1. În plus față de citări, nu avem nimic. Limba noastră - sistem citate. (Om obosit Utopia)
2. Fiecare în propria sa imaginează paradisul mi se părea că biblioteca din copilărie. (Prefață la catalogul expoziției de cărți spaniole)
3. Adevărul este că nimeni nu ne poate răni, cu excepția rudelor și a iubit foarte mult. (Prefață la cartea „Elogiu umbre“)
4. Terenul pe care trăim - este doar o greșeală, parodie stângace. Oglinzi și procreare sunt dezgustătoare, pentru extinderea și fortifiant eroarea. (Istoria lumii josnicie)
5. Un sentiment de prietenie nu mai puțin misterioasă decât iubirea, sau orice altă imagine a haosului care se numește viață. Uneori cred că singurul lucru care nu este un sentiment de mister - aceasta este fericirea, deoarece este închis pe sine. (Nedemni)
6. Singurul lucru care se întâmplă cu adevărat - aceasta este ceea ce se întâmplă cu mine. (Gradina bifurcare căi)
7. spune la revedere unul de altul - asa ca nu accepta despărțiri și cred că astăzi vom juca doar în separarea, dar mâine mă voi vedea din nou. (Delia Elena San Marco)
8. Sfatul meu pentru tine: nu merg în bucla din cauza a ceea ce spun oamenii, și din cauza femeii pe care nu mai doriți. (Istoria Rosendo Juárez)
9. Fericiți ierta pe cei dragi fericit iertându însuși. (Extrase apocrifă Evanghelia)
10. Uneori, un om caută iubirea unei femei, să uite despre asta, să se gândească nu mai mult despre el ... (teologi)
11. Misterios peste tot în jurul, dar unele dintre lucrurile pe care acest mister notabile. La mare, ochi galbeni, vechi, muzica. (Criptografie)
12. Eu nu vorbesc de răzbunare sau de iertare. Uitarea - aceasta este singura răzbunare și singura iertare. (Extrase apocrifă Evanghelia)
13. Timp de șapte ani, el sa bucurat riskiness de lux, cum ar fi o nebunie. (Criminal dezinteresată Bill Harrigan)
14. Omul de ieri - nu mai cel care astăzi. (Cartea de nisip)
15. Am realizat mult timp că iadul poate fi totul: fata, cuvânt, busolă, marca de țigări capabil de a aduce în minte, în cazul în care nu există nici o putere de a le șterge din memorie. (Aleph)