Așa că am decis să pună pe scurt în jos atitudinea lor critică față de organele afacerilor interne și să încerce să găsească ceva bun în poliția națională. S-au găsit nu numai bun, dar, de asemenea eroic! Așa că ne grăbim să vă împărtășim aceste încredere insuflă în poveștile afacerilor interne.
repetiție de foc

Din păcate, o plimbare plăcută a fost de scurtă durată: Bolot a spus că de la ferestrele apartamentului de la etajul doi al unui fum eructatie casa apartament. Poliția s-au grabit la intrarea in casa. „Atingerea în jos, am văzut că ușa este blocată din exterior - a spus Ensign Sanzuev, atunci când patimile au diminuat. - Pentru a-l deschide, am nevoie de o rangă. Am început trage pe vecini ușă. Ei bine, pe care le-am răspuns rapid și mi-a dat o rangă, și am fost în stare să rupă rapid jos ușa. "
Însuși Încadrată

Kosolapov masina de patrulare transformat în ceva doar vag amintind de masina de patrulare, iar comandantul de companie a fost dus la spital în stare gravă. Dar nici un copil a fost rănit. Pentru aceasta, de fapt, Alexander și răsucită volanului.
Fata de pe șine

pasagerii Dezorientat a început să cheme la camera de control pentru a vă informa că oamenii de pe șine. Între timp, fata a sărit din mulțimea de tineri (uita la fotografie de Antonina, am înțeles). Împreună au reușit să ridice omul inconștient și să-l în mâinile pasagerilor aglomerat pe platformă, și apoi ieși ei înșiși. Antonina a văzut să-l că victima a fost transferată în mâinile medicilor a apărut în timp, și a luat poșeta și a mers la locul de muncă.
La apelul cozii

Se pare că moartea câinelui sub roțile unui tren este iminentă. Dar, dintr-o dată un om a sărit pe urmele în uniformă de poliție - mai târziu, a reieșit că acesta a fost sergentul ATC metrou Vladislav Potutaev. Sergentul a luat fără frică câinele în brațe și a ridicat pe platformă, apoi aplauzele de pasageri a urcat pe cont propriu. Aplauze, după cum știți, nu pentru faptul că el a urcat pe platformă, dar pentru faptul că el a salvat câinele.
Inspectorul analist

În cele din urmă, după alte trucuri, inspectorul a fost capabil să se apropie de fata suficient pentru a apuca ei si de a neutraliza de la sine. A doua zi, inspectorul a declarat, deja fata mai vesel la chemat și ia mulțumit pentru evadarea lui pe timp de noapte.