5 geluri de duș preferate, din interior frumusete

Înseamnă pentru suflet care trăiesc în mod constant în baia lui Julia.
Am uitat când am scris această echipă și, în același timp, doar un sfat personal - a ratat pe formatul, este necesar să se facă acest lucru mai des! -)

geluri de duș Vkusnopahnuschie - cea mai mare slăbiciune mea, vreau să încerc tot ceea ce văd, așa că baia mea aglomerat în mod constant la toate unghiurile, și doar trei rafturi, agățat de colț, este, în general, mai bine să nu atingi nimic - mereu ceva să cadă. După nume de repede s-ar putea crede că am folosi de zi cu zi constantă cinci geluri de duș diferite, dar, de fapt, ele nu sunt mai puțin de 15 (care este exact normală, și sunt garantate pentru a supraviețui pe această planetă, un al treilea război nuclear fără probleme (care este, probabil, mult?) - )) - acest lucru este pur și simplu cele mai preferate.

Doar doi gel de duș Evaluarea mea - de la BathBody Works. Faptul că decide care îmi place mai bine, nu am fost în stare să -) Prin urmare, cei doi au plecat.

Abonează-te la Beauty Insider

Toate materialele vor fi în stare proaspătă în fiecare săptămână să vină la tine în e-mail.

Deși, probabil, Sleep Lavandă Musetelul Corp Se spală și spumă de baie este folosit mai rar pe fratele său. Asta pentru că nu de multe ori merg la duș înainte de a merge la culcare (prefer dimineața), iar dimineața se pare ciudat de a utiliza instrumentul pentru a dormi mai bine -) Daisies miros mai mult decât lavanda, așa că, dacă sunt, de exemplu, nu foarte pasionat de lavandă, aici acesta nu este un motiv de a renunța la familiarizare cu instrumentul. Mirosul nu este puternic și dispare rapid - dar în acest plan doar a impresionat, mirosurile puternice inainte de culcare poate, dimpotrivă, am perevozbudilsya (chiar lavanda, care a pus toate aceste instrumente).

Stres de relief de eucalipt Corp de iarbă creață spală și spumă de baie - o poveste pic diferit. La început, de asemenea, am crezut că voi folosi înainte de a merge la culcare - chiar și atunci când de stres? -), dar se dovedește a de-stres este foarte convenabil chiar de dimineața devreme))) miros prea slăbit și instabil, dar adevărul este un pic reconfortant (sau poate doar eu ca eucalipt sau faptul utilizării „anti-stres“ înseamnă de lucru pe efectul placebo -!) ). Prețul pentru fiecare 690 de ruble.

În zilele în care nu au suficientă energie (în ultimele luni, datorită sportului și de nutriție nu este atât de des a început să se întâmple, dar se întâmplă), ea ajunge la mâna Clarins Tonic BathShower Concentrat cu uleiuri esențiale. Îmi place practic seria Tonic lung în acest brand (există mai mult ulei corp, exfoliant minunat și mi-au adorat balsam hidratant corp!). Această spumă se datorează uleiurilor esențiale în compoziția (rozmarin, menta, muscata) într-adevăr revigorant! (Și a fost primul mijloc prin care am înțeles, îmi place rozmarin!). Preț. 1200 ruble per 200 ml de magazin on-line al brandului.

În zilele în care eu nu pot decide ce-ți dorești, în picioare sub duș, eu iau Aveda Shampure mâinilor și a corpului de spălare. ierburi calmantă parfum Shampure (în cazul în care 25 extracte din plante în compoziție, inclusiv lavandă organică din Bulgaria și ylang-ylang din Madagascar) a apărut la Aveda deja în 1989 și este - una și mai bine vandut in brand. Creat aromaterapeut, farmaciști și parfumieri. Aroma într-adevăr minunat - Îmi place acest gel, mai întâi în mâinile un pic de săpun și un pic povdyhat înainte de răspândirea corpului. Un alt dintre lucrurile interesante - compuse din nici un sulfați, în loc să PAVom lucrări de babassu. Recent am încercat să se îngropa mai adânc în subiect de sulfați și, deși un fan bezsulfatnyh șampoane încă nu sunt, dar m-am gândit, nu ar strica să-i podsokratit corp înseamnă. Preț. aproximativ 1200 de ruble (ar putea schimba).

