10 Eroare critică la crearea imaginii unice

Toate fetele vor să arate elegant, la modă, să fie luminos și memorabil. Dar nu reușesc repere. Multe dintre ele permit greșelile tipice, creând un mod cu totul nou. Am identificat, probabil, cele mai frecvente dintre ele.

1. selectat greșit de culoare în rochie.

Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli atunci când cumpără haine. De regulă, cele mai multe fashioniste atunci când cumpără haine mai des ghidate de principiul - „cum ar fi / dislike“ sau „adecvat / nu este adecvat“. Ca urmare, alegerea nu este nuanțele lor, la fel de populare culori de moda in acest sezon. De exemplu, opt din zece femei cred că nevoile jumper-negru de garderoba lor, explicând această alegere populară fraza, „negru este totul.“ Cu toate acestea, este o greșeală profundă. Negru - nu este un panaceu. O umbră de îmbrăcăminte nepotrivită cu ușurință poate ceva care nu accentuează silueta, se poate face invers mult mai puțin expresiv și, în consecință, mai puțin atractivă. Pe fundalul sau a feței necorespunzătoare va părea dureros palid și plictisitoare, și întregul ten întregului - fără formă. Te-ai gândit vreodată despre faptul că 80% din timpul dumneavoastră purtați 20% dintre culorile care vi se potrivesc?

2.Stil potrivire incorect.

Unele munte - fashionista în dorința lui incontrolabil să iasă în evidență din masa gri și se aduce la persoana la fel de mult atenția altora ridica de multe ori haine care nu se încadrau în circumstanțele specifice ale vieții. De exemplu, pentru a participa la un interviu într-o companie mare, în cazul în care am introdus o anumită adresă de cod într-un mini-fusta sau purta o jachetă roșie cu paiete si decolteu prea adânc.

Cu toate că această probleme nu se termina aici. Multe dintre fetele cunosc deja lista stiluri principale. Și, în plus, unele dintre ele ridica migală pentru hainele ei pentru orice ocazie de viață sigură. Dar acest lucru nu este suficient. Pentru a fi cu adevărat atractivă și întotdeauna îmbrăcat la modă, cel mai important pentru a determina care stilul este al tau. Și creați deja în felul său unic și individual de dulap!

3. Nu este dreptul de a ridica dimensiunea haine.

Dorința de a fi întotdeauna subțire și frumusețe tonifiat nu nu lăsați unul dintre noi. Și spre marele meu regret, din păcate, nu toți oamenii sunt binecuvântați cu o siluetă perfectă. Deci, este destul de ciudat și, uneori amuzant sa ma uit la fetele și doamnele care au înfipt formele lor curbați în dimensiunea de haine, și, uneori, două dimensiuni mai mici decât a lui.

Există, de asemenea, cealaltă parte a monedei. Uneori, femeile spun contrariul, că hainele mai libere de tăiere pe ele, cu atât mai bine. Deși, toate designerii de moda spun că hainele largi, pe de altă parte, ruinarea figura ta. Aceasta adaugă doar vizuale vă suplimentare de cinci sau zece kilograme.

Este important să ne amintim, de îmbrăcăminte ar trebui să fie întotdeauna doar dimensiunea ta! Și nu mai puțin și nu mai mult.

4. Tendințe excesive imitație de moda.

Nu imita orbește chiar și zonele cele mai la modă! Uneori doamnelor, în urmărirea tendințelor modei și soluții de proiectare, care încearcă să cumpere totul la întâmplare tendințele modei și accesorii de la buticuri din apropiere. În acest moment, ei nu cred că dezordine dulap cu lucruri care nu pot fi relevante pentru ei. Deoarece stilul sau culoarea acestor lucruri nu se potrivește cu stilul și culoarea de cumpărători. Și chiar dacă într-adevăr doriți să cumpere cele mai la modă în acest sezon lucru, nu uita despre stilul tau, care nu ar arata ridicol. Acest lucru poate fi o risipă de bani în shuffle. La urma urmei, moda este nestatornic atât.

