Este imposibil să arate dragostea altruistă a lui Isus, atunci când sunt depășite de frică.
Ach dimineata ne trezim si auzi cum lumea strigă despre problemele lor. Am deschis laptop-urile noastre, ușile noastre și ziarele noastre, și povara tragediei și a răului greutatea cade pe noi. Acesta va putea nimeni nu speriat în același timp?
Condiții de viață în frica ne limitează. În schimb, pentru a atinge scopurile pe care le pune energia în ceva pentru a te proteja de orice amenințare - reale sau imaginare. Cu acest mod de gândire, este pur și simplu imposibil de a arăta dezinteresat, iubirea de sacrificiu de sine a lui Isus este un exemplu pentru noi.
1. Psalmul 117: 6
Doamne pentru mine - nu te teme: ce pot să-mi facă?
Promisiunea lui Dumnezeu este consecvent. Cea mai importantă parte dintre noi, este ceea ce nimeni nu poate pune în pericol - este sufletul nostru. În Hristos sufletele noastre în condiții de siguranță. Nimic nu ne poate despărți de acea iubire.
2. Evrei 13: 6
Așa că putem spune cu îndrăzneală: „? Domnul este ajutorul meu și nu mă voi teme ce omul face pentru mine“
Promise: Dumnezeu îi ajută pe poporul Său. Acest loc se repetă de trei ori în Psalmi, și sunetele din nou în Evrei. Noi nu se va teme, pentru că Dumnezeu este consecvent și ne promite ajutorul Lui. Dragostea lui atotcuprinzătoare va fi întotdeauna mai mult din răul care poate fi găsit pe toată fața pământului.

photo - Ray Wewerka
3. Deuteronom 1: 29-30
Nu-ți fie frică de ei. Domnul Dumnezeul tău va lupta pentru tine.
Promisiunea lui Dumnezeu nu este indiferent. De la Geneza la Apocalipsa Dumnezeu ne dă suficientă pentru a înțelege că el nu este o zeitate îndepărtată, dar indiferenți, și Dumnezeu personal. Acest lucru înseamnă că nu avem nevoie să trăim ca și în cazul în care toate soluțiile și frustrările noastre se află numai pe umerii noștri. Dumnezeu luptă pentru noi, chiar și (și mai ales atunci când) suntem în prezența Lui.
4. Romani 8:15
Pentru că nu ați primit un duh de robie, ca să se teamă, ci ați primit un duh de înfiere, prin care strigăm: „Ava, Tată!“
Promise: Dumnezeu ne trimite Duhul Său locuiește. Identitatea noastră ca fii și fiice ale lui Dumnezeu este mult mai puternică decât fosta noastră natură, temător. Avem acces la relația de zi cu zi și devotat cu Dumnezeul cel viu prin acest cadou.
5. Proverbe 3: 21,23-24
Fiul meu! Să nu se depărteze de ochii tăi; păstrează înțelepciunea și chibzuința. Atunci vei merge în siguranță pe calea ta și piciorul tău nu se va poticni. Când te vei culca, - nu va fi frică; când te vei culca, - somnul tau va fi placuta.
Promisiunea: Dumnezeu ne dă ghidul său. El nu ne lasă în pace în această lume, că ar trebui să se ocupe de propriile lor probleme. El ne dă Cuvântul Său și Fiul Său ca un exemplu și ne dă instrucțiuni care avem nevoie pentru a trăi liberi de frică. Când cunoaștem Cuvântul Lui, știm și din lume.

6. Isa 12: 2
„Iată, Dumnezeu - mântuirea mea, voi avea încredere și să nu fie frică; pentru Domnul - puterea și cântarea mea - Domnul; și el a devenit salvarea mea. "
Promisiunea lui Dumnezeu este extrem de puternic. Pentru că Dumnezeu mi-a salvat de la moarte, pentru că El îmi dă putere, și pot alege să aibă încredere. În timpul teama că pot repeta acele promisiuni ca o rugăciune și o mai degrabă cere lui Dumnezeu să mă ajute să cânte de mântuire decât să se gândească la probleme.
7. Matei 10: 29-31
Nu sunt două vrăbii la un ban? Și nici unul dintre ele nu va cădea la pământ fără voia Tatălui vostru; Dar chiar perii din cap, toți sunt numărați; Nu te teme, sunteți mai de preț decât multe vrăbii.
Promise: Dumnezeu ne cheamă demn. Prin harul Său pentru noi - în întreținerea noastră de zi cu zi și promisiunile Fiului Său - Dumnezeu spune că noi contează pentru El. Isus a venit și ne-a chemat demn, atât de importantă pentru Tatăl că Isus a oferit viața pentru păcatele noastre ca o jertfă. Condiții de viață Dumnezeul universului este de partea noastră! Cum putem fi frică de nimic, atunci când știm adevărul?
8. Isaia 8: 11-12
Căci astfel, Domnul mi-a spus, ține-mă de mână tare și ma instruit să nu merg pe calea acestui popor, și a zis: „Nu suna conspirație tot ce poporul acesta solicită o conspirație; și nu-ți fie frică de ceea ce se teme, nici nu-ți fie frică ... "
Promisiunea: Dumnezeu ne dă un alt mod. Cu mult timp înainte de apariția agențiilor informaționale moderne, Dumnezeu a știut că noi trăim în frică, ca acei oameni care nu-l cunoștea. Ar trebui să fim conștienți de această tendință și să ne rugăm ca Dumnezeu să ne dea un spirit de curaj, nu te teme.

9. Matei 14:27
Dar acea oră Isus le-a vorbit, spunând: Îndrăzniți; Este eu, nu te teme.
Promisiunea Isus ne dă curaj. curajul nostru în fața fricii nu vine din interiorul nostru; este ceva la care avem acces, datorită faptului că Isus este prezent în viața noastră.
10. John 14:27
Vă las pacea cu voi, pacea Mea dau ție; nu ca dă lumea, da eu vouă. Danesmuschaetsyaserdtsevasheidaneustrashaetsya.
Promisiunea Isus ne dă pacea Lui. Ca urmare, nu trebuie să se bazeze numai pe circumstanțele noastre, pentru că suntem liberi de frică. Chiar și în situațiile cele mai dificile, Isus promite să ne dea lumea supranaturală, care ne permite să rămână puternic, în ciuda încercărilor.