8 sfaturi cum să facă o dorință ~ realitate Transurfing

8 sfaturi cum să facă o dorință ~ realitate Transurfing

Sfaturi utile de la un psiholog pentru a vă ajuta să ghicitul în mod corect dorințele și să pună în aplicare toate visele tale! Ia act.

Amintiți-vă de rima pepinieră, „Dacă vrei cu adevărat, puteți zbura în spațiu?“ Dacă știi că mama și tatăl tău te corect programat la vârsta adultă.

De la a fi atât de puternic dorința noastră și dacă ne formăm dreptul, calitatea și viteza de execuție depinde. Dacă faci parte sceptici care cred că este inutil - Mi-ar recomanda foarte pentru a citi articolul la sfârșitul anului pentru a afla cum să facă o dorință, poate, înainte de a face ceva greșit.

Este într-adevăr funcționează!

O să-ți spun despre unul dintre prietenul său, al cărui nume este Marina.

Ea, spun ei, noroc în viață. Tot ce nu crede, este vândută fără prea multă încordare, și nu contează că este dorința mică, cum ar fi o bluză nouă, sau ceva la nivel mondial. Marina mai în vârstă decât mine timp de 7 ani. Imediat după universitate a devenit profesor al liceului local și a început să scrie teza. La fel ca toate lucrat: elevii ei, colegii iubit respectate, iar activitatea științifică a fost aproape gata, dar prietenul a recunoscut pentru mine că este incredibil de plictisit și se înfioară la gândul că acest lucru va trebui să facă pentru tot restul vieții tale.

Aproximativ un an în urmă, Marina a început să se gândească serios la o schimbare de cariera, teribil de atras de jurnalism. Prietenii ei sfătuiți să nu biciuiesc febră, și așteptați cel puțin un an sau doi, până când situația de pe piața forței de muncă se stabilizează. Mai mult decât atât, că Marina are o fiica, care a fost adus singur, pentru că fostul ei soț, fericit du-te în străinătate, aceasta nu ajuta.

Dar prietenul a fost de neclintit și a plecat pentru un interviu. Ca nici o surpriza, dar este chiar și cu nici o experiență minimă de lucru trebuie să scrie versuri la unul dintre site-urile de știri și, în locul unei solicitanții mai calificați.

8 sfaturi cum să facă o dorință

1. Uita particulele nu! Formarea dorința, să construiască o propunere, astfel încât acesta nu conține particule negative. Corectați: „Mă duc în vacanță în Franța.“ Greșit: „Nu vreau să-și petreacă vacanța la domiciliu.“
  2. Rămân încrezător că dorința ta va fi acordat! Nu te poti baza pe șansă. Dacă face o dorință, atunci nu pentru un moment ar trebui să se îndoiască punerea sa în aplicare.
  3. Discutați despre dorința dumneavoastră în prezent sau defini limite stricte de timp! Corectați: „Într-o lună voi avea o haină nouă“, „mă văd căsătorită cu un diplomat“. Greșit: „Într-o zi voi fi bogat.“
  4. Evitați formularea vagă Filtrați dorințele tale! Corectați: „Vreau să obțineți un loc de muncă în ziarul“ Mirror a săptămânii ". Greșit: „Vreau să fie de succes.“
  5. Vizualizați dorințele tale! Scrie un plan pentru anul, luna, le aranja în formă de desene, colaje, etc.
  6. Wish imposibil de atins! Sunt de acord, expresia „Vreau înghețată“ greu poate fi numită o dorință, mai degrabă - un minut o necesitate care poate fi satisfăcută cu ușurință. Setați un bar de mare pentru a ajunge la succes.
  7. Nu vreau doar o mulțime! Focus pe una sau cel mult două dorințe mai intime, mai degrabă decât energia de pulverizare de mai multe zeci.
  8. Dorința ar trebui să fie susținută prin acțiuni! Nu doar eu spun, ca o mantra, vreau sa devin un model celebru. Ai nevoie pentru a obține educație specială, pentru a trece mai mult de o duzină de piese turnate, să investească o mulțime de efort și bani în aspectul lor. Soarta ne aruncă multe oportunități pentru punerea în aplicare. Principalul lucru este de a le folosi.

Trebuie să știi, nu numai cum să facă o dorință, dar atunci când este cel mai bine să facă acest lucru.

Imi amintesc ca un copil noi credem cu sinceritate în Moș Crăciun, Sf. Nicolae, Zâna Măseluță și altor experți, care ar putea realiza cel mai intim al dorințelor noastre. Și să ne vis despre unele lucruri fantastice, dar am fost sinceri în convingerile lor. Cu fiecare an care trece, am devenit mai mult și mai sceptici, au început să realizeze că darurile sub copac, sau banii sub pernă, am pus părinții, nu crearea fabulos. Noi nu mai credem în minuni, dar minuni nu au încetat să creadă în noi, amintiți-vă.

articole similare