11 întrebări despre Cristiano Ronaldo, care va vorbi despre toate! Acasă - toate

11 întrebări despre Cristiano Ronaldo, care va vorbi despre toate! Acasă - toate

Ronaldo este probabil din cauza stereotipurilor, multi cred ca un nonconformist, dar el aproape întotdeauna dispus să împartă mingea cu partenerii. El nu este un tip lacom, dar scorurile extra-terestru, cosmică mult. 598 goluri în cariera sa, pentru a fi exact. Dintre contemporanii săi doar Messi poate concura cu el.

Se spune că, în ultimii ani în lumea fotbalului este în plină expansiune eră de Leo Messi. Acest lucru poate deranja pe nimeni, nu Cristiano. În mijlocul unei cariere argentiniene străin Ronaldo a câștigat în liniște patru „Balonul de Aur“ (premiul pentru cel mai bun jucător al lumii), și totul se duce la faptul că în acest an el va primi premiul cincea.

este perceput ocazional acum, iar acest lucru realizările răcoarea Ronaldo putem evalua doar câțiva ani.

El a fost deja de 32 de ani. Nu afectează?

Afectează întotdeauna, dar numai în cazul în care numele atlet nu este Cristiano Ronaldo.

Ronaldo foarte, foarte mult timp pentru a forma lor fizică: el este obsedat de longevitate de sport. Cristiano a început cariera ca subtil, dar al naibii de tip punct de vedere tehnic - atunci este în sala de sport și sa transformat într-un atlet restante de mai mulți ani.

Începând cu vara anului trecut, Cristiano din nou pentru a se reface. Dieta la ajutat să-și piardă 3 kg de masa musculara (de la 82 până la 79 kg), și facilitarea procesului de formare și jocuri omisiuni cu adversarii slabi permis Ronaldo să fie proaspăt în cele mai importante meciuri ale sezonului. Formatorul de „Real“ Zinedine Zidane chiar și tradus în centrul de atac portughez, eliberându-l de funcționare excesivă în jurul valorii de pe aripa.

Din partea se pare că este egoist. Este adevărat?

Poate că într-o mai mare măsură acest lucru se aplică la stilul său de joc, chiar dacă această declarație poate fi contestată statistici. Atunci când Ronaldo a părăsit terenul de fotbal, nimeni nu vine în minte să-l acuza de egoism.

Ronaldo face tatuaje. Și nu doar pentru a menține frumusețea naturală a corpului. Faptul că Ronaldo - participant constant al programelor donatorilor.

Caritate - este al doilea nume este Ronaldo. Vara trecuta a transferat 275.000 de euro - toate premiu pentru victoria la Campionatul European - Fondul Childhood Cancer. În timpul carierei sale Cristiano a dat caritate mai mult de 10 milioane de euro. Printre sportivii este cea mai mare suma cheltuită pentru fapte bune.

„O mulțime de oameni mă văd pe teren, și cred că mă cunosc bine, atunci când, de fapt, nu știu nimic. Aici este, adevăratul eu. Sunt un om simplu, și eu sunt străin de simpatie. Încerc să aibă grijă de alte persoane, pentru a le ajuta. Și eu vreau să fac asta mulți, mulți, mulți ani“, - se pare că, după aceste cuvinte, Ronaldo poate minimiza vorbi despre egoism.

El este leneș sau un dependent de muncă?

Un an în urmă, Ronaldo accidenteaza hamstring. În timp ce liderul a fost de recuperare, „Real“, cu mare dificultate extras victorie în campionatul Spaniei și folosească împuns cu „Manchester City“, în semifinalele Ligii Campionilor.

Văzând cât de greu parteneri, Ronaldo a decis să se întoarcă în câmpul de mai devreme decât era planificat. Pentru a accelera reabilitarea Cristiano nu a cerut medicilor regulate la Madrid „Real“, și cel mai bun fizioterapeut Spania Joaquin Juan. Clase - dimineața lucra la sala de sport și de jogging, și apoi altul și sesiunea de seară în sala - au avut loc timp de sase ore pe zi. Seara sa încheiat cu o baie de 20-minutynym în piscină.

Acest lucru a ajutat obositor Ronaldo înapoi pe teren la un meci de întoarcere cu „Manchester City“, care este „Real“ a câștigat. Curând, „Madrid“ și a luat 11 Cupa a Ligii Campionilor.

Câți bani are?

Ce face Ronaldo in afara de fotbal?

Cele mai multe proiecte la scară largă Ronaldo - un muzeu în insula sa natală din Madeira și lanțului hotelier (Madrid, Madeira, Lisabona, New York), deschis în cadrul unui program comun cu hotelurile Pestana. Ronaldo a pus în industria hotelieră și de 37 de milioane de euro a fost de 50%, miza în proiect. „Acesta este cel mai mare proiect de afaceri din viața mea, o investiție într-o nouă industrie pentru mine. Scopul principal - îngrijirea cu privire la viitorul familiei mele ".

