Am plăcerea de a deschide secțiunea „Cum se scrie mare.“ Acești scriitori, publiciști recunoscute la nivel mondial. Prin urmare, activitatea lor poate fi studiat. cel puțin pentru a înțelege de ce la textele lor sunt citite de milioane de oameni. Nu este necesar să imite.
Așa e, stând la masă 🙂

Dar serios, atunci întrebarea „De ce grăsime?“. Am, cel puțin. două răspunsuri.
Acest articol am pregătit special pentru oricine care vrea să scrie un cuvânt prost scris și atinge corzile sufletului.
În timp ce eu nu citesc tot.
Astfel, principiile:
- Primul principiu. pregătire serioasă. forma severa.
Nu contează ce Tolstoi a scris în proza lui se simte o abordare foarte profundă. pregătire temeinică pentru orice subiect este simțit în fiecare carte. În „Război și Pace“, în Sonata Kreutzer (care este doar o comparație a Sonata Kreutzer cu soția inselat), Mărturisire, art. Acest lucru se simte mai ales în „Război și pace“. De fapt, pentru publicarea „Război și Pace“, Tolstoi a fost pregătită în 1856, când a apărut pentru prima dată această idee. O carte a fost publicată abia în 1869. Romanul a fost scris într-adevăr intens de 6 ani, de la 1863 la 1869 de ani. Conform datelor istorice, romanul a fost rescris de opt ori de Tolstoi. Un episoade separate, de până la 26 de ori.
Ar trebui să învețe.
Numai după ce a citit cartea, am fost în stare să treacă la comanda. Cu mine se întâmplă foarte rar.
Deschiderea spre adevăr pe de o parte, și capacitatea de a reflecta asupra concluziilor din hârtie formulare mai precisă.
Această sinceritate și onestitate mă face să reflecte, de asemenea. Aceasta este sincer și onest. Și pentru acest principiu, sunt deosebit de recunoscător Tolstoi. La un moment în Internet, proză și tot în jurul valorii de aglomerat superficiale, vulgare și goale. adânc proza lui atinge mai ales sufletul.
Este atât de clarifică inima și mintea pe care vreau să, de asemenea, simplu să se gândească și să ia decizii în funcție de conștiință și înaintea lui Dumnezeu.
Aceasta este proza Lva Nikolaevicha Tolstogo.

Când citești o proză bună calitate, o simți în fiecare secundă. Poate că acest lucru este doar pentru mine, dar am simțit că am citit ceva foarte calitativ. Cu abordarea mea când am putut scrie ceva în grabă și fără grijă - scris în fiecare cuvânt și imagine au fost o revelație.
Când citești un text puternic - distras de tot în jur. El atrage, ca o pâlnie.
Există o regulă importantă pentru scriitori. Nu scrie „A fost inteligent“, și arată mintea personajului, astfel încât cititorul să poată înțelege perfect. Și m-am gândit la mine „hmm, așa că tipul ăsta este inteligent.“
Deci, Lev Nikolaevich Tolstoy se descurcă cu această sarcină. Fiecare dintre personajele din oricare dintre cărțile sale are propriul său caracter. Acest lucru. Dacă este un băiat Petia Rostov în „Război și Pace“, se arată o îndoielnic și speriat, dar în același timp și un fel băiat de încredere. Dacă este o fată tânără, apoi în 2-3 fraze, am început să-l văd ca pe o frumusețe și un flux de barbotare de viață. Tolstoi este mare lucru. Pozdnyshev, soțul „Sonata Kreutzer“ prezintă o violentă și bruscă. Îmi amintesc încă acea zi, când am citit această carte atât de lichidare printr-un argument în cartea pe care a avut un rând cu soția sa. Un exemplu de negativ, dar descrie cu exactitate esența.
În romanul „Război și Pace“ - mai mult de 500 de caractere, care arată perfect viața tuturor straturilor populației din România începutul secolului al 19-lea. Mai mult de 500 ... Imaginați-vă ce trebuie făcut pentru tine, și vei înțelege complexitatea acestei sarcini, la care Leo Tolstoy a făcut față foarte bine.
Aici, de exemplu, relația dintre eroi „Război și pace“ roman (atunci cand este apasat se deschide o imagine completă):