Ei bine, în cazul în care cererile mele sufletești de lux, alegerea cade pe L'Occitane Gel de duș relaxant. Acesta este cuvântul - un lux - pentru un motiv oarecare primul lucru care vine în minte când mă gândesc la mirosul lui lavanda superba. Și în ciuda faptului că am, așa cum deja admise, eu nu sunt un fan al mirosul de lavanda - dar aici el este, că standul este pur și simplu imposibil. În general, dragostea lui pentru această linie Aromachologie am descris - de atunci nimic nu sa schimbat. Îmi place cu toată inima mea încă. Preț. 1180 ruble per 250 ml de magazin on-line al brandului.

Și ai gelul de duș preferat? Poate ceva ce nu am încercat, și are nevoie urgent să se stabilească -).

BBW - nucă de cocos Lime Breeze, chic gros pare rău scos din producție (ca de obicei cu mijloace preferate)
Korres - Figue, am miros de lemn))), acest tip de proaspăt tăiate, sau încălzite în saună)))
Spied Lera Skromnibeauty marca Sabaiaroma, de avertizare în avans cu prietenii de ordine ehavshim în vacanță - lux arome de citrice exotice, este un păcat că nu cumpara, voi salva.
Destul de mijloace bugetare de producție noastre, a luat pe un eșantion de sală și este foarte fericit - Marmelad - tei kiwi proaspăt, costă 120 de ruble, ppm distractiv)))

Sabaiaroma da, miroase minunat! dar am trecut prin, casele încă nu le-au cu mine. trebuie să participe)

Voi sprijini Eugene -I imposibil să mă aducă pentru a cumpăra un gel de dus pentru prețul. Prin urmare, preferatele mele - o linie de mare Yves Roshe-, textura mai moale, cel mai preferat din gama Jardin- cu miros de cafea. Ca răsfăț îmi permit jeleu de Lush - WHOOH. este doar o plăcere, chiar și textura și distractiv. Dar, în general, în ultima vreme, m-am îndrăgostit de exfoliante de la Planeta Organica- la un preț scăzut există o astfel de compoziție, care nu poate decât să se bucure. Lyubimets- nuci de pin siberian și ulei de zmeură organice, zmeura si mirosuri oduryayusche skrabiruet mijloace mult mai bune de Body Shop, de exemplu.

după cum știți, mirosul de ulei de zmeură organică? Castravetele 🙂 Pentru informații: Organismul nu shopom utiliza, Iv Roshe prea, Planet Organics acolo)))

Și unt de zmeură, uneori anorganic? 🙂 Mă întreb ce va mirosi ca?

este 🙂 prefixul „organic“ nu doar da. În orice caz, pentru a clarifica faptul că pentru aroma de zmeură în Scrubs parfum de origine sintetică explicită responsabilă, și nu vreau să spun că în „Planet“ este folosit ulei sintetic de zmeură, pur și simplu „imbatator miros de“ nimic de a face cu ea nu

Au folosit sintetice ALL)))

Structura - în fața ochilor)) Eu, în general, nu-mi pasă ce miroase de ulei organic este, de fapt - eu nu sunt un fan al produselor organice, și se freaca cumpărat și va cumpăra de la - pentru eficiența sa și o aromă plăcută pentru mine. Nu înțeleg de ce ai scris care nu utilizează aceste semne?

despre Mark a scris, că nu cred că eu iau mijloace doroguschy sau doar mac.
Înțeleg perfect că nu-mi pasă. Dar nu se poate imagina cum rănit ochii o combinație de „unt de zmeură organică“ și „imbatatoare“ mirosul de zmeură. Acesta este modul în care să combine într-o singură propoziție Papa și desfrânatele 🙂

Favoritele mele - Flying Fox și Rose Jam de la Lush - scumpe si delicioase. 🙂
După ce a iubit geluri Iv Roshe, dar de atunci, așa cum au început să toarne în România, le-a început pete acoperite și pochosyvatsya ... Ceea ce nu este gud. Deși vanilie de la linia PLAISIRS Naturi până la o astfel de reacție nu a provocat prea dacă am vărsat.

În lucrările bathbody de vânzare a cumparat cu succes gel cu chihlimbar parfum, bine, doar Prada Amber! Costa nu mai mult de 300 de ruble (nu poate aminti), dar a găsit chiar și mai mult de înlocuire buget în Avon 🙂 sticla mare de aroma chihlimbar-piper, pentru un motiv, ele au este considerat masculin, dar m-am bucurat cu mare plăcere 🙂 anterior iubit cu gust de nucă cabana, dar atunci când au început să fie produse în România, în locul Franței, din păcate, calitatea a scăzut 🙁

Foarte pasionat de lavandă din Manufactura, aș fi bucuros repetate, dar magazinul de unde am cumpărat, nu mai vând. Acum, ispozuetsya iasomie Akin. Am iasomie vinem suficient. Din ieftin - REFAN bulgar Rose. Acest miros pentru o vacanță pentru mine.