5. accesorii alese incorect.

Aceasta este o problemă reală a unui număr destul de mare de fete. Multe femei exagerează în mod clar cu accesorii. Uneori, combinand rochii lor brosa interesant, colier masiv și fete curea cred că va da un fel de originalitate tinutei sale. Ei nu-și dau seama că este calea opusă de a le face grele. Chiar și centura, poate strica toate impresia de rochie, în cazul în care este deplasată. Știu că spicuire mai bine decât bust.

6. Pantofi nu sunt potrivite pentru un stil.

Pantofi - aceasta este o altă legătură foarte „slab“ doar naiad. Șapte persoane din nelegat în primul rând să acorde o atenție la pantofi. Prin urmare, în mod incorect pereche de pantofi de potrivire poate ruina o prima impresie a întregii imagini. Ce greșeli se poate realiza atunci când aleg pantofii? Așa cum am înțeles, acest lucru nu este adevărat-ales umbra. Acesta poate da impresia că picioarele sunt separate de corp. Eroare poate fi, de asemenea, pantofi-fit dreapta care nu se potrivesc stilului dvs. și figura.

7. Amprentele selectate nu se potrivesc stilului.

De exemplu, rochia de leopard ar fi distractiv să se uite pentru fata - „Dandelion“.

8. paiete si strasuri neadecvate.

Cine poate rosti cuvântul glamour. Dar eu voi răspunde, vulgar și fără gust. Permiteți-mi să explic: strasuri, desigur, club de noapte bun. Dar, în cazul în care acestea sunt utilizate ca decor pentru articole de îmbrăcăminte în timpul zilei, nu este permisă.

Cu un pic de broderie mai complicat. Acesta poate fi comparat cu o brosa. Dacă broderia este aplicată pe întreaga haină sau se repetă în mod repetat, imaginați-vă că sunt fixate mai multe broșe simultan.

9. părul vâlvoi.

Lipsa de coafuri sunt privite neglijent. Sunt de acord că căpușă supraîncălzite și timpul nu sostrizhennye capete - este un dezastru! păr sănătos și bine îngrijit - este sarcina principală a fetelor.

10. Bright și seara make-up făcut în după-amiaza.

Unele femei, din cauza lipsei de luminozitate în felul său, încearcă să compenseze acest machiaj prea luminos. umbre luminoase, dermatograf, ruj Rouge și este prea mult prea mult - pentru timpul zilei. Acest machiaj tipa: Vreau sa, dar nu știu cum!

Suntem acum sortate cele mai frecvente greseli care permit fetele tot timpul. În ele te recunosti? De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că vă aflați într-o grabă tot timpul și nu ai timp. Generația noastră este purtat, astfel încât este convenabil și confortabil! Dar, cu toate astea, vrei ceva nou. Aș dori să se uite mereu elegant și să-și exprime unicitatea lor. Prin urmare, există erori cu detalii. Ai crede că de culoare la modă este selectat, stilul selectat și accesoriu la modă. Dar .... Nu comme il faut ... greșit ...

Sunteți probabil interesat de întrebarea ce să facă, ceea ce, pentru a evita astfel de erori?

Răspunsul este simplu. Pentru aceasta trebuie să învețe cum să aleagă, cumpere, uzura și se potrivesc cu fiecare alte lucruri.

Poti sa o faci singur sau cu ajutorul stilistilor și factorii de decizie de imagine. Primul mod, desigur, cele mai consumatoare de timp și necesită o mulțime de timp în căutarea de informații și de a învăța regulile de combinații și culori armonioase de potrivire de culori, texturi, imprimeuri, și se taie de haine si accesorii, principalele tendințe stilistice în îmbrăcăminte.

10 Eroare critică la crearea imaginii unice

articole similare