complot studiu aprofundat - o altă componentă importantă. În cazul în care complot nu face rândul său, paginile de unul câte unul - atunci cartea este sortită eșecului.
Terenul trebuie sa fie realiste.
- A șasea. Principiul artistului. Ea vine și spectacole.
Penultima a ceea ce vreau să acorde o atenție deosebită.
Sunt o lungă perioadă de timp nu a putut înțelege cum este posibil cu o astfel de precizie uimitoare pentru a portretiza război, de vânătoare, plimbare, atitudinea oamenilor. Până când am citit articolul menționat mai sus de Tolstoi însuși. Tolstoi nu el însuși un scriitor în adevăratul sens al cuvântului ia în considerare. El se numește pe sine un artist. Și aceasta - caracteristica principală. Și principalul său obiectiv - de a picta, desena, arată ceea ce a fost deja creat.
Asta e ceea ce spune Tolstoi însuși:
dezacordul meu în descrierea evenimentelor istorice cu poveștile istorice. Acesta nu este intamplatoare, dar inevitabil. Istoricul și artist, care descrie epoca istorică au două subiect complet diferite. Ca istoric va fi greșit, dacă el va încerca să prezinte o persoană istorică în toată integritatea sa, în toată complexitatea relațiilor la toate aspectele vieții, iar artistul nu-și îndeplinește cazul său, prezentând o persoană este întotdeauna în semnificația sa istorică. Kutuzov nu a făcut întotdeauna cu tub vizual, arătând spre inamic, calare pe un cal alb. Rastopchin nu întotdeauna cu o torță aprinsă casa lui Voronțov (el chiar nu a făcut-o), iar împărăteasa Maria Feodorovna nu a fost întotdeauna într-o mantie de hermină, odihnindu-o mână pe corpul legii; și astfel încât acestea să-și imagineze imaginația populară.
Istoricul are de a face înainte de rezultatele evenimentului, artistul - la faptul evenimentului. Istoric, descriind lupta, spune flancul stâng o astfel de forță a fost mutat împotriva sat așa și așa, a adus în jos inamic, dar a fost forțat să se retragă; apoi a tras în cavaleria atac supărat ... și așa mai departe. d. Istoricul nu se poate spune altfel. Între timp, pentru artist, aceste cuvinte nu au nici un sens și nici măcar nu atinge evenimentul. Artist. dacă experiența sa sau scrisori, note și povestiri, aduce viziunea sa a unui eveniment realizat, și destul de des (în exemplul de luptă), concluzia cu privire la activitățile de cutare și astfel de trupe, care permite să se să facă istoricul se transformă contradistincție conchide artistul. Diferența se explică prin rezultatele obținute, precum și acele surse din care ambele atrag atenția. Pentru istoric (în continuare exemplul luptei), sursa principala de acolo rapoarte de șefi private și comandant suprem. Artist din astfel de surse nu poate învăța nimic. pentru el ei nu spun nimic, ei nu explică nimic. Mai mult decât atât, artistul se întoarce departe de ei. Mi se pare că este necesar să mintă pentru ei. Inutil să mai spunem nimic de faptul că, în fiecare bătălie atât inamicul aproape întotdeauna descrie lupta complet contradistincție unul cu altul; fiecare descriere a luptei există o necesitate de minciuni, care rezultă din necesitatea câteva cuvinte pentru a descrie acțiunile de mii de oameni, întinse pe câteva mile, sunt în cea mai puternică stimulare morală sub influența fricii, rușine, și moarte.
Deci, sarcina artistului și istoricul sunt destul de diferite. și dezacordul cu istoricul în care descrie evenimentele și oamenii din cartea mea - nu ar trebui să uimească pe cititor. Dar artistul nu trebuie să uităm că ideea de figuri și evenimente istorice, compoziția oamenilor, nu se bazează pe fantezie, și documente istorice, așa cum au putut grupa istoricilor lor; ci pentru că, în caz contrar înțelegerea și reprezentarea acestor persoane și evenimente, artistul trebuie să fie ghidate, ca istoric, materiale istorice. Oriunde în romanul meu, vorbește și acționează persoana istorică, nu am inventat, și utilizarea materialelor, din care am avut în timpul activității mele au format o întreagă bibliotecă de cărți, titlurile pe care am găsit nu este nevoie să scrie aici, dar care se poate referi întotdeauna.
„Scrierea este necesară numai atunci când nu nu se poate scrie“

Astăzi, mă bucur să principii comune de a scrie un cuvânt puternic, am luat pentru mine în Leo Tolstoy. Sunt sigur că dacă urmați aceste instrucțiuni simple, dvs. orice text va deveni mai puternic și mai interesant.
În cele din urmă împărtășesc stoarce articol extrem de util de Leo Tolstoy „On Art“:
O operă de artă este bun sau rău de ceea ce se spune și cum să spun cum toată inima spune artistul. Pentru a opera de arta a fost perfect, trebuie să ceea ce spune artistul, a fost de brand nou și este important pentru toți oamenii care au exprimat a fost destul de frumos, iar artistul a vorbit despre nevoile interne și, prin urmare, am vorbit destul de sincer.
Pentru ce spune artistul, a fost destul de noi și de important, este necesar ca artistul a fost un om moral luminat. și, prin urmare, nu aș trăi viața foarte egoistă, și a fost un membru al vieții generale a omenirii.
Articolul complet poate fi descărcat de pe link-ul „Despre Art“.
Vă mulțumesc pentru atenție.
Lăsați textele dvs. vor fi puternic.