Mulți mnya din jur întreabă: „Cum ai timp să faci, dar, de asemenea, pentru a menține magazin? Ai copii mici. Da, încă mai trăiesc în sat, ferma si gradina comportându-.
- Nu am timp! Locuiesc creativitate, magazine! Este un stil de viață! La urma urmei, există oameni care spun: „! Dancing - viața mea“, „! Sport - totul pentru mine“, „Călătorind - un stil de viață!“ Deci, eu lucrez - este un stil de viață. Nu numai a mea, ci și copiii, soțul ei, părinții mei, frați, surori, bunica și bunicul, și uneori chiar vecinii
După ce am intrat în corabie cu numele de „creativitate“ și a înotat departe.
1 secretul succesului - creativitatea ca mod de viață, toți au cufundat, în aer, ca un polen invizibil! Și cred că - acesta este cel mai important secret. La urma urmei, atunci când respiri creativitatea, în timp ce arde, toate următoarele elemente - este doar a ajunge la pașii pe care urmează din acest punct. O astfel de acțiune mecanică. Nu este complicat. Cel mai important lucru de a face treptat, încetul cu încetul.

2 secret al succesului - adăugarea de noi lucrări. Pentru mine este cel mai eficient mod de a atrage pokupateley.V săptămâni adăuga până la 20 de locuri de muncă. Dacă nu adăugați toamna vânzări. Inutil a însemnat un card de club cu cel puțin 100 de locuri. Există diferite tipuri de creativitate, ritm de muncă diferit. Nu cumpărați doar o hartă pentru 100 sau chiar 200 de lucrări. Puțin câte puțin timp de 2-3 luni, se lasă la acest nivel. Adăugarea de noi locuri de muncă - este un moment crucial, care este consumatoare de timp.
Desigur, puteți economisi timp făcând clic pe „copie“ la locul de muncă. În „magazinul meu“. Foarte util este un buton, care accelerează adăugarea unui nou loc de muncă. Ea păstrează totul, cu excepția fotografii. Rămâne doar ușor ajusta anumite cuvinte cheie, descriere, materiale și dimensiuni și adăugați o fotografie.
În descrierea de a scrie despre produs, ce poate fi purtat, în special prioritățile sale. Am indica faptul că puteți ridica kit-ul. De asemenea, prescrie că este întotdeauna deschis pentru comenzi, cu privire la faptul că se poate schimba ceva, a adăugat.

3 secretul succesului - cuvintele cheie. Personal, nu au suficiente locuri pentru 20 de chei. Am bucăți de 35. Și nu doar cuvinte cheie și cuvinte cheie de poziție cu care să străpungă primele linii de motor de căutare. Este mai bine să alegeți cuvinte cheie pentru a ajuta la „vordstate“ interogare Statistica. Am fost surprins de unele dintre cele mai populare cererile de a avea un număr mare de cereri. De exemplu, cuvântul cheie „decor de mână.“ Ei bine, n-aș fi venit cu o astfel de potrivire. O mulțime de cereri!
De asemenea, un punct important despre cuvintele cheie. Necesitatea de a rupe cererile în 3 tipuri:
a) popular, un număr foarte mare de cereri. De exemplu: „brățară din piele“ sau „cumpăra brățări de piele.“
b) Numărul mediu de interogări, prea populare, dar mai concret, de exemplu, prin adăugarea numele culorii. „Brățară roșie din piele“ sau, de exemplu, „brățara într-un stil nautic.“
c) cerere destul de rar, dar totuși el a scris, de exemplu, eu - „bratara talisman.“
4 secret al succesului - "Trio si culori." Cuvântul cheie în titlu, descrierea și cuvintele cheie. De asemenea, asigurați-vă că pentru a scrie culoarea lucrării în aceleași locuri. Este necesar nu numai pentru potențialii cumpărători, dar, de asemenea, să ia locul de muncă pentru colectarea.

5 secret al succesului - fotografie. Notă, nu primul și al doilea nu, chiar. A 5! Fotografii. Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face - fundal solid, lumina si fotografia fereastra Sutra ore de 10.00-11.00. Fără decoratiuni diverse și compoziție. Este ușor (dificil numai dacă elementele mari și de îmbrăcăminte, precum și un mic -obrezka de prelucrare foto, iluminat, eliminarea umbre inutile și praf).

6 secret al succesului - locul de muncă, locul de muncă, locul de muncă! Vrei să realizezi ceva? Va trebui să lucrăm. Nu am așteptați pentru muza ta! E o antrenat. Satul, a scos materialele, și de a crea! Ea vine în acest proces. Doriți să vă - întoarce capul și să acționeze! Întruchipeze ideile și planurile cele mai indraznete. În cazul în care nu șterse în mod eficient și un nou încercați!

c) Vânzări - un lucru bun, de asemenea, dacă găsiți un masterat decent cu care dețin o licitație. Acum trece printr-o mulțime de licitații de vânzare. Calitatea fotografiilor lor lame, oribile, 40-50 artiști o piață bazar pagină progruzhat lung care participă în mod direct. Deja merge neplăcut. Desigur, există câteva licitații decente - calitate, frumos, puternic. Pentru ei nu este rușine. Și pentru tot restul - rușine pe tine!
g) Crearea colecțiilor. Pentru a face o colecție bună, îmi petrec 2 ore! timp foarte rău. Desigur, o mare atunci când principalele scade, dar este rar. Personal, nu am de mult poate cineva mai mult. Dacă nu te superi timp, apoi merge mai departe pentru a cuceri colecțiile de artă!
e) Concursuri colecții! Ei bine, acest lucru este elementul meu! Imi place sa fac cadouri! Din moment ce am o problemă de colectare, voi face cele mai bune cadouri, iar oamenii cu lucrările mele vor fi colecții. De multe ori am început colecția mea în competiție a ajunge la casa! Multumeste-le! Într-adevăr, datorită creatorii colecțiilor vin la mine vânzare! Mai ales în cazul în care acestea cad de pe pagina principală a portalului. Pentru a concurenței de colectare a fost un succes, este necesar să se facă, împreună cu alți artiști. masterat Wishing pot fi întotdeauna găsite.

