90 comentarii despre rollholl la Tula la București, Danilov, refrigerare culoarul 3

Centrul pentru copii și adevărul este foarte bun. Rar copil undeva în locuri un astfel de concediu, el este obraznic și nu vrea la normal, iar în „Rollholl“ este mulțumit, personalul este foarte pozitiv, îmi place. Și pentru copii există întotdeauna ceva de făcut, plin de tot felul de jocuri, de multe ori arată prezentare. Son nu și-au găsit prieteni, în timp ce ei furie, de a comunica cu alte mame beau cafea. O bună alternativă la grădiniță, pe care noi încă nu putem lua copiii să învețe să comunice.

tag-ul laser Îmi place să se rostogolească sala) de multe ori vin aici cu prietenii. Am folosit pentru a juca paintball, dar nu-mi place, vânătăi și dureroase. Și pe tag-ul cu laser direct așezat, foarte interesant) Tot aici plimbari rece de realitate virtuală și slot machines.

Copilul iubeste Center, labirinturi, prietenii realizate pentru copii cu toți profesorii și, uneori, nu vrea să meargă acolo) Și eu, în timp ce el întreține, plimba prin magazine. Roll-le în lobby-ul pentru toate gusturile și bugetele, sau pot merge, uneori, pe role. Kneaded la rollerdrome. Este foarte convenabil că există un astfel de centru, nu departe de noi, și apoi în jos pe stradă cu fiul său pentru o podnadoedaet plimbare.

regulat clienții biliard „Rollholle“ noi cu prietenii tăi aici ca într-adevăr merge în fiecare vineri, carte, comanda o grămadă de pizza și să se relaxeze. Ultima dată când soția etichetat, împreună cu noi, le-a trimis shopitsya. Separată vacanță de familie este uneori foarte util.)))

Prietenii lui au fost invitați la „DR-Roll Hall“, suntem plimbat prin pavilioane, distracție au putut) am reușit chiar să ia o plimbare pe un Segway! Apoi dansează cu prietenii mei a venit la ei))

soț și role cu experiența mea, așa că în sezonul rece, foarte mult ca să viziteze centrul. atmosferă plăcută, muzica este discret, și puteți merge, și de a comunica. În ultimii ani, oamenii devin un pic mai mult, dar nu este cu adevărat o piedică. Există un film de închiriere și de protecție. În RollHolle mă întorc în diferite magazine pentru lucruri sau pur și simplu pentru a ușura starea de spirit. centru comercial bun, puteți veni!

Au fost compania RollHolle, sa bucurat foarte mult de slot machines, Kuzar interesant, am jucat chiar de 3 ori la rând. Un restaurant bun, un patinoar mare, piscină, o mulțime de magazine mici. Există un centru pentru copii, dacă doriți să lăsați copiii și să nu vă faceți griji despre ele. În general, toate oportunitățile de recreere, puteți veni la sfârșit de săptămână și să se distreze.

Un loc minunat de relaxare, această oază în viața noastră agitată. Asta a format timpul liber, și nici o idee cum să-și petreacă ziua acolo. Apoi RollHoll te ajuta. Și cumpărături poate rula, cumpara-te lucruri. Și biliard și bowling, dacă vii în companie. Un obosit - puteți merge întotdeauna la un restaurant și să mănânce, nu foarte mult de plată. Un loc minunat care se relaxeze și trece pur și simplu de la locul de muncă.

Prietenii lui au fost invitați la-Roll Hall DR, suntem plimbat prin pavilioane, distracție au putut) am reușit chiar să ia o plimbare pe un Segway! Apoi dansează cu prietenii mei a venit la ei))

Am stabilit să învețe cum să patină cu rotile in vara, a decis să caute ajutor de la-Roll Hall de la Tula. ma ajutat, da, și chiar arborat pe role Fitness)) În vara cu grupul ei înșiși au fost de rulare, și devine din nou rece acum, vom continua să se implice în ele. )

Un loc minunat de relaxare, această oază în viața noastră agitată. Asta a format timpul liber, și nici o idee cum să-și petreacă ziua acolo. Și apoi „RollHoll“ pentru a vă ajuta. Și cumpărături poate rula, cumpara-te lucruri. Și biliard și bowling, dacă vii în companie. Un obosit - puteți merge întotdeauna la un restaurant și să mănânce, nu foarte mult de plată. Un loc minunat care se relaxeze și trece pur și simplu de la locul de muncă.

