„Pentru mine pentru week-end, recent am vizitat mama. Pe parcursul acestor zile, în timp ce ea a fost cu mine, am realizat câteva lucruri foarte importante.

Vă amintiți ca un copil în fiecare zi, ea a vrut acest lucru cu sârguință pentru a atinge încredere, cu un zâmbet, am întrebat, cum a fost ziua ta, a dat un sfat înțelept, și tot ce ea a primit de la tine în schimb - agresiv „lasă-mă în pace, mamă!“. Este nu numai am comportat atât de rău în anii de școală, nu? "
1. „Ceilalți copii sunt doar gelos.“
Asta e cel mai tâmpit lucru pe care l-am auzit vreodată! De ce ar fi gelos pe tunsoarea mea sub oala si ceea ce arata ca un băiat? Mamă, nu înțelegi nimic!
Dar eu iau aceste cuvinte prea literal. Nu, nu sunt gelos pe părul meu sub o oală, dar au fost gelos pe acel curaj, pe care a trebuit să poarte această tunsoare prost. Evident, ei au acest curaj si perseverenta nu au fost, în cazul în care acest lucru migală ma tachinat.
Mama mea știa asta, și ea a încurajat întotdeauna dorința mea de a fi unic, restante și să fie adevărat pentru ea. Ea nu urmări noile tendințe-fangled, și niciodată nu a păsat ce spun ei „baieti cool“.
Acum am înțeles: să fie diferite și pentru a fi siguri - aceasta este ceea ce oamenii cu adevărat gelos.
2. „Dragostea vine atunci când te aștepți mai puțin.“
U-LL, da, desigur. Tu spui că doar să mă înveselească pentru că sunt cu siguranță o să mor singur. Tot ceea ce faci mă face să mă simt prost și patetic. Mă duc să mă încuia în camera mea și de a asculta muzica preferată, pentru a da drumul la abur un pic.
Mărturisesc că, după ce am renunțat la încercarea de a găsi dragoste și în loc să dedice tot timpul și energia pentru a găsi tine și locul în această lume.
Am devenit mai încrezător persoană, și o zi, când am se aștepta mai puțin, m-am întâlnit un tip care sa îndrăgostit de mine doar pentru asta.
3. „Dacă el vrea să te vadă - Eu văd. El vrea să vorbească. - vorbesc "
Fie mame. Tu serios nu înțeleg cum dragostea modernă.
Nu, doar mama știa că joacă jocuri stupide, și dacă cineva îi pasă de tine, el nu va juca cu inima.
Da, vreau să termin repede școală și du-te în cazul în care am înțeles și accept!
Da, viitorul este foarte promițător. Dar mama mea a avut un argument minunat. În prezent, neprețuit, și este alunecarea rapid departe. Apreciați-l. Timpul zboara, bla-bla-bla.
Serios, nu te grabi lucrurile. Mai devreme sau mai târziu se va termina, așa că se bucură de acest lucru în timp ce puteți.
5. „Știu chiar acum crezi că a fost sfârșitul lumii, dar treci peste asta.“
Acest lucru dovedește că nu înțeleg în această viață, pentru că în viața mea nu va mai fi bun!
După cum sa dovedit, viața merge mai departe. Ca de obicei, de tinta, mamă!
6. „Vei ști când crești.“
M-am crescut! Și am înțeles! Tu ești singurul care nu înțelege!
Privind înapoi peste 14 ani, am înțeles că doar un copil. Da, știu unele lucruri, dar eram sigur că am cunoscut mult mai bine decât adulții. De fapt, a fost, desigur, nu este cazul. Am avut încă multe de învățat, și totul a venit cu timpul.
Și din nou, mamă, ai avut dreptate.
PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