Am cordial salut toate paginile de pe blog-ul meu!
Cursoare distribuite în blog-uri pentru o lungă perioadă de timp. Dar acum puteți vedea cursoare pe orice tip de site-uri, nu numai pe bloguri. Odată cu tendința de web design receptiv, ar trebui, de asemenea, face cursorul de pe blog-ul sau site-ul pentru a reacționa în așa fel încât să se ajustează în funcție de rezoluția ecranului.
Nu este atât de greu pentru a face adaptativ, dar pentru a economisi timp, vă sugerez să utilizați return-a gata script-uri cursoare, scrise de alți dezvoltatori. Pentru a vă ajuta să găsiți un slider adaptiv, în acest articol am compilat 10 dintre cele mai bune JQuery plug-in-uri, disponibile pe internet.
FlexSlider

FlexSlider foarte bine-cunoscut, utilizat pe scara larga si slider jQuery complet receptiv. Este foarte ușor de utilizat și este acceptat în toate browserele cunoscute.
WOW Slider

WOW Slider - imagini prea sensibile jQuery slider cu efecte vizuale uimitoare și o mulțime de distracție a făcut template-uri.
ResponsiveSlides.js - receptivă jQuery Slider

ResponsiveSlides.js mic plugin jQuery care face cursorul adaptiv folosind elemente din interiorul lista de etichete
- . Acesta funcționează în toate browserele este cunoscut, inclusiv toate versiunile de IE de la IE6 și de mai sus.
wmuSlider - receptivă jQuery Slider

CSS3 Prezentare de diapozitive cu efect de paralaxă (slideshow CSS3 cu efect de paralaxă)

Afine (afin)

Blueberry - o, open source plugin jQuery experimentale imagini slider care a fost făcută în mod direct pentru a lucra cu aspect de web receptiv.
Camera Slideshow

Elastic Slideshow Imagine

Tot ecranul Slit Slider

UnoSlider - imagini cu glisor avansate și conținut, care este construit cu un design receptiv, și dispozitive mobile au, de asemenea, în minte.
Până la data viitoare - te zhdy pe blog-ul meu!
Și ar trebui să orice cursorul de pe site-ul dvs.?
(Nu a fost evaluat încă)
Mesaj de navigare