40 idei de cadouri pentru prieteni din România, străini - blocaj Fig

Recent, în curs de pregătire pentru următoarea călătorie, am cerut abonaților săi să instagrame care pot da prieteni străini și rude. idei cool au fost atât de multe încât unul - precum și a tot ceea ce a avut loc la mine și ceea ce este oferit pe Internet - a dezvoltat post. Aici puteti gasi idei de cadouri din Rusia, cu dragoste pentru diferite vârste, situații diferite și diferite țări.

Cadouri comestibile și dulciuri

În opinia noastră, darul cel mai adecvat și simplu. În primul rând, produsele alimentare este mult despre țara din care a adus - spre deliciul iubitorilor să-și lărgească orizonturile. În al doilea rând, produsele alimentare, în orice caz, să fie utilă și nu va minți ani de colector de praf inutile. În al treilea rând, nu trebuie să raft creierele lor peste costul - cadouri comestibile pot fi cumpărate la un preț absolut rezonabil. Ce poate fi?

• Arsenyevsky bomboane - foarte gustoase și vândute în aproape orice hypermarket, în plus față de mere tradițional este de afine si coacaze negre.

Probabilitatea nu este acolo cu un cadou în formă de accesorii de îmbrăcăminte, desigur, mai mare. Dar, pe de altă parte - o masă mâncat „și FISO“, ca profesorul meu de limba turcă. Și hainele vor fi decorarea, cald și încântare pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru bucătărie și acasă

Acest tip de cadouri cred că este, de asemenea, foarte potrivit - nu se tem judeca greșit dimensiunea și stilul care va servi mult timp cu fidelitate.

• vasa din sticla, pictat modelele noastre tradiționale - Khokhloma, Gzhel, Palekh, pictura Zhostovo. Acesta poate fi orice: linguri, boluri, farfurii, placi de taiere, tăvi, vaze și alte elemente pe care le va spune o fantezie.
  • Juniper sprijină sub cald
  • vase de lut pentru copt în cuptor (puteți oferi preferate cartofi reteta tocana cu carne - pentru mine este gustul copilăriei, și cina bunicii mele)
  • Set porțelan Imperial (de exemplu, cum ar fi producerea de nostru Leningrad Fabrica de porțelan). Sunt sigur că toată lumea a văzut legendarul model „net Cobalt“ - vă pot spune încă prieteni străini că acest model simbolizează spoturi luminoase lumini și benzi de hârtie care sunt lipite la locuitorii din fereastra asediat Leningrad, care nu a fost crăpat de explozii.

• fete de masa lenjerie de pat și prosoape cu modelele noastre tradiționale
  • Berestyanaya tacamuri (de exemplu, o scoarță de mesteacăn tueski poate stoca zahăr, sare, ciuperci uscate, fructe uscate, cereale, și așa mai departe)
  • ochelari cu lentile groase în montagne frumoase, cu modele de la început părea ciudat să-mi învechite și ideea lor, dar apoi am citit că ei pot multumi pe cei care se simt romantismul trenurilor și vrea să conducă toată România pe calea ferată Trans-Siberian.
  • Samovar - nu darul cel mai uimitor (începe de la 7000 de ruble), dar 100% este asociat cu România. De fapt Fun: Cuvântul „samovar“ unul dintre puținele cuvinte pe care au trecut de la limba română în limba turcă (înseamnă semaver fierbător de apă corespunzătoare pentru ceai berii).

Suveniruri pentru trup si suflet

• Set pentru o baie. Pentru a se potrivi cu toată lumea care iubește procedurile de apă chiar și în baie. Mătura Eu cu siguranță nu propun să dea, dar de curățare, set de uleiuri esențiale de molid si cedru, săpun manual poate da.
  • Matryoshka - și salut din nou, banală, dar ideea dreapta: niciodată văzut un străin, indiferent față de Matryoshka. Ca un prieten de-al meu care transporta păpuși cuibărit este, patria sa, este darul foarte economic: tras toate păpuși unul de altul - a dat întreaga familie mare :)
  • Carte cu ilustrații frumoase - de pictura, orașul, ghiduri costum colorate sau cărți de bucate dedicate bucătăria rusă. Și, vă puteți uita pentru piesa ta preferată în limba țării în care darul va merge.
  • Calendare cu fotografii frumoase ale orașului și țara (sezonalitatea pare rău, le-au pronunțat). Ca o opțiune - puzzle cu unul dintre aceste tipuri.
  • cutii pictate
imagine aici
  • Doll Maker pe - Trebuie să recunosc, au un aspect bun dragut (? Nu doresc să dea Baba Yaga, dreapta)
  • păpușă de porțelan - Oh, aceste fete, gene lungi, un fard de obraz, păr blând și pălării cu flori! Cred că înțelegi ce am să-i respirație inegală :) Există păpuși frumoase în costume tradiționale - cel mai important, nu uitați să ambalaj în mod corespunzător, acestea sunt foarte fragile.

Imaginea principal post-brosa cu Matryoshka luat.

Aș fi bucuros dacă postul vă va ajuta în căutarea dificilă sau vin peste o idee rece, care apoi se va multumi prieteni străini sau rude.

Citește mai mult pe acest subiect

articole similare