1.Fruktovnitsa pentru seturi de ceai.

2.Mechta orice hozyayki- kladovochku.

3. Colț moale sub fereastra.

4.Originalnoe folosesc unghiul .Dvertsa se ridică la partea de sus.

5.Foarte zonare competentă. dar nu s-ar fi plasat într-o chiuvetă built-insulă-bar.

6. Acest adevăr nu este nou, dar este convenabil :))

7.Nyam-yum :)) Sotul meu a nedumerit (subestimare) :))) Ei bine, este de a pierde din vedere această opțiune convenabilă de stocare suplimentar. ))

cutie 8.pustaya de tampoane folosite ca un container pentru saci.

9.Kollektsioneram vinuri există mai multe opțiuni de cazare în original condițiile de locuit crama.

11. Și aceasta este tot de nepretuit. Utilizarea adecvată a mobilierului din colț, cu un dispozitiv de întoarcere pentru toate tipurile de condimente :) nostru)

tabelul 12.vydvizhnoy în bucătărie ajută pentru a rezolva problema spațiilor mici.

13. Si asta este o idee bună pentru un lot de forme de cazare. dispozitiv foarte convenabil. în care nu este necesar să se zguduie și cum Vitsin. scoate cel mai mic „oala“ :))

14.Udobnoe tigai locație încă se aplică numai pentru o bucătărie mare.

15.Polotentse bucătăria strică întotdeauna întregul aspect de proiectare :)) și, în acest exemplu de realizare, și este. și un vsegla prosop de hârtie pe mana numai pe partea din spate stenochke nevoie pentru a fora o pereche de găuri de ventilație.

Zona 16.Myagky cu sertare pull-out :) De obicei, acest magazin pentru a face un spectacol de partea de sus, dar nu este convenabil!

Opțiunea 17.Esche kladovochku.

18. Coacerea dedicat. )

19. Unghi în kladovochku.

20. Coloanele de asemenea, pot fi ajustate de unul singur :)

21. Această idee este bună pentru insula :) Built-in bin pâine. Dar am păstra hlebushek în frigider într-un compartiment special. Deci, dureaza mai mult :))

22. O depozitare joncțiune la frigider. În acest moment, un loc de onoare accesorii alocat pentru curățenie.

Dispozitiv original, 23.Ochen întindere a pielii și de mascare a diferitelor condimente, care ar trebui să fie la îndemână.

24. Ușile dulapului metalic încastrat digurile.

25. magazin de vin :) Și dacă face nu atât de adânc, că un astfel de dispozitiv poate fi utilizat pentru kruzhechek cazare de design, care cu siguranta foarte mult in bucatarie :) Dacă undeva în vacanță, mulți condus de un suvenir în formă de cercuri . Iată pentru tine și ideea pentru colecția ta :))

spațiu 26.Esli permite, bucătărie sau rufele pot fi mascate de colț korridorchike :)

27.Eh ca magazin. Cu siguranță acest lucru poate fi aplicat numai in casa, atunci când să se gândească la moduri, cum ar kladovochku convenabil. \

28. Compartimentul de deșeuri. Super!

29.Kak crezi. l. ) Nu te voi chinui - se măsoară capacitatea :)), deoarece acestea sunt bune. )

30. Și aici este spațiul de stocare pentru coacere. Deci, „îngrașe“ Doar gospodării :))

Versiunea originală 31.Tozhe de mirodenii pe mână. mai degrabă „sub picioare“ :))

32. Super idee pentru placi de tăiere și utilizarea unghiului.

33. Chiar și un astfel de spațiu mic poate fi foarte adâncime chiar se adapteze condimentele, și nu numai la primele cârlige de notificare. ))

34. Dar și ideea pentru depozitarea fructelor. Aceasta este o potrivire foarte confortabil. Suntem mereu o mulțime de spațiu este ocupat pe masă și bara. Astăzi voi merge la cladirea cu un compartiment de grădină și există cumpăra un potrivite ghivece pentru flori opțiune pe stradă. Cred că ne vom adapta în acest scop :)))

Opțiunea 35.Takoy nu este foarte convenabil, deoarece pentru a intra în compartimentul inferior, este necesar pentru a împinge partea de sus, dar în cazul în care compartimentul de jos pentru a plasa elementele sunt rar folosite. atunci toate TIPTOP :) Dar fațada exterioară a bucătăriei nu este rupt :)

36. Am vorbit deja despre aceste dispozitiv de rotație, dar acum este folosit pentru unghiul de mobilier, și acolo kladovochku.