Un loc minunat de relaxare, această oază în viața noastră agitată. Asta a format timpul liber, și nici o idee cum să-și petreacă ziua acolo. Apoi RollHoll te ajuta. Și cumpărături poate rula, cumpara-te lucruri. Și piscina de la 6 mese și o pistă de bowling, dacă vii în companie. Un obosit - puteți merge întotdeauna la un restaurant și să mănânce, nu foarte mult de plată. Puteți mânca, a pus în 500 de ruble. Un loc minunat care se relaxeze și trece pur și simplu de la locul de muncă.

Potrivit pentru toată lumea - în ocupația Rollholle ei înșiși și tinerilor, și mame cu copii, cupluri și de vârstă mijlocie găsi. Soțul meu și îmi place să vin aici, am mers la magazine, iar el merge la sala de bowling pentru a juca atunci când obosit cu mine. O mulțime de divertisment, magazine pentru a se potrivi toate gusturile, iar restaurantul este destul de decente.

Bucurați-vă de-Roll Hall Probabil doar aici la Moscova, puteți face o plimbare pe patine cu rotile în sezonul rece. Personalul Nisa, prețuri rezonabile. În mod convenabil, este posibil și cu rolele lor vin și să angajeze. În plus, există multe role Drome dvizhuhi diferite, iubesc mașinile de slot lor, ei nu m-au plictisit. De asemenea, ei au o alee de bowling nu este rău, o mulțime de piese nu sunt aglomerate, iar prețul este, din nou, nu musca.

Buna ziua, am mers cu copilul în labirint nu este primul an. Anterior, a lucrat o echipa mare, sa stabilit, copilul ar conduce frumos. Dar opereaza acum unele echipe noi, și doar groaznic, administratorul nu a avut nici răspunsuri clare, probabil, încetează să mai meargă la tine și sunt foarte rău locul este frumos. Schimbarea echipa care a fost și încă mai bine.

Am comandat o nepoată DR scump în restaurant (!) Al instituției. În noaptea după vacanță a început vărsături într-un copil și a avut febră, am (gravidă!) Am avut greață și dureri de stomac 2 zile. Otravita și ceilalți copii și adulți. Aparent, pe masa de servit plăcinte cu varză putred. Tăierea a fost, de asemenea, vechi. Nu înțeleg cum este posibil pentru copii la DR în restaurant pune masa, evident, produse vechi. Și acest lucru, la un cost foarte ridicat, și masa, și de divertisment! Deci, ce nu sfătui pe nimeni acest loc!

„Magazin biciclete“. Niciodată nu repara bicicletele lor în atelier, situat in-Roll Hall! Incorect pus diagnosticul, biciclete rupt după reparație (în valoare de 1000 p.) În același loc unde a fost înainte de a „repara“ rupt. Banii nu este returnat, un cec nu este, de asemenea, eliberat după reparație. În cazul în care stai acolo și slezesh și prețurile, nu este clar de ce de mare. Și pentru a pune aceeași parte nouă ar costa aceeași sumă de bani, cât de mult au „reparate“. Dacă nu doriți să se simtă ca fraieri, nu intră în contact. mai departe ›

Am comandat o nepoată DR scump în restaurant (!) Al instituției. În noaptea după vacanță a început vărsături într-un copil și a avut febră, am (gravidă!) Am avut greață și dureri de stomac 2 zile. Otravita și ceilalți copii și adulți. Aparent, pe masa de servit plăcinte cu varză putred. Tăierea a fost, de asemenea, vechi. Nu înțeleg cum este posibil pentru copii la DR în restaurant pune masa, evident, produse vechi. Și acest lucru, la un cost foarte ridicat, și masa, și de divertisment! Deci, ce nu sfătui pe nimeni acest loc!

„Magazin biciclete“. Niciodată nu repara bicicletele lor în atelier, situat in-Roll Hall! Incorect pus diagnosticul, biciclete rupt după reparație (în valoare de 1000 p.) În același loc unde a fost înainte de a „repara“ rupt. Banii nu este returnat, un cec nu este, de asemenea, eliberat după reparație. În cazul în care stai acolo și slezesh și prețurile, nu este clar de ce de mare. Și pentru a pune aceeași parte nouă ar costa aceeași sumă de bani, cât de mult au „reparate“. Dacă nu doriți să se simtă ca fraieri, nu intră în contact. mai departe ›