14 idei privind decorarea mașini de plantat și ghivece de flori, ideile mele pentru grădină și grădină

14 idei privind decorarea mașini de plantat și ghivece de flori, ideile mele pentru grădină și grădină

Pentru mulți dintre noi obișnuit - o masă incredibilă. Noi toți vrem să facem pentru ei înșiși. Ceva, undeva, pentru a decora, pentru a aduce sufletul în produs din magazin. Astăzi vă voi arăta cum puteți decora ghivece de flori. Luați în considerare decorul de lemn, piatră, și bulboase decor extravagant.

ghivece Swan cu mâinile lor

masini de plantat Swan cu mâinile lor

Pentru a face o astfel de plantat minunat lebădă cu mâinile, veți avea nevoie de accesorii, recipient din plastic - o sticla de cinci litri și gips. Acoperit cu sticla ipsos montură de prindere, se introduce firul la gât. Apoi, trece din nou ipsos pentru alte bandaje gât folie și re gips tencuit. In finala, trage cioc și ochii o lebada.

vase de decor cu pietricele

Toți au fost pe mare, să efectueze pietricele mare. Este atât de frumos - de mers pe jos de-a lungul plajei și de a colecta pietre în pantă. Ca rezultat, vom colecta și stoca la domiciliu într-o cămară. Deci, e timpul pentru a obține aprovizionarea dumneavoastră! Vom decora ghivece de flori cu pietricele.

Acest lucru este foarte laborioasă, necesită o anumită perseverență. Dar, după ce zadekoriruete prima oală nu va fi capabil să se oprească, vă garantez!

Să ne mai multe detalii despre tehnologia de procesare de vase. Înainte de a monta oala să fie tratat cu șmirghel. Apoi, la suprafața stripat, se aplica un strat subțire de adeziv.

Asigurați-vă că, accidente vasculare cerebrale mari, în special nu a înaspri, trebuie doar să se aplice cu îndrăzneală lipici la perete oală. Mai mult, lăsați primul strat pentru a apuca și apoi peste promazhte un alt strat de adeziv, se poate răspândi mai dens.

Și aici este o altă opțiune. Este nevoie de toate aceeași pietricica, oală dreptunghiulară și adezivul pentru gresie. Această opțiune este mai complicată, dar, de asemenea, sub puterile oricărui proprietar. Într-un caz extrem, vă poate aduce la oameni de afaceri.

Pentru a lucra pietricele necesare în două culori pentru a crea un model. De asemenea, încercați să ridica pietricelelor de aproximativ aceeași mărime ca modelul nu ar pleca.

ghiveci de flori Decor cu pietre

Decor glastră

Cele mai multe ghiveci de flori obișnuite sau o galeata poate transforma - decorul va dura doar o jumătate de oră, dar în cele din urmă veți obține o opțiune de frumos original, pentru flori.

Ghiveci decor idee

Pietrele, vom pune pe adezivul, este convenabil și în condiții de siguranță - nu cad.

Fotografie decor glastră

După aplicarea stratului de adeziv necesitatea de a vânt oală rețeaua de ranforsare, acesta este deja fixat pietre pentru decor.

Decorarea un ghiveci de flori cu pietre

Stoarceți excesul de adeziv elimina burete și da produsul nostru pentru a apuca.

Decor cu un ghiveci de flori mozaic de pietre

Ca rezultat, vom obține acest lucru un astfel de vas frumos de flori, cu decor de mozaicuri de piatră.

masini de plantat Decor lamezitom

Ghivece pot decora, de asemenea, lamezitom este o piatra care sparge farfurii plate. Puteți achiziționa pietre mici Impaled și a trece imediat la decorarea oală.

Vasele pot fi plantate unele plante ornamentale cu frunze căzătoare. Plante cu flori ar trebui să fie evitată, deoarece în acest caz, frumusețea potului ar merge în umbre. De altfel, aceste vase vor arata plante mari și fără, pe cont propriu, ca elemente decorative.

ghivece decorare zheypa din lemn

Și următoarea versiune de decorare stradă Ghiveci din rădăcini de lemn. De multe ori mersul pe jos în pădure, vom vedea rădăcini bizare situată în jurul și de a atrage atentia cu formele lor neobișnuite. Mai ales o mulțime de rădăcini în turbării. Și doar în locurile unde există molid si pin.

Au nevoie de ajutor pentru bărbați - trebuie să pregătească și să taie în rădăcini lungimi scurte, curățate de murdărie și pieilor. Apoi se prepară vase - șlefuite și amorsate cu adeziv.

Atașați bucăți de lemn pot fi unele model, un cap la cap sau tur. Puteți lipi în formă de solzi de pește, dar acest lucru se face cel mai bine cu coaja. Scoarță, de altfel, de asemenea, poate fi folosit pentru decorarea!

Ideal coaja de pin - este gros, texturate. După lipirea bucăți de lemn și de scoarță de copac și a recomandat tratat cu lac pentru lemn.

Decor ramuri de plantat

Iată un exemplu de modul în care puteți utiliza crengi subțiri în decorarea ghivecelor. Primiți un cuib floral atractiv. Se taie în tije scurte crengi uscate.

Fit pentru a încerca să le taie, astfel încât acestea au fost aproximativ aceeași lungime - deci va fi mai ușor, „cuib“. În continuare, va trebui să picteze gol în unele de culoare. Cel mai bine este de a lua vopsea pictura acrilic.

Odată vopseaua este uscată, sub formă de cuib de bastoane. Elementele de design Bond recomanda pistol de lipit.

Decorul original, ghivece de plante bulboase

exemplu original de decorare oală am văzut la un producător olandez. El folosește aruncate bulbi de lalele decor! Un om se usuca becuri defecte și le lipește la un vas de plastic.

Se pare vaza foarte original și unic de lalele. Se pare foarte colorat! Desigur, nu fiecare dintre noi este la îndemână bulbi de lalele atât de rău. Mai degrabă, este pur și simplu un exemplu pentru a fi admirat ...

Mai multe despre acest subiect

articole similare