El este singur sau nu?

A doua femeie proeminent în viața lui Ronaldo - Dzhordzhina Rodriges. Ea nu are nici o legătură cu modelare de afaceri, filme sau muzică. Aceasta este o fată obișnuită dintr-un mic oraș spaniol de Jaca, unde a lucrat vânzător în showroom-ul Gucci. După ce a ajuns să lucreze la spectacol Dolce & Gabbana, unde sa întâlnit cu Ronaldo.

O pereche de destul de amuzant pentru a ascunde relația: de exemplu, la Disneyland Ronaldo a fost expus în ciuda peruca, ochelari de soare și o capotă. În mod oficial, ca fata Ronaldu Dzhordzhina a fost prezentat la prezentarea finală a ceremoniei „Balonul de Aur“.

De unde a luat copilul? Ce face el?

„Nici o problemă pentru mine, că copilul este adus fără participarea unei mame, - a spus Ronaldo. - Mulți copii din lume sunt în creștere, pentru că cazul fără o mamă sau tată că ei mor. Cristiano Jr. au un tată, un tată incredibil. El are o bunică. Orice altceva - prea personale pentru a vorbi despre ea în mod public ".

Dar noi știm că în curând un jucător de familie de recrutare. O altă mamă surogat îl poartă gemeni.

Ce mașinile lui?

Contul merge pe scoruri.

Ronaldo prima mașină cumpărată în 19 ani, când a jucat pentru „Manchester United“. Acesta a fost Mercedes-Benz C-Class Sport Coupe, care este încă ținut în garaj imens. A doua a fost o altă clasă Mercedes C220 CDI. Ronaldo a cumpărat lui după prima, dar atunci când vă deplasați la Madrid vândut.

În același an, pentru prima „Balonul de Aur“ Ronaldo a venit la Audi Q7. Curând plictisit de mașini în roșu, Cristiano a condus în garaj Ferrari F430. După câțiva ani, cartierul a fost parcat și exclusiv Ferrari 599 GTO.

Mutarea la Madrid, Ronaldo a declarat că achiziționarea de Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Ibid Cristiano cumparat suedez Koenigsegg, capabil sa zboare la o viteză de 402 kilometri pe oră. Astfel de mașini de doar 30 de bucăți din lume.

Ronaldo apoi mi-am amintit că el nu a avut atât de multe concerte. Corect această neînțelegere a fost numit Maserati GranCabrio. Următorul concert a fost solidă Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe pentru 410.000 de lire sterline - de drum, mașina preferată a lui Beckham.

Cel mai bun cadou pentru a 27-a aniversare a lui Ronaldo a făcut el însuși: un cadou este numit Lamborghini Aventador LP 700-4. Victorie la Euro Cristiano a declarat cumparat Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport pentru 1.7 milioane $.

În timp ce, de obicei, rochii?

Style - este în spatele ceea ce ceasuri maniacal Ronaldo. Cel mai adesea, portughezii pot fi văzute în casual-lucrurile cu logo-urile de branduri renumite. La ocazii formale Cristiano poartă smochinguri - întotdeauna strict pe figură. ceasuri de moda, curele, și chiar cercei cu diamante - este ceva ce poate fi studiat timp de zile și săptămâni între funde lui din instagrame.

Uneori Ronaldo îmbrăcat lejer subliniat: blugi decolorati, cămașă butoane untucked, descheiată descheiată încuietori cu fermoar. În moda că experții au criticat fără milă jucător. El merge mai ales pentru dragostea de pantofi sport de mare, oferindu-i imaginea unui adolescent, și un amestec de stiluri care ar conduce sus „teză de moda“ nebun.

El are cel mai faimos și colorat coafura?

Cu trecerea la Madrid „Real“ Cristiano a refuzat vopsire și zulufi ridicole - a început să arate mult mai impresionant, și coafura lui fanii copiat. Box, poluboks, temple, canadiene si gel de ras cu efectul de păr umed a făcut Ronaldo pictograma de coafură.

Că el vorbește despre stilul?

„Cel mai important lucru - să poarte ceea ce simți încrezător, - spune Cristiano. - Pune pe ea ce iti place, nu ceea ce dictează moda. Încerc să rămână sincer cu tine însuți. Desigur, stilul meu se schimbă și îmbunătățirea odată cu vârsta, dar gustul rămâne aceeași.

Pentru mine este o calitate foarte importantă. Îmi plac lucrurile bune cusute din materiale diferite. Când mă îmbrac în dimineața, vreau să fiu tot ce mi-a dat un sentiment de confort. - de la primul la ultimul "

articole similare