, cred că este mai important decât moartea, cel mai important lucru - altfel sufocă în acest coșmar.
  3. Eu visez că am avut înțelepciunea să-și amintească fiecare moment sunt în viață și că în jurul meu - viața. Cred că acest lucru este fericirea.

Fotografie pe previzualizare: ruskino

articole similare