In ciuda incercarilor Apple de a actualiza software-ul său învechite, adăugând la ea de fiecare dată când Stralucirea si eleganta suplimentare, eu nu cred că apariția IOS 7 se va schimba radical starea de lucruri în ceea ce privește poziția dominantă pe piață. Și părerea mea cu privire la acest punct: da, pentru că toate această frumusețe de la Apple nu rezolvă problemele cheie care diferențiază de fapt, Apple a de la Android, într-un cuvânt - nu practic.
Multi fani de IOS, voi spune că Apple și Android au stabilit obiective diferite, iar acestea se luptă pentru diferite segmente ale pieței, dar respingerea mea a acestui aviz este că cred că lumea industria IT crudă, în cazul în care supraviețuirea cel mai rapid și mai adaptat, și cele care refuză o astfel de adaptare va fi lăsată din această cursă.

Diversitate hardware

Fiecare companie dezvoltă propriul design și componente ale dispozitivelor lor, care contribuie nu numai la diversitatea produselor, dar, de asemenea, pentru a extinde gama de prețuri. Acesta este un aspect cheie în piețele în curs de dezvoltare rapidă.
La rândul său, Apple nu a gândi chiar să reducă prețurile pentru produsele sale, pentru a alinia într-un fel pe piață. Ignorând clienților într-un stadiu incipient, compania riscurile în viitor pentru a intra în competiție inegală cu branduri sintonizați mai bine, de exemplu, Android.

Situația este similară cu plăci mici, atunci când Apple a renunțat la prima tableta de 7-inch, explicând inutil și nepractice, și apoi toate râs din toată inima când a apărut iPad Mini. Apple a crede că este mai ușor să dicteze alegerea lui de către utilizator, mai degrabă decât să permită piață pentru a determina nevoile cumpărătorului așa cum o face Android.
Concurența și inovare

HTC One se bazează pe calitatea excelenta a sunetului (sistemul BoomSound), în timp ce Samsung vrea să atingă succesul în detrimentul cel mai puternic procesor Exynos 5 Octa. Ca și ei, de asemenea, Sony Xperia Z introduce sale unele caracteristici suplimentare, cum ar fi rezistența la apă, rezistență la zgâriere.
produsele Apple nici măcar nu participă la această luptă internă, o puteți observa atunci când te uiți la progresul într-un ritm mai lent, și se aplică doar pentru iPhone.
Open source, sistem de piață liberă
Mai mult decât atât, Android a început deja să fie introdus în mod activ în industria jocurilor de noroc, ca și Apple nici măcar nu cred că până, datorită proiectelor Kickstarter, cum ar fi Gamestick și OUYA, și chiar proiecte care sunt sponsorizate de Nvidia. Un excelent exemplu în acest sens este Project Shield este: o platforma de joc portabil cu capacități complete ale sistemului de operare. Apple nu se ocupă cu astfel de cazuri, ceea ce contribuie la dezvoltarea de Android, și mărul blocat pe aceeași audiență de client.

Datorită ideilor inovatoare ale diferitelor companii a existat o mulțime de produse Android interesante. Mulți producători oferă acum mini PC-ul Android, care măsoară nici o unitate flash USB mai mult și costă aproximativ 50 $, sau, de exemplu, o varietate de dispozitive Android TV.
Și acum vom aborda tema de software și de întreținere. Desigur, fanii Apple va spune că Google Play Store este presărat cu un număr foarte mare de aplicații fără minte, plus cifra de afaceri de bani de pe App Store este mult mai mult. Da, este adevărat, dar să nu uităm că utilizatorul este indiferentă față de astfel de informații, pentru că Android este foarte mult aplicații ieftine și gratuite de înaltă calitate.
Acum, în ceea ce privește calitatea cererii, nu se poate ascunde faptul că o mulțime de grad scăzut și aplicații de calitate scăzută divorțate pe Play Store, dar expunerea lor și de eliminare nu ia mult timp. Pentru a rezolva această problemă, există un rating de aplicație de sistem, în conformitate cu care aplicația Android sus nu randament similar cu IOS. Marele avantaj al Android este simplitatea și comoditatea cu care puteți descărca aplicația din Play Store și să instalați pe dispozitiv.
O comunitate puternică dezvoltator
Acest lucru ne aduce cu grijă la punctul următor, o comunitate puternică și în creștere de dezvoltatori Android.

Unele îmbunătățiri bazate pe comunitate, cum ar fi unele caracteristici pentru notificări început chiar să includă în Build oficial Android. Cu cat mai multe minți care lucrează la o problemă, cu atât mai multe șanse de a obține un rezultat pozitiv decât o face un anumit grup de oameni în spatele ușilor închise.
Dar o astfel de mare popularitate de Android nu au doar firmware diferit. Mai devreme am vorbit despre o varietate de aplicații disponibile, creatorii de cele mai multe dintre care sunt membri ai comunității Android, și mulți dintre ei o fac absolut gratuit.
Utilizatorii Samsung vor aminti problemele asociate cu vulnerabilitatea procesor Exynos, însoțite de mai multe dispozitive Galaxy. Să ne amintim că detectat și rezolvat această problemă a fost determinată de comunitatea de dezvoltatori, și în cazul în care, înainte de a Samsung în sine actualizat.
Android comunitate dezvoltator nu este doar orice lucruri majore. Utilizatorii din întreaga lume a crea o varietate de decoratiuni grafice, cum ar fi pictogramele, widget-uri, și lansatoare .t.d. care dau un stil neobișnuit al sistemului de operare. Originalul Android funcționează perfect, dar spre deosebire de Apple, Google ne oferă posibilitatea de a se crea mediul necesar pentru noi, iar acest lucru este un mare plus.
Moravuri Google
Cele mai multe au numele motivele pentru succesul Android nu au nimic de-a face cu Google, dar aceasta nu înseamnă că societatea este pe margine. Google a dezvoltat un număr foarte mare de aplicații gratuite care fac viața mai ușoară pentru utilizatori.
De-a lungul ultimilor ani, compania a implementat numeroase proiecte de succes care ajută utilizatorii să lucreze cu datele personale stocate pe Internet. Un exemplu foarte bun este Google Now.

Eu cred că aceasta este cea mai bună dovadă a dorinței și Google dorința de a experimenta cu diferite aspecte ale ecosistemului lor. Google Glass, un joc de noroc, care ar putea fi dezastruoase, dar compania este pregătită să investească timp și bani pentru a vă asigura că această idee ce ar putea duce. Această abordare a business oferă un mare avantaj pentru Google față de concurenții săi, Apple și Microsoft.
Dacă te uiți la situația în direcția inversă, apoi greu să-și amintească ceva de genul că Apple a făcut în ultimii ani. Compania este foame pentru idei și proiecte interesante, plus nu stimulează dezvoltarea companiei și a platformei de dezvoltare proprii grupului. Acest lucru este evident în recenta reprezentare foarte sumbră IOS 7, care este mai mult ca un joc de catch-up pentru Android decât prezentarea noului sistem de operare.
De fapt, am menționat la tine sunt motivele-cheie care, în opinia mea, Google oferă un avantaj imens față de concurenții lor, bine, rolul principal în această cursă aparține tuturor Android preferate.