5 semne că sunteți deja adormit la volan - feedboom

rezident Moscova Oleg Radul care și-a pierdut trei prieteni din cauza faptului că toată lumea în mașină a adormit, a scris într-o postare pe Facebook.

Când defalcate cineva necunoscut, ei se gândesc adesea: „Poate că tipul era un neexperimentat sau prea încăpățânată. Cu mine acest lucru pur și simplu nu se întâmplă. „Dar, la acel moment a fost cazul opus. Aici a ucis cei care în ultimii zece-cincisprezece ani, tot timpul, aproape în fiecare lună, apoi a condus la munte, la mare, bobinare mii de kilometri fără oprire. Toate acestea se bucură de apariția oboselii, și încercați să nu conducă somnolentă ... După ce a aflat despre accident, mulți chiar nu ar putea crede că unii dintre ei ar putea adormi la volan este banală. Cu toate acestea, sa întâmplat. Doar o singură dată, dar a fost de ajuns pentru toate trei.

Nu pot spune că sunt mai deștept sau mai experimentat decât unele dintre ele. Cu vârsta, experiența, modul de conducere toți avem același plus sau minus. Așa că am un bine soare dimineață ar putea lăsa doar creierele lor la tetieră.
Și te face să te întrebi. Am avut un întreg arsenal de moduri diferite de a inveseli pe drum, cafea, semințe, energie, mersul pe jos, de încărcare, etc. Ei bine, am dat seama că nici una dintre aceste metode nu poate garanta siguranța mea. La urma urmei, aici e paradoxul: toate acestea nu este altceva decât ca o modalitate de a continua mișcarea, și cel mai important - să știe când să se oprească, indiferent de ce!
Și nu există nici o bună înțelepciune populară „Obosit - odihnă,“ Am auzit de un milion de ori. Ce vrei să spui obosit? București a câștigat tot acasă obosit după ce locul de muncă, și de ce? Unde obiectiv criterii atunci când oboseala este încă posibil să sufere în liniște, dar atunci când este timpul exact la margine?

CRITERII DE acestea trebuie să fie explicit și lipsit de ambiguitate

Deci, acum am aceste cinci criterii. Ei au testat sute de nopți nedormite care conduce barca aia. Iar regula este foarte simplu: este mai bine să nu ne aduce la o astfel de stare. Dar dacă dintr-o dată vine cel puțin unul dintre aceste semne, am înlocuit imediat cu gândirea liberă. Sau, dacă nu sunt cu nimeni, mă trezesc pe marginea patului drumului. Deoarece este imposibil de a merge mai departe.

Deci, cinci dovezi obiective că creierul a oprit:

articole similare