O femeie incredibil de frumoasă, una dintre cele mai faimoase actrițe din lume, incredibil de mama grijulie și soție, ambasador ONU - Andzhelina Dzholi a devenit un adevarat simbol al feminitatii, puterea de spirit și bunătate.
Viața ei nu a fost întotdeauna așa: Angelina tineret însoțite de hobby-uri periculoase, droguri, relații și racheta de lumină. Dar poate că este mulțumită acestor teste, ea a învățat să aprecieze bunătatea, compasiunea și iubirea, iar acum predă întreaga lume.
Rapoartele Day.Az cu referire la Marketium este pentru tine 20 de referințe bibliografice Angelina Jolie a umplut înțelepciunea ei uimitoare.
Crazy Dragostea este rapid, dragoste între două nebun - niciodată!
Când faci ceva pentru alții din inimă, fără a aștepta recunoștință, cineva scrie în cartea de soarta, și trimite fericirea de care nici măcar nu au visat.
Relația ar trebui să se acorde o mare libertate a omului însuși a dorit să viziteze mai des lângă tine. Iubirea - este atunci când nu dețin o persoană și să dea întotdeauna alegerea potrivită.
Ideile noastre despre cum ar trebui sa fie ne-a împiedicat ca lucrurile să se bucure de modul în care totul este.
Iubirea - este atunci când dai, și doriți să dea mai mult.
Pasiunea - este atunci când luați, și doriți să luați mai mult.
Când cineva te iubește, și atunci când faci pe cineva fericit, începe brusc să se simtă cea mai frumoasă persoană din lume.
Nu contează cât de puternic sau o femeie, ea este în așteptare pentru un om mai puternic decât el însuși. Și nu a limitat libertatea ei, pentru a-i da dreptul de a fi slab.
Îmi place să crească în sus, pentru a deveni un matur și, prin urmare, sensibil. Toate evenimentele care au loc în viața mea, eu acum percep mai ușor.
Am nevoie de un om puternic, impecabil puternic în fiecare sens, și că el a fost singura slăbiciune - Eu sunt.
Copii - aceasta este slăbiciunea noastră și puterea noastră. Nici nu se poate imagina ce se va întâmpla cu mine dacă cineva de la ei că se va întâmpla ceva. Me poate vorbi și scrie lucrurile cele mai îngrozitoare, dar dacă voi fi acasă și de a vedea copiii, ei se simt dragoste, mă simt ca o persoană foarte importantă în lume.
Iubirea - este atunci când doresc tuturor cei mai buni oameni te iubesc, când ai pus interesele și bunăstarea de mai sus propriu, întotdeauna.
Nu ai nevoie să te uiți pentru cei vinovați, trebuie să trăiești fără a provoca durere pentru oricine, nu judeca alte persoane, și să fie absolut gratuit.
Întotdeauna am crezut că m-am uitat ca o păpușă prost, cu o gură uriașă și părul cu cărare la mijloc. De-a lungul timpului, vei crește și îți dai seama că toate lucrurile în sine trebuie să fie luate. Și apoi te sărut iubita lui și de a înțelege de ce aceste buze.
Nu regret nimic. N-am regretat. Și eu nu cred în regretă fertilitatea. În timp ce ești rău, ești rușine de tine. În timp ce rușine - ești într-o cușcă.
Noi iubim pe cineva nu pentru că sa întâlnit în cele din urmă ideal, ci pentru că l-au văzut pe cineva în imperfectă.
Mă gândesc la moarte mai mult decât alte persoane, este, probabil, pentru că îmi place viața mai mult decât o fac.
El trăiește sentimente, și se simt inima - cel mai bine este ca persoana este capabil.
Uneori cred că soțul meu - atât de uimitoare, încât nu știu de ce e cu mine. Nu știu dacă sunt destul de bun. Dar dacă am să-l facă fericit, atunci e - tot ce vreau să fiu.
Nu am o mulțime de prieteni apropiați cu care am putut pootkrovennichat. De aceea, solitude - interlocutorul uneori prea demn.
Ceea ce este important nu este cel care a fost cu tine de la început, iar cel care va fi cu voi până la sfârșitul anului.