1. Pedeapsa fizică
Assault - o modalitate foarte bună de a provoca un copil un sentiment de frică și de umilire (și mai în vârstă copilul, cu atât mai mare protestul intern a cauzat astfel de metode). Formula educațională „se teme de - aceasta înseamnă respect“ și sfidează orice logică „plesnesc, să nu urle“ adecvat în cazul în care o relație armonioasă cu copilul nu este inclusă în planurile părinților.
2. Numirea unui copil responsabil pentru propria lor educație
Cea mai bună metodă pentru a arăta un copil care este factorii de decizie - problemele clasice: „Ce sunt eu să fac cu tine“, „Când începe să asculte?“, „Tu ca bataia?“. Părinții nu ar trebui să fie surprins în cazul în care copilul se gaseste responsabil pentru alte domenii ale vieții lor.
3. inchinau copilului
Copilul a înțeles modul în care părinții aleg o linie dură de conduită cu el, să fie selectate în conversații pe teme controversate tonuri apologetice - asta e sigur da-i știe cine e responsabil.
În cazul în care obiectivul părinților este de a aduce sentimentul de insecuritate sau de dorința de a le (părinții) proteja de bolile vieții unui copil, ei au de multe ori să se plâng de viața lui și multe provocări sale. Întrebări de genul „Cum să trăiască?“ Va da copilul să înțeleagă că poziția alfa în familie este liber.
5. acuzație problemelor sale copilului
Puteți merge mai departe, declarând copilul că problemele și dificultățile pe care este vinovat, pentru că este pentru el mama sacrificat cariera, iar tatăl meu nu a fost în măsură să salvați pentru o mașină. Pentru a „termina“ cu siguranță, vă pot spune un copil care ar fi mai bine decât el tot nu a fost pe pământ.
Șantaja copilul poate fi modest: „Nu supărat pe mama mea, capul doare“, și este posibil și într-un mod mare, care nu vor cruța amenințări sofisticate, „Asta va primi comprimate beat și mor, și tu, copiii nerecunoscători, nu vin la urma!“. Principalul lucru este de a alege un punct slab la care doriți să împingă.
sentimentele 7. Amortizare copilului
Expresii standard deranjamente copilului, cum ar fi: „Nu fi tulburat din cauza prostii“, „Cineva este de 100 de ori mai rău decât tine“, precum și respingerea temperamentul său rău - o modalitate foarte bună de a face să înțeleagă că sentimentele lui nu contează și nimeni nu este interesat. În mărturia copilului, în alte situații, în acest caz, părinții ar trebui să nu conta.
8. Deception, ipocrizie, promisiuni neîndeplinite
Sinceritatea cu copilul tau - atât în detaliile (de exemplu, cât timp trebuie să aștepte până când mama sau tata eliberat din cazuri), precum și în materie de viață (cum ar fi - „De unde vin copiii?“) - va contribui la crearea unei relații de încredere cu copilul. În cazul în care părinții nu și-au stabilit această sarcină, cu privire la caracterul lor moral în ochii unui copil nu poate deosebit de îngrijire pentru.
9. Incapacitatea de a recunoaște propriile greșeli
Incapacitatea de a-mi cer scuze sau să justifice dorința lor este întotdeauna faptele cele mai rușinoase arată că omul nu va încă suficient de maturizat și dezvoltat ca o persoană. Părinții ar trebui să ia această metodă în funcțiune în cazul în care doresc să arate copilul imaturității lor în această chestiune.
10. Invazia vieții private a copilului
11. Obsesie cu succese externe
În cazul în care părinții nu vor să accepte și să iubească copilul ca el sau ea este, ele pot fi puse în siguranță succesele externe (de exemplu, școli sau clase realizare în secțiunea de sport) de mai sus sentimentele sale. Acesta este un mod sigur de a se asigura că se dezvolta cel mai bun persoană cu o singură minte, și în cel mai rău - un oportunist. om fericit? Acest lucru este la fel de norocos.
12. Observați copilul pe răsfățat lui
Părinții trebuie să spună de multe ori copilul că a fost prea rasfatata de atenție excesivă, cadouri, dacă doriți să provoace un sentiment de vinovăție. Chiar dacă banii în familie e în regulă, nu strică să reamintească copilului, „Vom oferi, printre altele, și nu există nici o astfel de“, care evoca cu siguranță un sentiment de iritare.
13. cereri contradictorii privind copilul
Asigurați-vă un copil începe să se îndoiască că este posibil să se încredințeze educația părinților lor, ajuta la cererile conflictuale ale comportamentului și incoerențe sale în interdicțiile și pedepsele. Cel mai bun din toate, în cazul în care cerințele de mama și tata sunt contradictorii.
