5 Demonstrații de ofițeri de poliție români care au murit scepticismul

Așa că am decis să pună pe scurt în jos atitudinea lor critică față de organele afacerilor interne și să încerce să găsească ceva bun în poliția națională. S-au găsit nu numai bun, dar, de asemenea eroic! Așa că ne grăbim să vă împărtășim aceste încredere insuflă în poveștile afacerilor interne.

repetiție de foc

Din păcate, o plimbare plăcută a fost de scurtă durată: Bolot a spus că de la ferestrele apartamentului de la etajul doi al unui fum eructatie casa apartament. Poliția s-au grabit la intrarea in casa. „Atingerea în jos, am văzut că ușa este blocată din exterior - a spus Ensign Sanzuev, atunci când patimile au diminuat. - Pentru a-l deschide, am nevoie de o rangă. Am început trage pe vecini ușă. Ei bine, pe care le-am răspuns rapid și mi-a dat o rangă, și am fost în stare să rupă rapid jos ușa. "

Însuși Încadrată

Kosolapov masina de patrulare transformat în ceva doar vag amintind de masina de patrulare, iar comandantul de companie a fost dus la spital în stare gravă. Dar nici un copil a fost rănit. Pentru aceasta, de fapt, Alexander și răsucită volanului.

Fata de pe șine

pasagerii Dezorientat a început să cheme la camera de control pentru a vă informa că oamenii de pe șine. Între timp, fata a sărit din mulțimea de tineri (uita la fotografie de Antonina, am înțeles). Împreună au reușit să ridice omul inconștient și să-l în mâinile pasagerilor aglomerat pe platformă, și apoi ieși ei înșiși. Antonina a văzut să-l că victima a fost transferată în mâinile medicilor a apărut în timp, și a luat poșeta și a mers la locul de muncă.

La apelul cozii

Se pare că moartea câinelui sub roțile unui tren este iminentă. Dar, dintr-o dată un om a sărit pe urmele în uniformă de poliție - mai târziu, a reieșit că acesta a fost sergentul ATC metrou Vladislav Potutaev. Sergentul a luat fără frică câinele în brațe și a ridicat pe platformă, apoi aplauzele de pasageri a urcat pe cont propriu. Aplauze, după cum știți, nu pentru faptul că el a urcat pe platformă, dar pentru faptul că el a salvat câinele.

Inspectorul analist

În cele din urmă, după alte trucuri, inspectorul a fost capabil să se apropie de fata suficient pentru a apuca ei si de a neutraliza de la sine. A doua zi, inspectorul a declarat, deja fata mai vesel la chemat și ia mulțumit pentru evadarea lui pe timp de noapte.