8 secret al succesului - de schimb. Cât de mult am frumusete namenyat cu maestrii! Atât de mult bucurie pe ambele părți! Eu, de asemenea, oferă de multe ori barter. Dispus să se schimbe, dacă vă place ceva. Este important să se cât mai repede posibil pentru a câștiga primele comentarii pentru a veni cumpărători. În timp ce nici o reputație, cel puțin 1-2 comentarii încă, lucrurile sunt strânse, sau mai degrabă nu merge deloc, cu excepția cazurilor speciale. Nu ezitați să scrie unul de altul pentru oferta de schimb. Nu este neapărat să fie un incepator! Chiar și meșteșugari cu experiență schimba cu bucurie dacă le place lucruri. Nu vă faceți griji, dacă a refuzat. Acest lucru se întâmplă în cele mai multe cazuri. Statisticile mele personale este un 7 din 10 eșecuri.
Este foarte important modul în care scrie o oferta pe bursa. Încercat diferite forme. Au existat reacții diferite. Dar pur și simplu nu vă sfătuiesc să scrie așa: „Bună, lasă-mă“ Și este mai bine să scrie: „Buna ziua! Olga, Mi-a placut foarte mult acest lucru, ea este ceva. Poate sunteți interesat de partajare? Am un așa-și-așa, și este gata să o cerere personală. Cu stimă, (nume). " În cazul în care o persoană este interesat de, el va spune că este interesat. Sau refuză anumite motive. Acesta nu este responsabil, probabil timid

9 Secretele de succes - comentarii și de calitate. Aceasta combinatie este foarte important. Fără calitate calitatea produsului nu va fi o recenzie! Mulți dintre cei care nu a făcut-o revizuire. Părăsesc prima revizuire, după ce unii oameni să-mi scrie ca răspuns la feedback-ul. Mulți oameni nu scrie. Apoi am scrie o cerere mesaj personal pentru a lăsa un comentariu. Deoarece este important pentru mine, este important să se stocheze pentru viitorii cumpărători. La acel moment o parte din comentarii de scris.
De asemenea, doresc să scrie aici, în cazul în care un cumpărător este nemulțumit de ceva. De exemplu, am avut câteva cazuri, care sunt brățări prea mici. Deși au trimis o dimensiune + I se adaugă 5 mm pe partea de sus a indemnizației. Eu nu dau vina cumpărătorului: „Aici le-am dat acești parametri. „I-am scris soluții, câteva opțiuni. Și acum chiar și mai multe elemente din pachetul adăuga că, dacă prelungi brățara. Și au existat cazuri de fapt, a crescut. Când vă ajuta pentru a rezolva problema cumpărătorului, acesta nu va lăsa doar un comentariu pozitiv. El are apoi pentru a cumpăra înapoi! Și totul este bine. În caz contrar, aveți un reziduu rămas, la fel ca sufletul a făcut, și tulburarea de cumpărător. Mai mult decât atât reputația ruinat și fără un client regulat stânga.

Calitatea trebuie să fie perfect! Nici un compromis! Nu este perfect - remake-ul, corect! Este mai bine să stea o oră în plus decât să nervii și să strice reputația, să nu mai vorbim de faptul că oamenii vor fi supărat. Am plătit bani atât de mult, și chiar de livrare, și apoi căsătoria.
Uneori, incepatori nu au suficiente cunoștințe, pentru că acest lucru se dovedește fiabile. Pentru a verifica acest lucru este necesar pentru a testa lucru. De exemplu, am verifica etanșeitatea de piatră și elemente de fixare. se agită cu fermitate brațul și întruchiparea unbuttoned. Un pic mai trage, poftă de mâncare. ace filate rândul său dublu, bucla nu este sărit din atașament. Precum și folosind inele duble. Le-am pus oriunde, astfel încât acestea nu sunt deconectate prin tragere, și a zburat prin fanta de blocare.
Vă sfătuiesc pe toți să testeze produsele lor în diferite moduri, pentru a fi siguri de fiabilitatea și calitatea. Desigur, fără fanatism, sensibil evaluarea produsului.

10 Secretul succesului - comunicarea cu clienții. De exemplu, eu întreb întotdeauna clienții lor cum au venit la magazinul meu. De obicei, aceasta este întreaga poveste, cum m-au găsit. Dar mulți oameni spun că eu sunt de răspuns doar mai rapid decât celălalt maestru. Deci, care scutură în cap și verifica e-mail în mod frecvent. De asemenea, întrebați clientul dacă au nevoie de un ambalaj frumos, poate la unele cadou celebrare. Cele mai multe dintre clienții vor aprecia preocuparea mea, a fost bine ca l-am întrebat, și nu doar vândute și la revedere! Am ambalaj întotdeauna prezentabilă (cu excepția cazului când este vorba de un sfârșit, și trimiterea de noi cutii de care nu mi-au ajuns încă).
Am informeze întotdeauna clienții. câte zile vin premisă. Odată ce clientul a refuzat, pentru că el a trebuit să livreze în 2-3 zile. Acesta este un punct foarte important.