14. democrația excesivă în a face cu un copil
Pentru a crea o situație paradoxală în care impresia unui copil care are o prietena, iar mama nu este, aveți nevoie pentru a discuta cu el mai des probleme pentru adulți, bârfe despre alți adulți pentru a discuta despre relația lor cu partenerul lor.
15. Pierderea controlului asupra
Ridica vocea, lăcrimarea mânia lui asupra populației, isteric - ce-i drept moduri de a arăta copilul dumneavoastră slăbiciune și inconsistența. Da, părinții sunt oameni, au dreptul de a emoțiilor negative, dar în cazul în care nu au scopul de a învăța copilul să controleze furia lui, aceleasi emotii de echilibru la nimic.
16. Consumul de alcool și fumatul
O modalitate buna de a scoate în evidență în fața unui copil într-o lumină negativă - alcool. Bea până la delir tremens suficient de copil opțional, și că părintele va veni la el și spune slurred inconsecvent ca ea îl iubește. În cazul în care conflictul cu ei înșiși, spunându-un copil: „Eu recunosc că bei / fum - ucide“, neîncredere oferit părinților.
atitudini 17. părinților la finanțele
Plângerile cu privire la lipsa de fonduri, incapacitatea de a le gestiona cu înțelepciune, da copilul să înțeleagă că părinții - nu este o astfel de spate de încredere, așa cum ar dori să se gândească. În cazul în care părinții stabilit pentru a provoca un copil un sentiment de teamă și neputință, nu ar trebui să ne uităm cu privire la întrebarea „Ce vom trăi?“ Și „Ce vom mânca?“.
18. Incapacitatea de a construi relații cu soțul
Copiii nu ușor trece printr-o relație dificilă în familie. Certurile dintre părinți provoca frica, un sentiment de neputință. Pentru a lipsi definitiv concepția familiei copilului ca un refugiu liniștit, ar trebui să se implice activ în conflict, pentru a vorbi despre modificările soția lui și forțat să ia partea cuiva.
19. Trecerea responsabilitatea celuilalt părinte
Pentru a arăta copilul în familie, care nu rezolvă nimic, de multe ori trimite-l la celălalt părinte cu cuvintele: „Întrebați mama / tata.“
20. Incapacitatea de a spune oamenilor „nu“
Incapacitatea de a spune „nu“, pentru alții sau pentru copil, precum și situațiile în care părinții nu doresc sau nu pot rezista circumstanțele (locul de muncă neiubit, care nu este curajul de a schimba, și viața cu neiubit / băut / atacant soț; fața pasovanie de dificultăți, incapacitatea de a lupta înapoi mârlan ), - o armă bună pentru părinții care nu doresc să dea copilului un sprijin de încredere sens.
21. Du-te la conflictul din partea celuilalt
22. Aducerea alții la educarea copilului
Plângerile despre copilul în jurul sau în alt mod, pentru a discuta copilul în fața lui, ridiculizare, chiar și ca o glumă - o modalitate foarte bună de a umili nu numai copilul, dar, de asemenea, ei înșiși în ochii lui.
Foto Lidii Yablonskoy
Dacă observați o greșeală în text, vă rugăm să-l selectați și apăsați Shift + Enter, sau acest link. pentru a ne anunța.
Ponderea în sociale. crearea de rețele

Acesta a fost mult timp chinuit de această întrebare. Este clar că familiile de băut, copiii nu simt sprijinul adulților. Dar dacă o familie normală, adecvată, bea numai în zilele de sărbătoare și nu fără sens, ci să se relaxeze, acum, „beat? - în spatele roții nu sta jos“ Și în cazul în care copilul are nevoie de îngrijire (chiar și cu un strat gros de a colecta de fapt, creierul într-un pumn, pentru a schimba cu succes scutec sau pentru a evalua gradul de terci de goryachesti pe care le propune să-l)? Sau de băut, pentru a evita copilul, chiar dacă el vine la tine el? Nu ar fi aceasta mai multe leziuni?
Am două treimi din elementele. În discuție în capul meu se învârte, „Ce, apoi vorbesc cu acești copii?“
De exemplu, sunt însărcinată și am nevoie să se odihnească în timpul zilei. Cum nu poți spune fiica ei: „Te rog, sunt obosit, am nevoie să dorm, nu fac un zgomot.“
Vino ce să spun, atunci când un copil este de 101 de ori cere să cumpere bomboane / tort? Eu spun că nu pot cumpăra prăjituri în fiecare zi, pentru că nu există bani.
Numai articuleze sentimentele sale și să fie tăcut? Copilul găsește motive în 1000 și vor fi tăiate, în timp ce eu nu voi spune: „Ți-am spus deja!“
Panta, te rog, ca să spună ceva?