7 semne că o relație nu vă plac - de acasă

Întotdeauna m-am dus să lucreze ca o vacanță. Aici sunt colegii mei, asociati, echipa de profesionisti inteligente și oameni extraordinari. Împreună am supraviețuit iernii greu. Solidaritatea în principal, am argumentat despre fleacuri, uneori, nu sunt de acord unii cu alții, cu pasiune a vorbit despre politică și politicieni. Deci, vin de primăvară ... Și printre noi nu există mai multe contradicții, ne-am uitat cu privire la orice diferențe. Ca unul noi toți repeta: „Nu lăsați război! Nu avem nevoie de a-și apăra „Echipa noastră - aceasta este întreaga Ucraina: locuitorii Lviv, Kharkiv, Simferopol, Herson, Kiev. I - un rus etnic, care este ideea cuiva era absurd, „calea grea de a experimenta toate deliciile Bandera și naționalism.“ Totuși, toate acestea nu a fost! Oamenii au înțelepciunea, înțelegerea și respectul profund pentru toate națiunile! Îmi place din toată inima Ucrainei, și ea îmi spune în schimb. Noi, goodhouse.com.ua echipa, încrezător că numai unitatea noastră, bunătatea și iubirea ne va conduce la pace și fericire!

Evenimentele din ultimele luni, care au zguduit țara, au făcut ajustări în viziunea noastră asupra lumii. Sa dovedit, lumea este atât de fragil, încât doar un singur cuvânt greșit sau cu fapta, zgîlțîie în fragmente mici, rănind inima și sufletul în sensul literal. Toată lupta pentru adevăr. Singura controversă pentru a împărți oamenii în tabere aflate în conflict, constă în faptul că fiecare are propria acest adevăr: cineva să se supună ordinelor, iar cineva vine de-a lungul dictatelor inimii. Deci, doriți ca noi să avem cât mai mult posibil pentru a combina obiectivele momente de bucurie și un motiv de mândrie pentru familie, prieteni, vecini, colegi și chiar străini, noi compatrioți. Ce spun acum femei - mame, soții, surori și fiice? Ei se roagă lui Dumnezeu ca în lume a fost în condiții de siguranță și de sunet! Pentru copii, soți și frați care nu au fost în picioare pe laturile opuse ale baricadelor, și să se bucure de succesul la locul de muncă și la școală. Și chiar a glumit, răsfățat și iubit. Pace vouă și familiilor voastre! Amintiți-vă, Ucraina - o națiune!

Ele pot dura ani de zile, dar nu-i aduce bucurie sau fericire.

Relația - un lucru dificil. Uneori este imposibil să se înțeleagă modul în care acestea satisfac nevoile dumneavoastra. Dacă găsiți aceste semne, sigur că e timpul pentru a schimba ceva!

simptom 1
Nu te simți confortabil acasă
Nu contează cât de bine relația cu partenerul tău, și să fie zile fericite și triste din viața ta. Cu toate acestea, fără probleme financiare. dificultăți la locul de muncă și în toate celelalte lucruri, casa - acesta este locul unde trebuie să vrea să vină înapoi. Dacă sunteți de finisare zi de lucru, caută o scuză pentru a nu merge acasă un pic mai mult - medie într-o relație există într-adevăr este o problemă.

simptom 2
Nu sunt confortabile să fie ea însăși
vă găsi de multe ori te gândești că trebuie să îndeplinească anumite cerințe ale bărbatul pe care îl iubea. Și nu, așa cum este caracteristic naturii voastre. Zâmbește pentru oamenii care te probleme. Hang în jurul valorii de tot weekend-ul în bucătărie, doar un exemplu al gazdei, dar v-ar dori să-și petreacă o zi în aer liber. Nu este nimic greșit în faptul că omul vrea să aibă o anumită calitate. Dar dacă de dragul respectării idealul său, trebuie să te rupe într-o relație sigur că ceva este greșit.

8 moduri de a evita conflictele în familie

simptom 3
Continui în lesă
Soțul tău insistă asupra faptului că el ar trebui să știe totul despre mișcările și acțiunile tale. Când te duci la un salon de înfrumusețare, vă raportați la care în mod specific, și oprindu-se acolo, explica de ce sa întâmplat. Partener cunoaște parolele din rețelele sociale; la faptul că se uită la o listă de contact din telefonul mobil, ați fost mult timp obișnuiți. O astfel de control total ar putea fi asociat numai într-o relație în cazul în care nu există nici o încredere. Dar încredere - un principiu-cheie al unei relații sănătoase.

simptom 4
Tu nu vrei nici o obligație
Dacă se întâlnește cu un an sau mai mult, este destul de normal opțiune este să se mute și să trăiască împreună, chiar și normal - să se căsătorească. Dar, pentru un motiv oarecare nu doriți să aducă relația cu acest pas logic? Poate că, în adâncul nu sunteți sigur că doriți să se angajeze să trăiască împreună cu acest om. Chiar daca relatia ta este acum lipsit de nori, nu cred în ele. La fel ca în partenerul lor.

5 motive pentru care „norocos“ în psiho-bărbați

simptom 5
de multe ori vă imaginați cât de mare voință de a trăi fără el
Cu toții vis despre viitor, fără aceste vise nu am putut atinge obiectivele și merge mai departe. Numai există un „dar“: atunci când se prezintă în viitor, nu-l vezi ca omul lor - atunci nu sunt atât de legat de el și.

simptom 6
Te enervează că mai devreme admirat
Atunci când o relație este în criză, aceste trăsături și obiceiuri ale partenerului, care anterior vă plac, dintr-o dată începe să se irita. Acum, tu și cel mai ciudat, cum ai putea dori glumele lui fără sfârșit; cum doarme; modul în care se îmbracă. Poate că motivul că bărbații nu obișnuința condamnate atât de teribil, și că pur și simplu căzut din dragoste.

simptom 7
Credeți că de multe ori despre fostul
N-ai putea ajuta comparând relația actuală cu omul și cu fostul, iar această comparație nu este în favoarea primului. Vrei acest om să vă ofere aceleași politețuri ca fostul. Tu l-ar dori să aibă calitățile dintâi, prin aspectul său, maniere ... nu prea mult vrei de la el?

articole similare