„Classic“ versiune de blocare a pieței începe aproape de casa miresei. De multe ori, o organizație angajată în răscumpărare martorului, bine, mirele cu martorul trebuie să îndeplinească o sarcină dificilă. Să facem un exemplu scenariu de variante clasice de pret mireasa.
Sarcina 1: Drumul iubirii
Mirele vine la intrarea sau poarta casa miresei, dar se oprește de conducere.
Leading. - Bună ziua, mirele. În cazul în care o astfel de grabă? De ce a acordat? (Groom răspunde). Ei bine, să ia oricare dintre noi (arătând spre prietenele) și transmite registratorului! Nu? Atunci știu că ne sunt dragi mireasa, nu dau doar în sus, din moment ce va trece testul, veți obține și atenție. Ești gata pentru a dovedi că sentimentele tale sunt sincere? Ei bine, pentru tine, prima lecție, puteți vedea un traseu de urme pe ea o dată, astfel Du-te și mărturisească dragostea lui pentru ea.
Prin intrarea este un lanț de urme vopsită în alb: mirele trebuie să-și intensifice pe fiecare cale, și să dea cuvântul său fel îngustarea. Dacă el gândit sau a încercat să trișeze și sări peste urmă - plătește o penalizare.
Sarcina 2: Ghicitul pe un mușețelului
Pentru costume de mire o domnișoară de onoare: în mâinile ei cu petale de margarete, care ar trebui să dea răspunsuri la mire. puteți scrie o „misiune îndeplinită“, în două sau trei petale. Și atunci este totul depinde de norocul de mire: dacă el trage următoarea filă cu inscripția, la nivelul următor, precum și a răspunde la întrebări până până găsește o inscripție prețuită.
- Câți dintre cei mai buni prieteni preferați?
- Când sa născut viitorul tau mama-in-lege?
- Cât de mult a fost prima ta intalnire?
- Ce pantof dimensiune este mireasa?
- Ce cântecul ei preferat?
- Cât de mulți invitați vor fi la nunta ta?
- Data depunerii cererii registratorului?
- Ce talie la mireasa ta?
- Înălțimea pastilelor pe pantofii ei festive? și altele.
Leading. - Pe prima sarcină ai dreptate, și să vedem cât de bine știi mireasa ta. De ce ai nevoie nu numai de cunoștințe, dar, de asemenea, noroc, te înțelegi, atunci când testul este finalizat.
Sarcina 3: Concurență pentru martor
Pe perete atârnă un colaj blocat pe imagini copii de diferite persoane din care să aleagă o mireasă.
Leading. - Ei bine, calitățile tale am văzut, dar ce despre martorul tău? El știe cine să vină la nuntă? Nu fac pentru frumoase ochii însura? Uita-te pe perete - l fotografii cu persoane pe care le cunosc bine. Poți să-mi spui unde mireasa? Nu vă gestionați, trebuie să mire cauțiune.
Sarcina 4: clarificarea simțurilor
La ușa apartamentului trebuie să stea la bord de darts, pentru sectoare atașa bucăți de hârtie cu o notă care explică motivul pentru căsătorie: 10 - inima vi se cere, 9 - Dragoste 8 - Mamă sfătuit, 7 - plictisit, 6 - mireasa a făcut, 5 - mă tem să doarmă singur , 4 - din curiozitate, 3 - a fost o prostie, 2 - pentru calcularea 1 - nu știu.
Leading. - Ei bine, acum știm de ce ești cu adevărat căsătorit. Așa să fie, am să vă dau câteva încercări să ajustați, și apoi simțiți-vă liber pentru a arunca darts la sectorul dreapta scade.
În cazul în care mireasa ajunge în sectorul greșit, care ar dori să conducă încăpățânată și necesită rambursare, spun ei, nu este sigur de sentimentele, aș dori să confirm.
Leading. - cu sarcina de rezolvat-o acum te sun călcâiul pe ușă
Mirele trebuie să se gândească de a elimina pantofi și apel toc. Dacă vii cu un alt mod - mare, publicul va fi mai distractiv invers.
Sarcina 5: Introduceti casa
Leading. - Uite, ceea ce nu doriți să dea mireasa, dar ai promis pentru a depăși toate obstacolele. Deci, pentru a merge mai departe, trebuie să găsiți una dintre bilele de „cheie“, este pentru tine și pentru a deschide pasajul. Dacă nu, sunt gata să cumpere, oh, si ne distram (frecându-și mâinile).
Sarcina 6: îngustarea mea
Leading. - Ei bine, acum găsi o cale care vă va duce la mireasa, da Uite nici o greșeală.
Pentru acest test necesare mai multe persoane să fie amuzant, dacă rolul de „mireasa“ va juca nu numai prieteni, dar, de asemenea, bărbați sau bunica. În camere separate ascunse pentru 2 persoane pe podea, întinde panglica, capetele care ar conduce mirele la mireasa. El alege un favorit și trage panglica sub ușă - și apoi se duce să-l întâlnească un om care se ascunde în mirele ales camera. El se aruncă pe gât să-l cu un strigăt de „Casatoreste-te cu mine.“ După care se spune este:
Leading. - Kohl nu a vrut să se căsătorească, trebuie să plătească.
În cazul în care apartamentul este o camera, îl puteți pune în câțiva oameni și să dea toată lumea în mâinile unui alt panglica de culoare. Mirele ar trebui să fie ușor trageți celălalt capăt, ceea ce sugerează că acest lucru este ceea ce alege proprietarul. Puteți schimba în secret de locuri cu cineva, și mireasa să elibereze cel mai puțin - va fi mult mai distractiv. reuniune fericit cu un semn de sarut și șampanie.