Akin frumos, stand by)

Iubiții la L'place Occitane Verbena întreaga linie și un alt ulei de migdale duș (pur și simplu fabulos!). geluri „gustoase“ la The Body Shop, am fost încurajat în mod special de Grapefruit - voioșia reactivă a gustului suculent! Tender sentimentele să prețuim Korres, meu cel mai favorit - pere si bergamota. De opțiuni de buget în Yves Rocher are o pereche de aproape favorite din seria Les Jardins du Monde - această Migdale și nuci de macadamia. Și Le Petit Marseillais: flori de portocali, piersici și nectarine și migdale din nou (probabil ultima în receptorii olfactivi mei de dragoste speciale). Cine a spus în prezent keV catarg pe geluri (și nu numai) de APIVITA, dar în St. Petersburg că un grec de cosmetice nu cumpara, din păcate.

+ 1 dus ulei de migdale L'Occitane. Am pielea uscată, mai ales în timpul iernii, și este singurul instrument pe care nu o svshit chiar mai mult, și chiar un pic hidratează.

Clarins Tonic cu Essential maslami- gel meu preferat. Pe site-ul lor este scump, dar în Letual am ajuns undeva la jumătate de preț. A fost o reducere + discount Clarens hartă. :-) Acest gel trebuie să merg drumeții în saună, gourmet. Pentru fiecare zi de utilizare, care este mai ușor. După ce a plăcut Iv Roshe purpura, mai târziu, el a apărut într-un miros chimic. De la bugetul de dragoste Palmoliv. Cu nucă de cocos exfoliant interesant și dens cu particule și de măsline obișnuite. 2-a placut gel Letual SPA grapefruit si ceai verde, foarte frumos. Acum încă 2 loksitana donate în curs: ulei de migdale și aromaterapie, dar dragostea nu se pune. Unele bugetare mi te rog mai mult.

Nimeni de aici, în opinia mea, nu a numi oricare dintre Ritualuri. Și ei au astfel de arome delicate în spume pentru suflet! După ce să se gândească serios la Iv Roshe este pur și simplu imposibil.

Mă simt în mod clar diferența dintre gel scumpe și ieftine. Este foarte evident! Cu toate acestea, propria lor nu au cumpărat. Eu folosesc numai în cazul dat. dus meu preferat - rostopască de brand organic! După ce au spălat (și mi) gel de preferat și ulei de fum Loksitan în inversare))) Lucru amuzant este că mi-a prezentat acest make-prietena lui, care trăiește în Provence și cumpără săpun de tone lor, deși ca exista acest lucru mai mult decât o mulțime))) )

Se pare că sunt un nivel cheltuitor 99, după cum am cumpărat în mod repetat valoarea gelurile de 1.000 de ruble, și chiar mai mult. Daca iti place aroma si au posibilitatea - și de ce nu?

Corespunzător (bergamota, vanilie, citrice și: Peach SANTORINI VINE)
ritualuri (T'ai Chi, în special, dar, în general - toate)

tot felul de experimentale americane organice (pe bază de săpun, ulei) - este cel mai bine amintit cu sare de mare, mirosea mare și acum sunt suferă, nu fotografiat pachet.

și, desigur, pentru sufletul loksitanovskoe ulei de migdale - un favorit etern cu Moscova, în timpul iernii și apă

foarte atasat de EO produse, în special lavanda (pentru că sunt, în general, un fan de ea acrișoară și versiunea de lavandă pamantesc, care nu se potrivește tuturor, și nu arome dulci)

Avalon Organics - lavanda sau ylang-ylang
Adânc Steep - grapefruit, bergamota

dar, în general, încerc tot ceea ce există un diferit de massmarketa miroase (din toate cunoscute iarbă verde lashevskoy la brandurile mici europene, în cazul în care promit: note pudrate Peach sau amărăciune ciudat)

Apropo, am salariul mediu sooo), dar eu mă consola cu faptul că aromaterapie îmi permite să salveze un psiholog, și pielea netedă - pe dermatologie. și dacă nu psiholog este încă posibil să facă aceste șase luni că Moscova îi place să cheme primavara / vara. ceva inseamna ieftine pentru organismul să aibă - o cale directă la medic.

[...] Julia: am scris doar despre 5 gel de duș favorit, eliberat din cele kilograme de baie gelurile neapreciate de [...]

articole similare