37. Bodega. Adevărul nu este convenabil, și cu siguranță nu poate ține pasul sticla, dar dacă face reshetochki mai frecvente, atunci tot mai bine.

zonă de relaxare 38.Variant.

39. Eu folosesc deja această opțiune, dar nu a fost păstrat încă o dată să-l arate, a fost decizia de a utiliza prea original, în colțul de bucătărie.

40.U care puțin spațiu în bucătărie. atunci această opțiune rafturi cu borcane de design preferat poate decora bucătărie.

41.Eto nu în bucătărie, dar, de asemenea, se aplică la ea.

42.Zaodno am postat în birourile de miniaturi, care, de asemenea pot fi adaptate pentru acasă.

Versiunea 43.Eto a o tranziție lină de la bucătărie la camera de zi.

44.Tozhe aplicabile pentru bucătărie :))

Unghiul de utilizare 45.Variant. Ușa se poate monta pe colt :)

46.Razmeschenie capacele de la bucătărie.

47. kladovochku cu pull-out rafturi.

48. Eco bucătărie. Imaginați-vă cât de mare casa în sine :)

Opțiunea 49.Tozhe zonă de relaxare. ferestre sigilate :)) Să sperăm

50.Takuyu dosochki de călcat retractabil poate fi atașat și în bucătărie.

52. Soft de colț.

54.Etu bucătărie, evident, a inventat pentru bucătar în cadrul companiei. Dar ideile pot împrumuta :))

56.Udobno, dar standardele sanitare, probabil, nu destul de bine. dar dacă există o demarcație călărețului de mobilier, atunci ideea este mare!

57.Mne coteț amintit Chei :)), dar originalul :))

58.Interesno, am vândut astfel de elemente de fixare. )

59.Zdes Am arată că ușa poate fi pus pe kladovochku-carte, dacă treci puțin spațiu :))

60. Ideea nu este nouă, dar super-.

61.Bravo cel care a venit mai întâi cu o partiție de alunecare.

62.Banochnikam dedicat. În cazul în care iubitorii de cutii de stocuri. dispozitiv foarte convenabil pentru toate dvs. de mazăre, roșii, măsline și așa mai departe :))

63. Și ce nu a venit cu ideea pentru o petrecere :). Un astfel de dispozitiv ar merge ușor de pe mâini :))

64.Eta o idee împrumutată de la spălătorie, ci ca un depozit pentru ovoschey- foarte acceptabil!

65.Eh. Vino la mine. )))

Ei bine. saliveze podterli. ))) Sper să utilizați unele dintre opțiunile pentru aranjamentul său de spațiu în bucătărie :)
încă mai puteți vedea:
Vă mulțumesc pentru atenție :))
fljuida. e de nesuportat! Ce faci pentru femeile sărace (nu vorbesc despre consecințele pentru soții lor!) Câte femei sunt fulgera acum ochii la dvs. „sapa ideea.“ haha! Există o zicală - Dacă în ochii femeii are o scânteie, aceasta înseamnă că un gândac în CEVA ei cap de mers în gol. După aceea, postarea la toate gândacii de bucătărie de vacanță începe în capetele femeilor noștri. și soții șoc
meu deja a început :)))))
Mulțumesc mult. Pentru astfel de idei. Asta e cu adevărat modul în care fantezia umană. să vină cu toate astea.
Minunat! O mulțime ca nu este nou, dar totul este bine gândit-out!
Multumesc pentru sfaturi! Voi încerca să pună în aplicare ceva!
Vă mulțumim pentru ideile mari!
Treceți cu mouse-ul aici pentru a afla cum se face treaba cu site-ul chiar mai convenabil